Boala teribilă cu care a fost diagnosticat Damian Drăghici: „Postul negru a fost o experiență incredibilă”

Damian Drăghici a oferit câteva detalii neștiute cu privire la copilăria sa, dezvăluind boala cu care a fost diagnosticat după ce a fost abandonat de mamă.
Irina Dumitrescu
07 iun. 2024, 08:55
Boala teribilă cu care a fost diagnosticat Damian Drăghici:

Damian Drăghici a fost nevoit să trăiască o viață destul de dură, plină de lipsuri, dar și fără un membru extrem de important pentru orice copil. Artistul a fost abandonat de mamă de o vârstă foarte fragedă, motiv pentru care bunica sa a fost cea căreia i s-a atribuit acest rol și cea pe care acesta o identifica cu figura maternă din viața sa.

Nu am conștientizat pentru că până la 10 ani i-am spus „mama” bunicii. Pe tata biologic îl consideram frate, unchiu era fratele meu și era așa multă dragoste în familie încât nu am simțit. Acum o cunosc pe mama, suntem în relații ok, dar dragostea mea mare e pentru bunica. Nu am simțit lipsa mamei până nu am ajuns în America și mi-au băgat ăia în cap că am traume pentru că nu am trăit cu mama. Conștientizez asta, am făcut 20 de ani de terapie, dar în esență nu am simțit asta.”, a declarat Damian Drăghici în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici.

Damian Drăghici a ținut, din nou, post negru. Câte zile a băut doar apă: „Nu o fac pentru slăbit. Îți găsești cumva o energie”

Damian Drăghici are ADHD

Astfel, Damian Drăghici este convins de faptul că ADHD-ul s-a declanșat pe fondul acestui gol din viața sa. Cu toate acestea, artistul nu a văzut asta drept un defect, ci spune că i-a adus mai multe avantaje pe diferite planuri.

Copil fiind, normal că este nevoie de relația cu mama, dar eu cât eram mic nu am simțit-o, apoi s-a văzut asta la mine, pentru că ADHD-ul se dezvoltă în urma unei lipse și atunci tu își faci tot felul de lucruri ca să nu fii prezent, dar tot ADHD-ul m-a ajutat în viață să realizez niște lucruri, deci e bine. Totul se întâmplă pentru un scop.”, a mai spus artistul.

Chiar dacă nu i-a fost alături în cele mai importante etape din viață, Damian Drăghici spune că, în final, și-a iertat mama. Totul s-a întâmplat în 2019, când avea să vină pe lume băiatul său și când a vrut să facă pace cu trecutul său.

Pe mama am iertat-o în 2019, cu două săptămâni înainte să se nască fiul meu. Sărbătoream un an cu Cristina, m-am dus să iau o cutie de trandafiri și îmi spune că prețul e 30.000 de lei. I l-am cumpărat, i l-am dat și Cristina s-a uitat pe un alt site și a văzut că asta costă 20 de euro și atunci am întrebat-o că ea e florăreasă? Eu ar trebui să știu, că mama mea e florăreasă, iar atunci mi-a spus că de ce nu o sun. Am sunat-o, ne-am văzut și atunci ne-am închegat, iar acum suntem într-o relație foarte bună.”, a mai spus el.

Impactul surprinzător pe care îl are postul negru asupra lui Damian Drăghici: „O experiență incredibilă. Nu am făcut-o doar pentru slăbit”
Damian Drăghici și-a schimbat complet stilul de viață în ultimii ani, vorbind pe larg despre obiceiurile alimentare pe care le are în prezent.

Damian Drăghici obișnuiește deja de câțiva ani buni să țină post negru pe o perioadă mai îndelungată de timp. Dacă la început nu avea ideea despre beneficiile pe care i le poate aduce în organism, acum artistul a devenit cu adevărat „dependent” de acest stil de viață, despre care spune că nu este atât de greu pe cât se pare și despre care mărturisește că l-a făcut să se descopere mult mai profund față de cum a făcut-o până acum.

Damian Drăghici a renunţat la dulciuri, ţigări şi alcool

Postul negru a fost o experiență incredibilă. Nu am făcut-o doar pentru slăbit, mi-am dat seama că te ajută pentru sănătate și după ce am făcut-o prima oară, mi-am dat seama ce impact are asupra ta, e incredibil. Te face să ajungi la tine, să fii prezent și să-ți dai seama că noi folosim mâncarea ca să ne dăm stări, mâncarea este cel mai mare drog. În 99% din cazuri nouă nu ne e foame, ci poftă, e diferență între cele două. Eu asta am învățat, că, de fapt, folosim mâncarea ca un drog, fără să ne dăm seama.”, a declarat Damian Drăghici în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici.

Citește și: Damian Drăghici, despre gelozia din cuplu. Ce spune despre iubita lui, mai tânără cu 23 de ani: „Ar fi o provocare în relația mea cu Cristina”

Astfel, Damian Drăghici îndeamnă pe toată lumea să realizeze acest experiment și să se bucure de beneficiile pe care le aduce organismului. De asemenea, pe lângă acest obicei ce a devenit deja o tradiție, celebrul cântăreț spune că a mai renunțat și la multe alte tabieturi destul de periculoase pentru sănătate. Nașterea fiului său a fost momentul care l-a făcut să conștientizeze că-și dorește alte lucruri de la viață.

„Eu nu am o problemă, nu sunt gras, problema e că noi ne dăm stări prin mâncare. Bea apă 7 zile și o să vezi de ce stări ai parte, să vezi cum ești înăuntrul tău. Am muncit câte 16 ore pe zi, am o energie incredibilă. Acum țin lunea, miercurea și vinerea. Da, am renunțat la toate de 5,6 ani de zile (n.r. dulciuri, țigări, alcool). Dacă îmi vine să mănânc o prăjitură mănânc, dar nu întreagă. Atât de mult s-au schimbat papilele gustative că nu-mi vine să cred că eu mâncam un carton de prăjituri.”, mai spune artistul.

Astfel, chiar dacă are poftă de a mânca ceva dulce, Damian Drăghici spun că se concentrează preponderent pe ciocolata cu o concentrație extrem de mare de cacao, dar și pe alte dulciuri naturale.

„Eu mănânc ciocolată neagră de 99%, mai avem la studio un dulăpior unde avem migdale, curmale, lucruri foarte sănătoase și ăștia știu că este a lui Damian, îl împing. De băutură, țigări, cafea nu mă mai ating de 5 ani. Eu eram dependent de starea pe care ele o generau ca eu să fac față în fața publicului, eu nu mă acceptam cum eram, nu aveam curaj să fiu expansiv pe scenă. Era și anturajul pe vremea aceea, doar beam și mâncam.”, a continuat acesta.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Leguma care s-a scumpit enorm în ultimele zile. Se vinde cu un preț uriaș în piețe, deși e produsă în cantități industriale în România și la producători costă doar 1,5 lei un singur kilogram
Capital.ro
Statul vrea să știe tot ce faci. Se introduce un nou CNP. Ce plan are Guvernul României
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Romanița Iovan, mai bine ca niciodată. Înfloritoare la 59 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după ce a ieșit din cabinet, greșeala lui majoră a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Noi detalii în dosarul crimei de la Brăila: Suspectul a încercat să-și facă un alibi și a schimbat taxiurile și hainele
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!