Bobonete, dezvăluire în premieră despre relaţia tensionată pe care o are cu Ruxandra Ion: „Relaţia aia a murit din faşă. A crezut că am făcut o glumă despre greutatea ei, dar a interpretat greşit”

Mihai Bobonete a dezvăluit în premieră, în cadrul podcastului pe care-l realizează, cum a ajuns să aibă o relaţie tensionată cu regizoarea Ruxandra Ion. Totul a pornit de la interpretarea greşit pe care Ruxandra Ion i-a dat-o unei glume făcute de Bobonete.
Oana Anghel
09 apr. 2022, 09:53
Bobonete, dezvăluire în premieră despre relaţia tensionată pe care o are cu Ruxandra Ion:

Bobonete a povestit cum primul contact un Ruxandra Ion a fost, de fapt, şi ultimul: „Relaţia noastră a murit din faşă„, a dezvăluit actorul în podcastul în care a avut-o invitată pe Adela Popescu. Totul s-a întâmplat pe platourile de filmare ale unui serial în care Bobonete o avea parteneră pe Teo Trandafir.

Relaţia mea cu Ruxandra Ion a murit din faşă. A fost o perioadă, după ce Teo Trandafir a suferit ce a suferit, Adrian Sârbu a ajutat-o să treacă peste acel moment, şi la un moment dat au făcut o încercare şi au zis, bă, ar trebui, ca să-şi mai revină, să facem un serial, era o licenţă luată din afară în care personajul principal era John Goodman care era un taximetrist şi cu o nevastă. Teo era nevastă-mea, eu eram John Goodman, căutau un băiat mai grăsuţ, mai fălcos, şi a trebuit să facem un pilot. Şi m-am dus să fac pilotul şi pentru mine era o provocare şi până la urmă suna bine să joci într-un serial cu Teo Trandafir.

Citeste si Mihai Bobonete, dezvăluiri uluitoare despre boala pe care a ținut-o ascunsă în ultimii ani! “Eu nu mai am voie să beau”

Şi-am repetat noi, foarte mişto Teo, şi tot filmam, se dădea stop şi la un moment dat sunt anunţat că doamna Ruxandra Ion vrea să vorbească ceva cu mine, presupun că indicaţii regizorale. Şi mă uit aşa prin încăpere şi nu ştiam cine e doamna Ruxandra. Auzisem, nu eram prost, dar nu o cunoşteam că nu am avut treaba cu ea.

Şi la un moment dat îmi zice cineva, vezi că doamna Ruxandra este pe terasă. Şi ies din casa în care filmam pe terasă, era o terasă cu un drum aşa, era şi o piscină în dreapta, şi când am ieşit, doamna Ruxandra era îmbrăcată într-o rochie verde fosforescent, era vopsită puţin în cap, roşu cu verde ceva de genul ăsta, avea o tabletă cu husă verde fosforescent, un telefon verde fosforescent, un clipboard verde fosforescent şi i-am zis: Bună ziua. Eu făcusem un pas aşa înainte. Şi ea zice: Da’ unde te duceai, nu m-ai văzut? Eu i-am zis: Era şi greu să vă ratez, referindu-mă la culorile fosforescente, în niciun caz la greutatea dânsei. Nu că s-a supărat, dar mi-a zis: Ieşi. Şi eu am plecat şi eram: Dar… e fosforescent totul. Bă, era totul fosforescent, nu aveai cum s-o ratezi„, a povestit Bobonete amuzat în podcast, precizând că nu a mai avut ocazia să lămurească până acum cum au stat lucrurile şi că gluma în niciun caz nu a fost cu referire la greutatea Ruxandrei Ion.

Eu sunt gras. Cum să fac glume despre graşi?„, a încheiat Bobonete.

@ionutcode #adelapopescu #dabravo #bobonete #mihaibobonete #bobita #pentrutine #pentruvoi #ionutcode #goviral #goviralgo #tiktokviral #tiktokromania ♬ sunet original – NiM

Citeste si Scandal monstru la „Românii au talent” 2022! Bobonete, desfiinţat: „Cât de negru poate să fie cineva la suflet?”

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Parcul unicat din București de care majoritatea locuitorilor n-au auzit. A fost reabilitat, e liniștit, curat și ferit de aglomerație
Capital.ro
S-A DAT ORDIN pentru România direct de la UE. Este obligatoriu până pe 15 OCTOMBRIE
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Atenție dacă vizitați această țară! Alertă de călătorie de la MAE!
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Filmul de pe Netflix care a primit toate aprecierile. Nicole Kidman joacă rolul principal
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Mario, reacţie halucinantă după ce a ieşit din BAC: 'Am ieşit să beau'. Ce notă crede că ia la Română 😂
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Locuitorii de la granița cu Ucraina au fost avertizați că vor cădea obiecte din spațiul aerian! Oamenii au primit mesaj RO-ALERT!
Capital.ro
SCHIMBARE drastică pentru milioane de români. S-a aflat ce SE PREGĂTEȘTE: Este vorba de o decizie politică
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Cozile de tiruri se întind pe 14 kilometri la Vama Calafat
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!