BIANCA DRĂGUŞANU şochează din nou: „Doar MOARTEA este definitivă”

Bianca Drăguşanu îşi recunoaşte vina pentru escapada de la Paris cu Adrian Cristea, dar îşi găsesşte şi scuze. 
Alina Costache
17 ian. 2014, 13:12
BIANCA DRĂGUŞANU şochează din nou:

Despre viaţa Biancăi Drăguşanu s-ar putea scrie un roman, însă vedeta ne surprinde în fiecare zi, devenind fără doar şi poate un as în marketing. Bianca îşi vinde scump pielea, iar televiziunile care vor exclusivităţi cu ea ştiu foarte bine acest lucru. Însă, chiar dacă preţul plătit este unul mare, merită efortul, deoarece emisiunile în care apare fosta asistentă TV sunt mereu lider de audienţă.

BIANCA DRĂGUŞANU şochează din nou. „Experienta de la Paris m-a facut sa cred ca Adi nu are ce cauta in viata mea. Am gresit! La Paris, am avut in continuu remuscari. Eram mereu panicata. Ma gandeam doar ce face Victor. Pur si simplu, m-am simtit folosita si tradata din nou de Adrian Cristea. Mi-a cerut sa renunt la Victor si sa ma impac cu el”, a marturisit Bianca 

„Eu am facut sa sufere oamenii care m-au iubit cel mai tare. Sunt propria mea victima. Am sa lupt toata viata mea pentru ceea ce iubesc, pentru ceea ce simti si pentru lucrurile in care eu cred. Eu stiu ca Victor ma iubeste foarte tare. Victor are toate motivele sa creada acum ca eu nu il iubesc avand in vedere faptele mele. Consider ca, in timp, totul se poate reconstrui. Doar moartea este definitiva”, a mai spus Bianca.

O reacţie similară a avut şi după un cutremur din toamna anului 2013: „Să zicem că o aşa zisă „mama omida” blondă te sună noaptea la 00.23 şi îţi spune că ea ştie din surse sigure, gen N.aS.a Onu , etc că în aproximativ 30 min. vine cutremurul cel discutat, cel mare, cel… Bun, ce faci în cazul ăsta?? Câte variante ai?? Care e primul lucru pe care îl faci??... Eu, una cred ca nu poţi fugi de ceva de care oricum nu scapi (moartea). Voi ce aţi face?? ;)))”, a scris roşcata pe Facebook.

Vezi şi: ADIO, dar rămân cu tine! BIANCA DRĂGUŞANU a ameninţat că se SINUCIDE. Ce decizie a luat VICTOR SLAV

BIANCA DRAGUSANU îşi atacă fanii pe FACEBOOK. Bianca Drăgusanu s-a săturat de jignirile aduse de catre cei care o admirau până să afle de escapada de la Paris. Roşcata le-a dat replica pe Facebook. „Vorbind despre mine, te descrii pe tine”, a fost mesajul Biancai pe Facebook pentru toti cei care au jignit-o.

BIANCA DRAGUSANU, mesaje în cascadă pe Facebook

Bianca Drăguşanu postează fotografii cu diverse citate pe Facebook, parcă într-o încercare de a demonstra că şi-a învăţat lecţia şi că se căieşte pentru suferinţa pe care i-a provocat-o soţului ei. „În fiecare dimineaţă ne naştem din nou. Ce facem azi este ceea ce contează cel mai mult”, scrie pe cea mai recentă imagine postată de Bianca Drăguşanu pe Facebook. Nu este singurul mesaj în care sugerează că a rupt-o cu trecutul.

Bianca Drăguşanu pare să se fi resemnat în privinţa relaţiei cu Victor Slav şi priveşte spre viitor. „Fiecare sfant are un trecut şi fiecare pacatos are un viitor”, citează fosta asistentă „păcătoasă” din Oscar Wilde. 

Anterior, Bianca Drăguşanu postase un mesaj la fel de resemnat – „Sometimes you win, sometimes you … learn / Uneori câştigi, alteori… tragi învăţăminte”.

Replica lui Victor Slav nu s-a lăsat aşteptată. Prezentatorul de la PRO TV a publicat pe contul lui de Facebook un citat în care îi lasă de înţeles roşcatei că nu îi va ierta escapada amoroasă cu Adrian Cristea la Paris. „Sometimes you have to forget what you feel and remember what you deserve” („Câteodată trebuie să uiţi ceea ce simţi şi să-ţi aminteşti ce meriţi!”), a scris Victor Slav pe contul de socializare.

