Boala cumplită de care ar suferi Vladimir Putin. Ce au descoperit medicii în irisul liderului de la Kremlin

Care este boala misterioasă de care ar suferi Vladimir Putin. Un medic român dă detalii despre starea de sănătate a președintelui rus.
Filip Stan
09 mart. 2022, 16:32
Boala cumplită de care ar suferi Vladimir Putin. Ce au descoperit medicii în irisul liderului de la Kremlin

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, este un personaj învăluit în mister. După ce au apărut informații referitoare la amante, armata din femei, sau faptul că și-a mutat familia într-un buncăr, acum a apărut o informație care zguduie planeta. În ultima vreme au apărut mai multe informații legate de starea lui de sănătate. Se zvonește că liderul de la Kremlin ar fi bolnav, iar serviicle secrete americane au tot alimentat aceste zvonuri în presa de peste Ocean.

Deși este un personaj extrem de cunoscut pe mapamond, Vladimir Putin rămâne pentru toată lumea un mister. Președintele rus nu a lăsat până acum să se afle nimic despre viața lui personală, indiferent că ne referim la sănătate sau relații.

Medicul iridolog Alin Ghinea a declarat, după ce a analizat trăsăturile faciale și irisul, că Vladimir Putin are avea probleme urologice. Mai mult, liderul de Kremlin pare să nu stea bine nici cu imunitatea.

Boala cruntă de care suferă Vladimir Putin. Dezvăluirea a şocat pe toată lumea: „Este în agonie”
„Iridologia este o ramură a neurologiei  ce interpretează semnele, marcajele și culorile care apar pe iris în vederea stabilirii unui diagnostic. Irisul este o hartă completă a organismului. În irs apar marcaje specifice care pot identifica diverse agresiuni.

Sunt imagini în care nu este machiat. În acele fotografii se observă că în jurul ochilor are o culoare rozalie permanent. De asemenea, buza inferioară este tot timpul uscată și foarte brăzdată. Acestea sunt semne care au o valoare clinică ce pot conduce către afecțiuni în special din zona urologică.

Inclusiv comisurile gurii, cele care sunt în lateral, sunt în jos, ceea ce înseamnă că sistemul imunitar este slăbit și are o forță de protecție a organismului destul de precară”, a declarat Alin Ghinea la Antena 3.

Forma feței și irisul îl dau de gol pe Vladimir Putin
„O să explic pe iris. Discutăm despre o structură cu o încărcătură limfatică ce predispune organismul la edeme. Ăsta este unul dintre motivele pentru care în ultima perioadă vedem personajul cu o față inflamată. În ultimele apariții aproape că nu are gât și asta denotă tot o structură limfatică, o inflamație în zona capului.

Cine este și cum arată femeia cu care Vladimir Putin ar avea o fiică secretă. A fost menajeră, iar acum învârte miliarde FOTO
Să interpretăm irisul ca pe un cadran de ceas. O să vedem în dreptul orei 6 anumite linii negre. Acolo sunt proiectate organele din zona urologică, în special prostata. Atunci când într-o analiză iridologică observăm astfel de semne sunt indicii clare că persoana respectivă are predispoziție la afecțiuni degenerative în sfera urologică. Semnele faciale îmi indică o persoană care nu mai are un sistem imunitar ce poate să lupte cu o afecțiune în stadiu aproape terminal.

Inclusiv culoarea ochilor este un pic ștearsă. În iridologie o culoare nedefinită denotă un organism extrem de slăbit. În pozele mai vechi, acum 15 ani, o să vedeți forma feței mai ovale. Acum forma feței este aproape pătrată.”, a explicat medicul, potrivit aceleași surse.

 

Informație șocantă despre Vladimir Putin! Președintele Rusiei ar fi pe moarte: „Are fața umflată”

Vladimir Putin

O sursă de la Pentagon, citată de Daily Star, susține că președintele Rusiei suferă de „cancer intestinal în fază terminală”. S-a ajuns la această concluzie după ce Putin a apărut în public cu fața umflată, după ce Rusia a invadat Ucraina.

Conform sursei citată de Daily Star, fața „umflată” cu care s-a prezentat Putin în public ar fi cauzată de medicamentele pentru cancer sau de steroizi. De asemenea, sursa spune că expresia lui Putin arată că suferă în mod constant. Din această cauză, el ar putea deveni mai agresiv. De asemenea, invazia Ucrainei ar putea fi cauzată de faptul că Putin este pe moarte și vrea să rămână în istorie.

Această sursă ar fi un ofițer de informații militare. El spune că analiștii l-au studiat pe Vladimir Putin și au ajuns la concluzia că este grav bolnav. Se pare că președintele este îngrijorat să nu se infecteze cu Covid-19 și își ține personalul la distanță.  „În trecut l-am văzut zâmbind, dar în 2022 sunt puţine poze cu el arătând fericit”, a spus acesta.
Totuși, un alt american, Lord David Owen, fost secretar de stat pentru afaceri externe, este convins că liderul rus își administrează steroizi. Așa ar fi explicate schimbările evidente de pe chipul oligarhului rus.

Starea mentală a lui Vladimir Putin s-a înrăutățit din cauza pandemiei

„Acest om a fost în izolare completă, e ceva extraordinar, nu a văzut pe nimeni, stă la kilometri distanță, cu o presiune enormă”, a mai spus fostul ministru. Anumiți experți consideră că starea mentală a lui Vladimir Putin s-a înrăutățit din cauza pandemiei de coronavirus. Din această cauză el ar fi putut ordona invazia Ucrainei. Se pare că Vladimir Putin a avut contact limitat cu oamenii în ultimii doi ani. De asemenea, cei care vor să se întâlnească cu el, trebuie să se izoleze.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Pensionarii care vor PLĂTI MAI MULT. A intrat în vigoare la 1 iulie
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Vestea momentului despre Facebook. Se întâmplă doar în UE
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Nu e iluzie optică! Ce și-a construit în balconul apartamentului acest bărbat din Cluj-Napoca
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Medicii au CONFIRMAT! Ce se intampla cu Joe Biden in aceste momente
Capital.ro
Interdicție pe STRĂZILE din România. Șoferii sunt ARESTAȚI pentru 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Noi trageri Loto pe 18 iulie 2024: Reporturi semnificative la toate categoriile
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'