Black Friday 2021. Fashion Days şi eMAG, reduceri de până la 80% la mii de produse

Black Friday 2021 este ziua cu cele mai mari reduceri din an şi se anunță a fi o zi de senzație, datorită experienței acumulate în fiecare an, atat de magazine cât și de cumpărători, dar și datorită diversității magazinelor participante.
Alina Costache
08 nov. 2021, 13:46
Black Friday 2021. Fashion Days şi  eMAG, reduceri de până la 80% la mii de produse
Black Friday 2021 este ziua cu cele mai mari reduceri din an

Black Friday 2021. Fashion Days, cel mai mare retailer online de fashion, controlat de Dante International, compania care operează și eMAG, va demara campania de Black Friday în dimineața zilei de 10 noiembrie.

Vor fi reduceri de până la 80% la mii de produse, valoarea stocului fiind de 230 de milioane de lei, a anunțat, într-o conferință de presă, directorul general al companiei, Robert Berza.

Citeşte şi: Black Friday 2021. Mare atenţie! La ce să fiţi atenţi când primiţi pachetele achizionate

Black Friday 2021 la Fashion Day

Primii care vor afla ora exactă a începerii Black Friday vor fi utilizatorii aplicației mobile care și-au activat notificările de tip push.

Compania, care contractat produsele încă din perioada noiembrie-decembrie anul trecut,  a pus la bătaie stocuri în valoare totală de aproximativ 230 de milioane de lei, cu 15% peste nivelul de anul trecut. Per total, vor fi la reducere aproximat 2 milioane de produse, iar 80% din valoarea stocului va fi la cel mai bun preț din an. O mare parte din stoc este compus din produse de toamnă-iarnă.

De asemenea, retailerul va oferi în campanie aproximativ 60 de produse „hero” reprezentând fie produse cu o reducere substanțială, fie produse ale unor branduri exclusiviste care, în general, nu au discounturi mai mari de 20-25%, dar acum se vor comercializa cu reducer mai mari.

Anul acesta ne-am pregătit pentru peste 160.000 de clienți în perioada 10-14 noiembrie, o creștere de aproximativ 28% comparativ cu anul trecut. De asemenea, peste 75% din valoarea comenzilor va fi generată prin aplicația mobilă. Pandemia a accelerat tranziția de la magazinele clasice spre e-commerce și românii au descoperit beneficiile clare: câștigi timp, ai mult mai multe opțiuni de produse și, mai ales de Black Friday, oferte unice la un preț extrem de competitiv” a completat Robert Berza, General Manager Fashion Days, potrivit Economica.net.

Oficialul Fashion Days susține că anul acesta nu se vor vedea creșteri de preț față de anul trecut, urmare a problemelor pe lanțul de aprovizionare (creșterea costurilor de transport, lipsa containerelor) cu care se confruntă piața de fashion și nu numai, dar și a creșterii costurilor de producție, din cauza scumpirii bumbacului.

Avem câteva excepții, puține produse pe care le-am cumpărat mai scump decât anul trecut, pentru că marfa pentru această toamnă a fost negociată în perioada noiembrie-decembrie anul trecut și a intrat în producție undeva în martie.

Pe de altă parte, colegii noștri de la comercial încep discuțiile pentru toamna viitoare imediat după acest Black Friday și este posibil ca atunci să apară diferențe. Acum avem excepții care sunt într-o inflatie normală, aș spune”, a explicat a mai Berza.

Black Friday 2021 la eMAG

Black Friday la eMAG are loc in data de 12 noiembrie 2021, fiind evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte si reduceri. Evenimentul se desfasoara pe durata unei singure zile, cunoscută drept Vinerea Neagra.

Printre produsele care se regasesc in oferta eMAG Black Friday se numara, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion ai articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casa si gradina, produse de ingrijire personala pentru adulti si copii, mobila, jucarii, anvelope si produse speciale. Black Friday la eMAG inseamna si reduceri ale partenerilor din Marketplace.

Ca sa te conectezi la ofertele de Black Friday, asigura-te ca esti abonat la newsletterul eMAG si vei fi la curent cu toate noutatile, reducerile si produsele vedeta din cel mai așteptat eveniment de cumparaturi.

Cum poţi achiziţiona rapid?

Este recomandat sa ai aplicatia eMAG actualizata cu cea mai recenta versiune disponibila si toate datele tale, respectiv adresele de livrare, completate in contul tau de client.

Pentru o plata extrem de rapida a produselor dorite, iti poti salva cardul bancar in contul tau de client eMAG si astfel, de Black Friday, vei achita comenzile in deplina siguranta si foarte repede.

Dupa plasarea comenzii in ziua respectiva, produsele selectate de tine sunt rezervate automat, iar livrarea se face in showroom, prin curier sau la un oficiu postal, dupa cum alegi la finalizarea comenzii.

Produsele comandate de la partenerii eMAG Marketplace se livreaza direct de catre acestia, prin curier. Nu le poti ridica personal, iar costul de livrare este comunicat inainte sa finalizezi comanda, potrivit eMAG.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Obligatoriu pentru mașinile mai vechi de 12 ani din România
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Unt de casă. Rețeta cu două îngrediente
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Avem primele IMAGINI cu Bordea & noua iubită! Cine e tipesa 'de pe Dubai' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Nu e permis pentru românii cu balcon la bloc. Asociația de proprietari trebuie să dea acord în scris
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Soldați ruși, în disperare, se adresează direct lui Vladimir Putin
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'