Biletele pentru concertul lui Marc Anthony, din Capitală, au fost puse în vânzare. Vezi ce preţuri au

Biletele pentru concertul pe care Marc Anthony îl va susţine pe 19 mai 2014, începând cu ora 19.00, la Sala Palatului din Bucureşti, au fost puse în vânzare luni, la preţuri cuprinse între 220 de lei şi 870 de lei, informează agenţia Vreau Bilet.
Alina Costache
30 dec. 2013, 18:11
Biletele pentru concertul lui Marc Anthony, din Capitală, au fost puse în vânzare. Vezi ce preţuri au

Concertul este organizat de International Best Project, iar cei interesaţi pot cumpăra bilete de la punctele de vânzare Vreau Bilet din Unirea Shopping Center etaj. 2, Teatrul Elisabeta, Librăria Eminescu (D’Arte Foto), din magazinele EuroGsm, de la Sala Palatului, dar şi online, prin vreaubilet.ro.

Preţul biletelor diferă în funcţie de categorie: VIP – 870 de lei, categoria 1 – 600 de lei, categoria 2 – 450 de lei, categoria 3 – 300 de lei şi categoria 4 – 220 de lei.

Marc Anthony este unul dintre cei mai influenţi artişti ai timpului său şi un adevărat ambasador al muzicii şi culturii latino. Acesta a primit numeroase discuri de aur şi platină. Lista sa de premii Grammy a început în 1998 cu trofeul pentru cea mai bună interpretare latino/ tropical, pentru „Contra la corriente”, urmat de Grammy pentru cea mai bună piesă a anului 1999, pentru „Dímelo”, scrie Mediafax.

Condus în parte de succesul single-ului „I need to know”, Marc Anthony a lansat albumul de debut în limba engleză, ajungând la statutul de artist premiat cu triplu disc de platină în Statele Unite ale Americii. În 2005, Marc Anthony a primit două premii Grammy, unul pentru cel mai bun album pop latino, pentru „Amar sin mentiras”, şi un altul pentru cel mai bun album tropical al anului, pentru „Valió la pena”.

Marc Anthony a câştigat 18 premii Lo Nuestro de-a lungul carierei sale, cel mai mare număr de astfel de trofee primite de un artist.

De-a lungul timpului, Marc Anthony a îmbinat actoria şi cariera de muzician. A apărut în filme ca „Regii distrugători/ The Substitute”, „Noaptea cea mare/ Big Night”, „Virus distrugător/ Hackers” şi în producţii pe Broadway.

În mai 2010, Marc Anthony a lansat albumul „Iconos”, cu balade în limba spaniolă, produs de Marc Anthony şi Julio Reyes.

Anul acesta, Marc Anthony a revenit în studioul de înregistrări pentru a lucra la noul album de muzică originală de salsa. În aprilie 2013, a avut loc lansarea acestui proiect, „Living My Life”, produs de Marc şi Sergio George, şi, la câteva ore de la lansare, a devenit numărul 1 în topurile iTunes, Billboard şi radio la nivel naţional, iar single-ul s-a menţinut pe primul loc timp de 18 săptămâni consecutive.

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să nu-i faci câinelui pe timp de caniculă. Riști să-i provoci un șoc termic
Capital.ro
UE a dat ordin. BNR schimbă legea. Numai câte 10 persoane au voie!
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
CRESC SAU NU TAXELE? Toți românii trebuie să știe asta
Adevarul
Imagini virale cu un sucevean care şi-a trasat, cu trafaletul, propria trecere de pietoni în faţa barului unde bea de obicei VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Schimbare majoră pentru toți românii. Apare un nou CNP
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Motivul halucinant pentru care o tânără din Călărași ar fi fost aruncată pe geam de iubit. Tânăra a căzut de la etajul trei
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de terenuri, case sau mașini. S-a dat ordin: Trebuie să plătească!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Nicolae Ciucă deschide dialogul pentru un proiect politic comun al forțelor de dreapta
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?