Bobiță din Las Fierbinți trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cătălina. Cum arată soția actorului

Mihai Bobonete trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, Cătălina. După 25 de ani de relație ei se iubesc mai mult ca niciodată.
Alina Costache
31 aug. 2022, 21:40
Bobiță din Las Fierbinți trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cătălina. Cum arată soția actorului

Întreaga țară îl cunoaște pe Bobiță din las Fierbinți. Însă, actorul este foarte discret când vine vorba de viața sa personală, de aceea se știu foarte puține lucruri legate de familia sa. Ei bine, actorul Mihai Bobonete trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, Cătălina. Cei doi se cunosc încă din copilărie și sunt căsătoriți din anul 2003.

Citește și Ea este fiica lui Firicel din Las Fierbinți. Cum arată Meda, fiica unuia dintre cei mai îndrăgiți actori români – FOTO

Celebrul actor se poate declara un bărbat împlinit pe toate planurile. El nu doar că se bucură de o carieră impresionantă în showbiz, ci are parte și de o familie absolut superbă. El și-a cunoscut soția când aveau doar 12, respectiv 14 ani.

Cei doi sunt căsătoriți din anul 2003 și au împreună doi copii care le oferă zilnic motive de bucurie. Faptul că s-au cunoscut încă din copilărie a fost un factor important care le-a consolidat relația. După 25 de ani de relație ei se iubesc mai mult ca niciodată.

Recent, Mihai Bobonete a dezvăluit cum și-a cunoscut partenera de viață. Se pare că totul s-a întâmplat în urmă cu mai bine de 25 de ani. La acea vreme, cei doi erau doar niște copii. Mihai a fost cel care a făcut primul pas, invitând-o pe Cătălina la dans, iar din acel moment relația lor a devenit una extrem de apropiată.

„La 14 ani, când a venit vremea să dau la liceu, am intrat la Slobozia, la mate-fizică, la Mihai Viteazul. Și am stat în internat, unde existau două camere de băieți și 30 de camere de fete, de la vârsta gimnaziului până la postliceală. Acolo am cunoscut-o și pe Cătălina, la o petrecere, în cantina internatului. Am invitat-o la un dans și aia a fost. Ea avea 12 ani, eu 14, iar motivul pentru care venise acolo era că avea o soră mai mare, la liceu, și locuiau împreună” a povestit Mihai Bobonete.

Chiar dacă în serialul de la ProTV, personajul Bobiță nu are un noroc în dragoste, în viața reală lucrurile stau cu totul diferit. El este extrem de îndrăgostit de aceeași femeie de mai bine de 25 de ani. Cu ocazia zilei sale de naștere, Mihai Bobonete i-a transmis un mesaj romantic Cătălinei.

„Acum, după 25 de ani de când te-am cunoscut, pot spune clar că ești unica și singura mea dragoste adevărată! Te iubesc! La mulți ani! Cadoul mai pe seară când termin cu munca asta”, a fost mesajul lui Mihai Bobonete.

Actorul recunoaște că are un program foarte încărcat. Atunci când nu trebuie să fie prezent la filmări, merge la showuri de stand-up. Iar când nu este preocupat de aceste activități, el se axează pe televiziune. În ciuda acestor lucruri, Mihai Bobonete își face mereu timp pentru a sta alături de soția și de familia sa.

Citește și Giani din Las Fierbinţi, implicat într-un accident rutier. Maşina e făcută praf

Spynews
Momente de groază în Satu Mare! A fost descoperită o bombă neexplodată într-o zonă foarte circulată | FOTO
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Bani pentru 2,5 milioane de români. Se plătesc 250 LEI în august. Ordin la Guvern
Playtech.ro
Loredana, apariție de INFARCT! Costumul de baie CRĂPAT i-a arătat toate formele
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Star Matinal. Cum se simte Mihai Leu, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase. A ajuns la spital de trei ori în prima parte a anului
Spynews
Marina, femeia găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, a luptat pentru viață până în ultima secundă. Detalii tulburătoare despre crima din Brăila
Evz.ro
Taxe mai mari pentru români, de la anul. Cât de gravă e criza bugetară, de fapt
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mascații au intrat peste Bianca Drăgușanu! Vedeta, AUDIATĂ, la Poliție
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Peste 2,5 milioane de români primesc 250 de lei în luna august. Categoria de persoane ce se bucură de mai mulți bani de la stat
Capital.ro
Lege pentru românii care locuiesc la CASĂ. Vor scăpa de obligație
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Guvernul adoptă un proiect de lege pentru implementarea Convenției anti-mită
MediaFlux
ALERTĂ la Guvern! E CRIZĂ de ENERGIE, MĂSURI DRASTICE pentru români
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'