Blocaj la metrou, miercuri dimineaţă. O tânără a căzut pe şine

Un incident grav s-a metrecut, miercuri dimineaţă, la metroul din Capitală. Circulaţia trenurilor este afectată, după ce o tânără a căzut pe şine.
Filip Stan
09 iun. 2021, 09:08
Blocaj la metrou, miercuri dimineaţă. O tânără a căzut pe şine
Blocaj la metrou UPDATE.

„Viaţa are prioritate şi pe această cale vă reamintim că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: ‘În aşteptarea trenului nu staţionaţi dincolo de banda de siguranţă marcată la marginea peronului'”, a atras atenţia Metrorex.

Blocaj la metrou, miercuri dimineaţă. Circulaţia trenurilor a fost afectată, după ce o tânără a căzut pe şine. Incidentul s-a petrecut în staţia Lujerului. Salvatorii de la Bucuresti-Ilfov au ajuns de urgenta la fata locului.

Blocaj la metrou, miercuri dimineaţă

Potrivit primelor informaţii, tânăra în vârstă de 20 de ani este prinsă sub garnitura metroului. Călătorilor li s-a recomandat să iasă la supafaţă şi să aleagă un alt mijloc de trensport, deoarece operaţiunea va dura. Martorii spun că fata s-ar fi aruncat în faţa trenului.

În urma incidentului, aceasta a supravieţuit, însă este în stare gravă.

Pericol pentru cetăţeni! Gabriela Firea: „32 de stații de metrou din cele 61 funcționale din București NU au autorizație de securitate în caz de incendiu”

Citeşte şi Cătălin Drulă, veste proastă despre metroul spre Otopeni. „Se pune problema dacă această investiţie de 700 de milioane de euro este utilă în această formă”

Gabriela Firea, prim-vicepreședinte PSD, îi solicită lui Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, să vină cu precizări legate de anunțul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) potrivit căruia doar 32 din cele 61 de stații de metrou funcționale din Capitală au autorizațiile de securitate în caz de incendiu.

Gabriela Firea, prim-vicepreședinte PSD, îi solicită lui Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, să vină cu precizări legate de anunțul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) potrivit căruia doar 32 din cele 61 de stații de metrou funcționale din Capitală au autorizațiile de securitate în caz de incendiu.

Firea dorește să mai știe dacă deschiderea stațiilor de metrou pe magistrala V a respectat toate prevederile legale și ce măsuri are ministrul în plan pentru a-i proteja pe cetățeni.

„Pericol pentru cetățeni! Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că 32 de stații de metrou din cele 61 funcționale din București NU au autorizație de securitate în caz de incendiu. În această situație se află inclusiv stațiile de metrou date în exploatare anul trecut pe magistrala V.

Domnule ministru al Transporturilor, vă solicit să ne comunicați :

-dacă deschiderea stațiilor de metrou pe magistrala V a respectat toate prevederile legale existente, în condițiile în care stațiile noi nu au autorizația de securitate la incendiu ;

– ce măsuri luați pentru a asigura protejarea călătorilor în cazul producerii unor incendii ;

– ce măsuri veți lua pentru a vă asigura ca toate stațiile de metrou din București au autorizație de securitate la incendiu”, a scris fostul primar general al Capitalei pe pagina de Facebook.

Citeşte şi Accident la metrou, sunt peste 200 de răniţi. Două trenuri s-au ciocnit frontal la Kuala Lumpur

 

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul impresionant care se află pe două continente. Are o istorie bogată și multe obiective turistice
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
Playtech.ro
Oana Roman i-a deschis DOSAR PENAL lui Marius Elisei. De ce se războiesc părinții Isabelei
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Basmul lui Harry și al lui Meghan a luat sfârșit. Doar atât au rezistat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Patru șoferi și-au primit înapoi permisele după ce rezultatele testelor antidrog au fost infirmate. După 48 de ore, aceștia și-au recăpătat dreptul de a conduce
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Președintele Iohannis a înmânat drapelul României echipei olimpice pentru Jocurile Olimpice de la Paris
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'