Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au împăcat. 7 gesturi care i-au dat de gol!

Începutul de an a fost unul agitat în lumea mondenă, iar ştirea potrivit căreia Bianca Drăguşanu şi Victor Slav urmează să divorţeze a căzut ca un fulger peste apropiaţii celor doi.
Alina Costache
04 feb. 2014, 22:46
Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au împăcat. 7 gesturi care i-au dat de gol!

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav nu au depus actele de divorţ

Deci Victor Slav părea decis să divorţeze de Bianca Drăguşanu, se pare că acum acesta nu mai este atât de categoric. Cu toate că a trecut aproximativ o lună de când a fost înşelat, Victor nu a ajuns încă la notar pentru a depune actele de divorţ, ceea ce ne dă de gândit şi ne face să ne întrebăm dacă nu cumva el a trecut foarte uşor peste trădarea soţiei lui.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav şi-au petrecut noaptea împreună

La sfârşitul lunii ianuarie, Victor Slav şi Bianca Drăguşanu şi-au dat întâlnire la un restaurant, pentru a discuta despre divorţ. Aşa cum deja ne-am obişnuit, paparazzii au fost pe urmele celor două vedete, iar tabloidele au notat că Victor şi Bianca au ieşit din local mai fericiţi decât atunci când au intrat. S-a speculat chiar că, deşi au plecat separat de la restaurant, s-au reîntâlnit pe seară, iar noaptea şi-au petrecut-o împreună.

Prietenii lor spun că Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au împăcat

Vica Blochina, fosta amantă a lui Piţurcă şi una dintre cele mai bune prietene ale Biancăi Drăguşanu, a afirmat săptămâna trecută, în direct la Pro TV, că Victor şi Bianca s-au împăcat.

„S-au împăcat, Bianca este foarte liniştită, totul e bine între ei”, a spus Vica, iar apoi şi-a dat seama că a rostit unele cuvinte care nu trebuiau spuse pe post. „Am vrut să spun că lucreză la o împăcare sau deja s-au împăcat, nu ştiu sigur”, a continuat fosta amantă a lui Piţi.

Bianca Drăguşanu s-a pozat cu verigheta la mână

Zilele trecute, Bianca Drăguşanu a postat pe Facebook o fotografie prin care vroia să le demonstreze tuturor că relaţia ei cu Victor este una normală. Vedeta s-a fotografiat în timp ce-şi acoperă ostentativ ochii cu o şapcă pe care o ţine cu mâna stângă, astfel încât să-i iasă în evidenţă inelul de logodnă şi verigheta de pe deget. „Când cineva îţi spune că nu poţi, demonstreză-i că o să o faci”, era mesajul care însoţea fotografia.

Bianca Drăguşanu îşi lasă cariera pentru a-l recuceri pe Victor

Din dorinţa de a-i demonstra lui Victor Slav că s-a schimbat şi că este conştientă că a greşit, Bianca Drăguşanu a început să-şi pună cenuşă în cap în direct la TV, la toate emisiunile de scandal. Însă, soţia lui Victor Slav a neglijat un aspect important: ea este sub contract cu trustul Intact, iar orice apariţie a ei la o televiziune concurentă o costă scump pe Bianca.

„Ea a fost chemată de conducătorii de la Intact şi, după o oră de de discuţii, a plecat terminată de acolo. A aflat că ar fi încălcat anumite puncte din contract, în special cele care se refereau la interzicerea de a da declaraţii pentru alte trusturi media, şi, în consecinţă, ar avea de plătit nu mai puţin de 90.000 de euro trustului Intact”, a spus o prietenă de-a Biancă Drăguşanu.

Citeşte mai mult pe eva.ro

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a traversat noaptea Bulgaria pentru a ajunge în vacanță în Turcia. Coșmar la ora 03.00: “Au ieșit două mașini, ne-au urmărit 10 km, ne depășeau și puneau frână bruscă”
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
Playtech.ro
Cum îți dai seama dacă ai luat virusul West Nile după o înțepătură de țânțar
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi detalii în ancheta crimei din Brăila! Dentista Marin Gavril ar fi fost ucisă pentru că nu i-a tratat suspectului măseaua care îl durea
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de apartamente, case și mașini. Toți vor fi verificați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Două treimi din cetățenii UE îngrijorați de securitatea Uniunii Europene, relevă un sondaj
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!