BLACK FRIDAY 2017. Reduceri de 80% de Vinerea Neagră. CATALOGUL PRODUSELOR cu discount

Black Friday 2017 a inceput deja pentru magazinul Flanco.ro. Promotiile se desfasoara in perioada 27 octombrie – 19 noiembrie. Black Friday 2017 are loc in Romania in data de 17 Noiembrie 2017.
Filip Stan
27 oct. 2017, 18:55
BLACK FRIDAY 2017. Reduceri de 80% de Vinerea Neagră. CATALOGUL PRODUSELOR cu discount

Black Friday 2017 are loc in Romania in data de 17 Noiembrie 2017 si in weekendul ce urmeaza acestei vineri! Insa unele magazine participante aleg sa ofere reduceri in perioada 17 – 19 Noiembrie 2017.

Alte magazine vor oferi diverse promotii si reduceri in intervalul 24-26 Noiembrie, cu o saptamana mai tarziu.

Black Friday, sau pe romaneste Vinerea Neagra a Preturilor, sau Vinerea Reducerilor, a ajuns in Romania de cativa ani. Fenomenul a devenit rapid foarte popular, pentru ca foarte multe magazine si retaileri au oferit reduceri importante in aceasta zi. Lista participantilor include sute de magazine, de la cele cunoscute precum Emag, Altex, Cel, Flanco, pana la magazine mai mici.

Majoritatea ofertelor vor fi disponibile in Vinerea de 17 Noiembrie 2017, data oficiala a Black Friday 2017. Insa o serie de magazine vor decide sa isi faca publice cele mai bune deal-uri fie mai devreme! Fie pe parcursul weekendului 18-19 Noiembrie, fie chiar in Vinerea urmatoare, pe 24 Noiembrie.

Black Friday provine din Statele Unite ale Americii si desemneaza ziua ce da startul sezonului de cumparaturi de iarna. In SUA, in fiecare an Black Friday are loc in Vinerea imediat urmatoare zilei de Thanksgiving.

In Romania insa principalele magazine au decis cu cativa ani in urma sa devanseze Black Friday cu o saptamana! Astfel s-a cazut de acord asupra ante-penultimei zi de Vineri din Noiembrie ca data neoficiala. Anul acesta, Black Friday in Romania pica in ziua de Vineri 17 Noiembrie.

De ce s-a intimplat acest lucru? Pentru ca magazinele sa aiba timp pentru a livra cumparaturile pana in zilele libere de 30 Noiembrie si 1 Decembrie. Desigur, in realitate acest lucru nu s-a intamplat tot timpul, in ciuda straduintelor magazinelor si serviciilor de curierat.

In anii trecuti magazinele mari, precum Emag, Cel.ro, Flanco, Altex au anuntat ca vor devansa Black Friday-ul organizat de ei cu o saptamana! Astfel ca si in 2017 se va intampla acest lucru, Black Friday avand loc in Vinerea de 17 Noiembrie 2017. Reducerile s-au prelungit in multe cazuri si in weekendul urmator, 19-21 Noiembrie, in limita stocurilor, desigur.

Vor fi 2 zile de Black Friday in 2017, si pe 17 si pe 24 Noiembrie! Asteptati-va insa si ca unele reduceri sa intre in vigoare si in zilele premergatoare Vinerii Negre.  Astfel, Black Friday 2017 a devenit un Black Week, ce incepe pe 15 Noiembrie si dureaza pana pe 1 Decembrie. Cu doua puncte culminante: Vinerile de 17 si de 24 noiembrie.

17 Noiembrie 2017 este ziua pe care trebuie s-o marcati in calendar daca sunteti interesati de ofertele de Black Friday. Acum ca stiti cand va avea loc Black Friday 2017 in Romania, va uram “Spor la prins reducerile!”.

Black Friday 2017 Flanco – Oferta completa a retailerului online Flanco poate fi gasita LA URMATORUL LINK.

Black Friday 2017 este organizat diferit de unele magazine, avand promotii cu reduceri mari ce se desfasoara pe mai multe zile. Este si cazul promotiei de Black Friday 2017 la Flanco ce se petrece in perioada 27 octombrie – 19 noiembrie si vine cu reduceri de pana la 80%.

Flanco.ro a anuntat ca a pregatit pentru evenimentul de Black Friday 2017 un stoc de peste 385.000 de produse, multe dintre ele lansate chiar in acest an. Puteti arunca o privire peste ofertele de exceptie ce vizeaza foarte multe categorii de produse precum telefoanele mobile, laptopuri dar mai ales electrocanisce, televizoare si multe altele.

Black Friday 2017 Flanco – Ce oferte sunt disponibile

Black Friday 2017 Flanco – Oferta completa a retailerului online Flanco poate fi gasita LA URMATORUL LINK.

Chiar in aceasta dimineata a debutat promotia de Black Friday 2017 la Flanco si vine cu o multime de reduceri. Retailerul a pregatit stocuri de peste 100.000 de televizoare cu diagonale si rezolutii de toate marimile, pentru toate gusturile si nevoile. Mai sunt disponibile 50.000 de telefoane mobile, 25.000 notebook-uri de cea mai buna calitate, 70.000 de electrocasnice mari si 140.000 de electrocasnice mici pentru bucatarie si nu numai. Stocul accesoriilor si al produselor pentru entertainment numara peste 250.000 de articole.

Black Friday 2017 Flanco – Tips and Tricks

Black Friday 2017 Flanco – Oferta completa a retailerului online Flanco poate fi gasita LA URMATORUL LINK.

Un sfat foarte util pentru cei care vor sa cumpere produse de calitate buna la preturi excelente este acela de a se orienta si catre produsele din gama proprie Flanco, Vision, care cuprinde atat televizoare, telefoane, dar si electrocasnice, aparate frigorifice, masini de spalat, aragazuri, aspiratoare, fiare de calcat, cuptoare cu microunde, masini de tocat, storcatoare, mixere, cafetiere si rasnite.

Black Friday 2017 Flanco – Cuparaturi in rate chiar si la promotie

Black Friday 2017 Flanco – Oferta completa a retailerului online Flanco poate fi gasita LA URMATORUL LINK.

Flanco pune la dispozitie de Black Friday 2017 o oferta de creditare cu pana la 24 de rate pentru cumparaturile facute cu cardul de credit deschis la partenerii financiari. Exista o gama larga de carduri de credit care sunt acceptate.

In plus, creditul se obtine pe loc, fara adeverinta de salariu, cu rate fixe si o perioada de returnare foarte flexibila, de la 6 pana la 60 de luni.

Black Friday 2017 Flanco – Oferta completa a retailerului online Flanco poate fi gasita LA URMATORUL LINK.

Black Friday 2017 Flanco – Cum s-a schimbat promotia fata de anii trecuti

“Black Friday s-a schimbat, de la an la an, nu doar la nivel local, ci şi global. Anul trecut, marii retaileri internaţionali au sărbătorit cel mai mare eveniment de shopping al anului, la fel ca noi, timp de o lună. Odată ce am extins perioada reducerilor de la trei zile, la o lună, am reuşit să gestionăm mai bine fluxul clienţilor din magazine, numărul mare de comenzi şi livrări”, spune Dragoş Sîrbu, CEO Flanco.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
O mare companie din România concediază. Sunt probleme uriașe
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Ministrul italian al apărării acuză pe secretarul general al NATO de trădare
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!