BIANCA DRAGUSANU vrea să plece în SUA

Bianca Drăguşanu dă semne că a ajuns la capătul puterilor, chiar dacă ultimele zile şi le-a petrecut mai mult prin mall, făcând terapie prin cumpărături, şi părea că îşi revine destul de repede după scandalul naţional pe care l-a iscat. În toiul nopţii, probabil cuprinsă de remuşcări, Bianca a postat un mesaj pe un site de socializare, prin care le mulţumeşte celor care nu aruncă în ea cu pietre. E drept, sunt puţini, dar sunt cei care contează cu adevărat pentru roşcată: familia şi prietenii.

„Mulţumesc prietenilor mei, familiei mele, celor care mă acceptă şi mă iubesc aşa cum sunt. Multumesc tuturor!”, a scris Bianca pe Facebook, în toiul nopţii.

Bianca Drăguşanu pleacă în Statele Unite ale Americii.Sătulă de tot scandalul iscat după despărţirea de Victor Slav, „Bianca Drăguşanu vrea să ajungă într-un loc unde să nu mai fie în centrul atenţiei. Greu de crezut, dată fiind goana ei după celebritate, dar fosta asistentă TV vrea să poată ieşi pe stradă fără să fie recunoscută şi fără să aibă mereu paparazzi pe urme.

Nu cred că vrea cineva să trăiască în acest moment în locul meu. Nu pot ieşi din casă fără să fiu urmărită de paparazzi. Nu mai ştiu cum să reacţionez. Când îi văd că vin spre mine o iau din instinct la fugă. Mă gândesc tot mai serios să-mi iau un bilet de avion doar dus. Vreau să-mi pun viaţa la punct aici şi să mă mut în Statele Unite, de unde să-mi coordonez afacerile din ţară. Cred că este cea mai bună alegere„, a spus Bianca.

Dupa ce Bianca a plans la usa lui si i-a cerut iertare, Victor Slav pare decis, conform libertatea.ro, sa mai dea o sansa relatiei. Totusi, vedeta de televiziune nu a renuntat la ideea de a intenta divort.

Victor Slav va solicita ruperea casatoriei fara tam-tam, la notar, iar apoi va relua relatia cu Bianca Dragusanu, mai ales dupa ce aceasta i-ar fi spus ca vrea sa se sinucida, pentru ca nu concepe viata fara prezentatorul de la PRO TV.

Conform sursei amintite, Victor Slav a luat in serios amenintarile cu sinuciderea, mai ales ca sotia lui este cunoscuta cu antecedente, iar despre Bianca se stie ca este o persoana usor labila psihic.

De altfel, Bianca este supravegheata constant de mai multe prietene pentru a nu comite un gest necugetat. In urma cu circa un deceniu, Bianca a avut o tentativa de sinucidere, dupa ce a fost parasita de iubitul de la acea vreme.

Gurile rele spun ca Bianca ar fi recurs la acest gest, de a-l ameninta pe Victor Slav cu sinuciderea, dupa ce Adrian Cristea ar fi daruit altei tinere inelul de logodna pe care l-a cumparat si despre care toti credeau ca este pentru Bianca Dragusanu.

Bianca Drăguşanu a luat o supradoză de pastile, în 2001

Bianca Drăguşanu a recunoscut, în urmă cu treisprezece ani, la fosta emisiune „Din dragoste”, moderată de Mircea Radu, că este impulsivă şi că a apelat adesea la gesturi disperate pentru a-şi recuceri iubitul de atunci, pe Mihai Mătuşoiu: „Am devenit şi isterică. Spărgeam tot. Da, mi-am făcut şi singură rău. Am luat Diazepam, am stat şi prin spitale. Pe câte nu le-am păruit din cauza lui”, povestea Bianca pe canapeaua lui Mircea Radu.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a traversat noaptea Bulgaria pentru a ajunge în vacanță în Turcia. Coșmar la ora 03.00: “Au ieșit două mașini, ne-au urmărit 10 km, ne depășeau și puneau frână bruscă”
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
Playtech.ro
Cum îți dai seama dacă ai luat virusul West Nile după o înțepătură de țânțar
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi detalii în ancheta crimei din Brăila! Dentista Marin Gavril ar fi fost ucisă pentru că nu i-a tratat suspectului măseaua care îl durea
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de apartamente, case și mașini. Toți vor fi verificați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Cetățean german condamnat la moarte în Belarus imploră ajutorul guvernului german
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!