Boala cumplită de care suferă Iuliana Tudor! Adevărul despre afecțiunea care i-a schimbat viața: „Te scutură de balastul de vanitate, mândrie, superficialitate, neatenție, lipsă de grijă față de propria persoană, corp, trup și suflet”

Lumea vedetelor din România pare perfectă din exterior, însă puțini știu că personalitățile pe care le vedem zilnic la tv au trăiri poate mai intense decât mulți dintre noi. Printre ele se numără Iuliana Tudor, care se luptă cu o boală ce i-a schimbat viața radical.
Filip Stan
18 aug. 2024, 21:24
Boala cumplită de care suferă Iuliana Tudor! Adevărul despre afecțiunea care i-a schimbat viața: „Te scutură de balastul de vanitate, mândrie, superficialitate, neatenție, lipsă de grijă față de propria persoană, corp, trup și suflet”
Boala cumplită de care suferă Iuliana Tudor! Adevărul despre afecțiunea care i-a schimbat viața: „Te scutură de balastul de vanitate, mândrie, superficialitate, neatenție, lipsă de grijă față de propria persoană, corp, trup și suflet”

Iuliana Tudor, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România și vedete de muzică populară, a vorbit despre lupta sa cu o boală autoimună și despre impactul acestei afecțiuni asupra vieții și carierei sale.

Citește și: Slujbele Sfântului Maslu au ajutat-o pe Iuliana Tudor să-și ostoiască durerea pricinuită de moartea mamei: „În durere, ești singur. Sfântul Maslu este un tip de căutare de răspunsuri, de așezare și reașezare”

Iuliana Tudor suferă de o boală autoimună cumplită

Într-un interviu recent, vedeta a vorbit deschis despre momentele dificile prin care a trecut și despre cum aceste experiențe i-au schimbat total perspectiva asupra vieții.

Ea a vorbit și despre cariera sa, care a contat nu pentru recunoașterea publică, ci pentru propria-i fericire, dorința ei fiind de a fi cea mai bună în ceea ce face.

„Miza pentru mine era să fiu cea mai bună. Și, în general, am avut acest motor de foarte mică. Adică, pentru mine, coronița aceea pe cap nu însemna doar că am luat zece. Era un triumf în fața celorlalți. Adică era o treabă acolo, undeva în mințișoara mea. Și, în privința televiziunii, am exagerat enorm. Și asta e o meserie care te consumă, cere tot”, a mărturisit ea.

Cu toate acestea, în 2004, cariera sa a fost pusă pe pauză brusc din cauza unei probleme de sănătate care a forțat-o să stea la pat luni de zile, urmată de un tratament dur. Deși boala autoimună de care suferă este încă prezentă și astăzi, experiența i-a oferit o înțelegere mai profundă a vieții și a relației sale cu spiritualitatea.

„A trebuit să mă opresc din tot. Nu mai puteam să fac absolut nimic. Nimic. Și am stat la pat niște luni de zile. Un tratament foarte dur. Am trecut prin foarte multe stări atunci. Dar n-am avut… Și pentru asta iar sunt recunoscătoare, mamei mele. Nu m-am revoltat. Medical vorbind, în acest moment, când noi vorbim, eu sunt exact în stadiul în care eram înainte de 2004. Strict medical. Dar vedeți ce a făcut experiența în sine la nivel sufletesc și spiritual și de înțelegere? S-au schimbat niște lucruri. Și probabil că trebuia să trec prin experiența aceea ca să înțeleg. Se putea să nu înțeleg. Să treacă și eu să-mi văd în continuare de zona mea fină de înțelegere”, a explicat vedeta, adăugând că această încercare a schimbat-o sufletește și spiritual.

Iuliana Tudor a mai vorbit și despre rolul unei boli grave în viața omului. Ea consideră că orice afecțiune care pune probleme la un moment dat în viață te face să realizezi ce este, de fapt, important în viață.

„Așa se întâmplă, cred, cu mulți dintre noi. Și de aceea am și vrut să scriu pentru că e o experiență comună până la urmă. Nu sunt cu nimic diferită. Oamenii poate trăiesc experiențe mult mai grele decât cea pe care am traversat-o eu. Dar cred că suferința e o șansă pentru a deveni un pic mai bun. Te scutură un pic de tot balastul de vanitate, mândrie, superficialitate, neatenție, lipsă de grijă față de propria persoană, corp, trup și suflet. Sunt multe care se schimbă atunci când ești căzut, fizic, când te doare”, a mai afirmat prezentatoarea de televiziune.

Citește și: Iuliana Tudor, despre momentul de cumpănă din viața ei. A avut loc acum 20 de ani: „Biserica este un reper important atunci când ești prăbușit”

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Locul din România în care se făceau ritualuri păgâne. Acum, o mulțime de oameni vin să se bucure de natură și peisajul spectaculos, fără să-i știe istoria
Capital.ro
Vladimir Putin a dat ordinul. Decizia finală luată astăzi, pe 18 August
Playtech.ro
Surpriza uriașă de care au avut parte turiștii pe Transalpina: “Ninge în august”
DailyBusiness
De ce economia țării nu este stabilă? Radu Crăciun: „Asigurăm prosperitatea altora și iluziile noastre”
Adevarul
Imagini terifiante într-un oraș britanic. Găști înarmate se taie cu macetele ziua în amiaza mare. Localnici: „Este o zonă de război” VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Recongelarea și reîncălzirea alimentelor. Sfaturi pentru menținerea calității și siguranței în bucătărie
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
Cine moștenește averea uluitoare a lui Alain Delon. Actorul pasionat de sport a stabilit clar cum se va împărți imperiul de 300.000.000 de euro
wowbiz.ro
Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!
Cancan.ro
Ioana, după ce Năstase a prins-o vorbind cu altul: 'Du-te, eşti BĂTRÂN'
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Doliu în lumea cinematografiei! Alain Delon s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani
Capital.ro
A murit cel mai iubit actor al tuturor timpurilor. Drum lin, maestre!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, susține că bolile psihice sunt „slăbiciuni” legate de păcatele părinților
MediaFlux
A VENIT DECIZIA! Cu CÂT CRESC PENSIILE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...