BLACK FRIDAY în SUA: Succes total marcat de greve, ameninţări cu pistolul şi bătăi în mall-uri

Grevele angajaţilor din magazinele Walmart, ameninţările cu pistolul proferate de un bărbat nervos care stătea la coadă şi bătăile izbucnite între bande rivale într-un mall nu au reuşit să deturneze atenţia cumpărătorilor americani de la reducerile oferite de Black Friday 2012, în Statele Unite.
Romania TV
24 nov. 2012, 13:09
BLACK FRIDAY în SUA: Succes total marcat de greve, ameninţări cu pistolul şi bătăi în mall-uri

La magazinul Walmart din oraşul californian Paramount, aflat în apropiere de Los Angeles, aproximativ 600 de grevişti s-au adunat în dimineaţa de vineri. În oraşul Hanover din statul american Maryland, 400 de angajaţi ai acestui lanţ de magazine, sindicalişti, activişti şi alţi susţinători au protestat în cursul zilei de vineri în faţa magazinului Walmart.

Tensiunile şi neînţelegerile au atins un nivel neobişnuit de înalt în rândul cumpărătorilor americani, care au renunţat la cina de Ziua Recunoştinţei (Thanksgiving) de joi seară, pentru a sta la coadă, încercând să profite de pe urma reducerilor acordate cu ocazia Black Friday 2012.

Seara de joi a fost una foarte specială pentru un cumpărător american care, pierzându-şi cumpătul, a scos un pistol din haină şi l-a ameninţat pe bărbatul care tocmai îl lovise cu pumnul în faţă, în timp ce se aflau amândoi la coadă, la magazinul Sears din South Park Mall din oraşul texan San Antonio.

Potrivit poliţiei locale, un bărbat a încercat să se bage în faţă, nerespectându-şi locul pe care îl ocupa în acea coadă, iar acest fapt a declanşat numulţumirea celorlalţi cumpărători, afirmă San Antonio Express-News. A izbucnit o ceartă, s-au adresat multe insulte, iar bărbatul care încerca să se bage în faţă l-a lovit cu pumnul în zona feţei pe un alt cumpărător.

Potrivit martorilor, bărbatul lovit a scos un pistol şi l-a ameninţat pe agresor. Acesta a fugit imediat şi s-a ascuns în spatele unui frigider, după care a părăsit definitiv incinta magazinului.

Bărbatul care a scos pistolul din haină nu a fost pus sub acuzare, întrucât deţine un permis valabil pentru arme de foc, a anunţat poliţia din San Antonio.

 În timp ce ştirile despre „nebunia” care a cupris America cu ocazia Black Friday 2012 continuă să apară în presa de peste Atlantic, se pare că sperietura prin care au trecut clienţii magazinului Sears din South Park Mall a fost o nimica toată, în comparaţie cu incidentele violente care au avut loc de-a lungul şi de-a latul Statelor Unite.

O bătaie între bande rivale a izbucnit în Woodland Shopping Mall din Michigan, în dimineaţa de vineri, în urma căreia doi tineri au fost arestaţi, informează Fox News.

În aceeaşi zi, în oraşul Covington din statul american Washington, un cuplu a fost lovit şi rănit grav, într-o parcare din faţa magazinului Walmart, de un şofer în vârstă de 71 de ani, care a fost ulterior arestat şi pus sub acuzare pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum se spune corect: “viruși” sau “virusuri”? Confuzia pe care o fac mulți români
Capital.ro
Dispar banii cash. Capcana de care oamenii n-au fost conștienți. Băncile dau banii înapoi
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Avertisment pentru utilizatorii de iPhone și Android. Riscuri mari la încărcarea prin USB
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Autonomie în Ținutul Secuiesc! S-a aflat marele plan al maghiarilor: Îi vindeți pe români
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!