Bianca Rus a început anul cu probleme! A spart tot ce i-a stat în cale și acum are tone de bani de scos din buzunar pentru reparații

Bianca Rus a început anul pe minus și asta pentru că a făcut dezastru peste tot în jurul ei. Totul s-a întâmplat chiar în noaptea de anul nou, iar acum vedeta are datorii de mii de euro.
Alina Costache
18 ian. 2024, 17:11
Bianca Rus a început anul cu probleme! A spart tot ce i-a stat în cale și acum are tone de bani de scos din buzunar pentru reparații
Bianca Rus a început anul cu probleme! A spart tot ce i-a stat în cale și acum are tone de bani de scos din buzunar pentru reparații

Bianca Rus este mereu cu zâmbetul pe buze și cu veselie în suflet, însă de Revelion vedeta a reușit să o dea în bară rău de tot. Acum aceasta are o datorie de câteva mii de euro, chiar la fratele său. Deși totul a pornit de la un moment frumos, care se presupunea că ar trebui să destiundă atmosfera, lucrurile au degenerat și totul s-a întâmplat sub ochii neputincioși ai familiei.

Se spune că modul în care îți începi prima zi a anului va influența cele 12 luni ce urmează, dar Bianca Rus speră cu toată sinceritatea că această superstiție nu se va adeveri în cazul ei! Motivul? În noaptea de Revelion, artista s-a trezit cu o datorie de câteva mii de euro, și mai surprinzător, cel căruia îi datorează această sumă este chiar fratele ei.

Cunoaștem deja faptul că Bianca Rus și familia sa au o relație specială, iar în acest an, artista a decis să petreacă sărbătorile alături de cei dragi, în orașul natal. Toate păreau perfecte până în acel moment! La miezul nopții, însă, toți membrii familiei au dat startul petrecerii cu artificii.

Citește și: Bianca Rus a fost jefuită la un concert. Care este paguba suferită de artistă: „Mi-am găsit mașina cu portbagajul deschis”

„Noi am făcut concurență cu petardele din oraș, dar noi le-am controlat singuri”, explică Bianca Rus pentru FANATIK. De aici a început totul, pentru că fiecare a tras cu petarde de capul său, într-un mod total dezorganizat, iar nenorocirea a fost iminentă.

Bianca Rus a tras cu artificii direct în mașina de lux al fratelui său. Fiind extrem de entuziasmată, artista nu a mai ținut cont de nimic și a dat drumul la artficii, fără să realizeze că nu există spațiu suficient pentru lansarea lor. Mașina a fost distrusă.

„Am tras la artificii de am spart geamurile de la Mercedesul fratelui meu”, recunoaște supărată vedeta. Chiar dacă geamurile mașinii i-au fost sparte, fratele Biancăi nu s-a supărat pe aceasta, pare-se. Motivul? Și mai halucinant!

Cântăreața a dezvăluit că și fratele său i-a spart cândva parbrizul, deci cumva sunt ”chit”, după cum afirmă chiar Bianca. Să fie oare vorba despre o karmă în famila Rus? Asta nu știm! Cert este că acum cei doi frați și-au ”plătit” datoriile unu altuia, iar Bianca a scăpat fără prea multe mustrări, chiar și după paguba creată în seara dintre ani.

Există însă și motive de bucurie în familia vedetei! De curând, interpreta și-a sărbătorit mama și cum altfel dacă nu cu lux și opulență.

„Am sărbătorit-o pe mami în felul ei, pentru că a refuzat localuri, alături de fratele meu, tati, fratele mamei cu băiatul lui. A început în forță anul! I-am propus N variante eu și fratele meu, tati i-a propus să sărbătorim în Dubai, Budapesta, dar a refuzat pentru a sărbători prin muncă, alături de angajații ei, pentru că așa se simte mereu tânără”, explică vedeta.

Cum era de așteptat, și cadourile pentru mama Biancăi Rus au fost unele la nivelul așteptărilor! ”Cadourile pe măsură, exact ce își dorea, nu că nu ar avea inele cu diamante, dar și-a dorit un inel plin din aur și un cesuleț modest, dar de efect! A primit și buchete de flori care au fost creațiile mele personale! Și să fie mai pompoasă treaba, m-am gândit să plantez niște euroi de care tare s-a bucurat!

Mai mult, m-am gândit și în buchetul confecționat de mine pentru fratele meu am pus niste dolărei și mirarea ei a fost: ‘Numai atat?’. Am savurat momentul, a fost un deliciu când a continuat să mai caute și restul”, povestește, încântată, Bia.

Citește și: Bianca Rus are probleme grave de sănătate: „A venit salvarea, am leșinat”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate pe județe la Evaluarea Națională 2024. Află ce notă ai luat în funcție de locul în care ai susținut examenul. Harta edu.ro. Update
Capital.ro
Adio, maestre! Românii îşi iau adio de la o legendă a filmului. A murit acum
Playtech.ro
Fiica lui Yosif Mohaci, apariție de SENZAȚIE! Nicole arată ca o păpușă, i-a cucerit pe toți
DailyBusiness
Veste șoc pentru pensionari! Nimeni nu se aștepta la acest lucru!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Un desert ieșit din comun. Spaghete de înghețată
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Note LIVE Evaluarea Națională 2024 | Află rezultatele publicate pe EDU.RO
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Vremea a făcut ravagii în România: Pompierii au interveni în 42 de localități. Mai mulți copaci au fost doborâți în București din cauza vântului puternic, iar traficul feroviar a fost blocat
Capital.ro
Legea este în vigoare în toată România. Se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verific online notele
substantial.ro
Uraganul Beryl aduce dezastru în Caraibe și se îndreaptă spre Jamaica
MediaFlux
O nouă CREȘTERE A PENSIEI după 1 SEPTEMBRIE. Marius Budai a anunțat
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?