Blestemul familiei Kennedy: Mary Richardson, soţia lui Robert F.Kennedy Jr., s-a sinucis

Mary Richardson Kennedy, soţia lui Robert F. Kennedy Jr., a fost găsită moartă într-un hambar din spatele casei sale din statul New York.
Romania TV
17 mai 2012, 20:04
Blestemul familiei Kennedy: Mary Richardson, soţia lui Robert F.Kennedy Jr., s-a sinucis

Mary Richardson Kennedy a fost găsită spânzurată de o menajeră, într-un hangar din spatele casei în care locuia, în Bedford. Cauza morţii stabilită de medicii care au venit la locul tragediei a fost asfixierea prin spânzurare.

Soţia lui Robert F. Kennedy Jr., Mary, în vârstă de 52 de ani, a lăsat un bilet de adio, al cărui conţinut nu a fost dat publicităţii, după cum informează presa americană.

Născută Mary Richardson, ea a intrat într-una dintre cele mai celebre familii americane de politicieni, în 1994, când s-a căsătorit cu Robert F.Kennedy Jr. la bordul unei ambarcaţiuni, pe fluviul Hudson în apropiere de Stony Point (New York). Ea era arhitect-designer la firma Parish-Hadley Associates din New York. Cuplul a avut patru copii, care au acum vârste cuprinse între 11 şi 17 ani.  Soţul ei a depus cere de divorţ în 2010, dar nu erau încă divorţaţi,  fiind doar separaţi, după cum a precizat avocatul lui Marry Kennedy, Kerry Lawrence.

Ideea divorţului se pare că ar fi distrus-o pe Mary. În 2010, după ce Robert a depus cererea de divorţ, Mary a fost arestată de două ori, prima dată pentru că a condus sub influenţa unor substanţe toxice, iar a doua oară, pentru că a condus sub influenţa unor medicamente cu care îşi trata sistemul nervos zdruncinat. A fost eliberată de fiecare dată, dar i s-a suspendat permisul pe o perioadă de 90 de zile şi a fost obligată să facă tratament de dezintoxicare.

Daily News scrie că Mary Richardson Kennedy avea probleme cu alcoolul de ani întregi. În februarie, Mary fusese internată într-un centru de dezalcoolizare. Se pare că tot ce i se întâmplase în ultimii doi ani au împins-o la sinucidere.

Într-o declaraţie dată publicităţii de familia Kennedy, membrii acesteia o descriu pe Mary ca pe o „fiinţă radioasă şi creativă”, „un geniu al prieteniei” şi o mamă care şi-a iubit copiii „la nebunie”.

„Părea pierdută în ultimele zile”, a declarat un vecin. „Este îngrozitor. Era cea mai bună prietenă a mea. Toată familia este în şoc”, a spus Kerry Kennedy, cumnata lui Mary.

Mary Kennedy era adepta înfocată a designului „verde” şi susţinătoarea cercetărilor şi tratamentelor alergiilor alimentare şi astmului, ea numărându-se printre fondatorii „Food Allergy Initiative”, care strângea bani pentru cercetări în domeniu.

Moartea lui Mary Kennedy reprezintă încă una din tragediile acestei celebre familii americane, din care peste zece membrii ai săi au murit violent, în asasinate sau diferite accidente. Soţul lui Mary, de pildă, era cel de-al treilea copil din cei 11 ai cuplului Ethel şi Robert  F.Kennedy, senatorul american care fusese asasinat în 1968.

 

 

 

 

 

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Interzis pentru șoferii care fac ITP-ul. Primești pe loc două amenzi, una peste alta. Legea nu permite
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Uniformele, obligatorii în școli. Propunerea îi revoltă pe părinți: „Va ieși scandal”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Fel de mâncare tradițional popular mortal. În fiecare an mor aproximativ 20.000 de oameni
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Florin Salam a întrecut orice limită! După ce şi-a pierdut nevasta şi copiii, s-a aflat şi ce i-a făcut lui Tzancă Uraganu
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Apare TAXA pe carbon. E un acord istoric. Cine o va plăti
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
George Simion: „România trebuie să aibă o Armată profesionistă, altfel vom fi ocupați în 2 zile”
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!