Boc, după lansarea lui Nicolae Ciucă spre Cotroceni: „Suntem în play off şi jucăm pentru Liga Campionilor”

Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, afirmă că România are nevoie de „un model economic care în primul rând pune accent pe producerea de bogăţie, de prosperitate ca după aceea să ai ce să împarţi”.
Filip Stan
15 sept. 2024, 15:55
Boc, după lansarea lui Nicolae Ciucă spre Cotroceni:

Emil Boc a atacat şi el voalat PSD la consiliul care l-a desmenat pe Nicolae Ciucă drept candidat al PNL la alegerile prezidenţiale. „România are nevoie de prosperitate ca după aceea să ai ce să împarţi. Adversarii noştri, unii dintre ei, pun căruţa înaintea cailor, prima dată să împartă înainte de a produce. PNL a înţeles că nu poţi să împarţi ceva înainte de a produce”.

Rareş Bogdan, la consiliul PNL: Pentru că tot cei de la PSD au o problemă cu batista mea, le promit că pe data de 8 decembrie, după ora 24, le voi trimite de la sediul din Modrogan o duzină de batiste, ca să-şi şteargă lacrimile înfrângerii

„Acum trăim asemenea momente, când noi suntem în căutare, ca români, a unei busole politice. Pe bună dreptate se pune întrebarea cine este preşedintele care este capabil să ducă ţara înainte, şi nu spre regres? Cine este preşedintele care este capabil să ofere stabilitate şi securitate ţării când ai război la graniţă? Cine este preşedintele capabil să impună agendă reformistă în interior şi să aibă o agendă europeană pentru România? (…) Cine este preşedintele care este capabil să fie un gardian al democraţiei să apere statul de drept, independenţa justiţiei, să apere drepturile şi libertăţile oamenilor? (…) Un om care a demonstrat servind patria că el atunci când aude o alarmă fuge spre pericol, ca noi ceilalţi să fim în siguranţă, acesta este Nicolae Ciucă”, a afirmat Emil Boc.

El a spus că PNL are şi menirea istorică să-şi menţină ceea ce a câştigat şi să dea în continuare viitorul preşedinte al României, scrie Agerpres.

Consiliul Naţional PNL – Nicuşor Dan joacă la două capete, a semnat pentru susţinerea candidaturii lui Ciucă, dar şi pentru cea a lui Lasconi

„Avem obligaţia morală pentru toţi cei care au făcut ţara aceasta, pentru toţi cei care au construit din perspectivă liberală România, să ne batem pentru preşedinţia României, pentru că, repet, avem omul potrivit la locul potrivit”, a arătat Emil Boc.

„Suntem în play off şi jucăm pentru Liga Campionilor şi vreau să văd atitudinile de învingători, de Liga Campionilor la Partidul Naţional Liberal. Nicolae Ciucă, viitorul preşedinte al României!”, a adăugat Boc.

Spynews
Oana Lis, în doliu! Vestea tristă care a răvășit-o pe soția lui Viorel Lis: ”Rămas bun” | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Anca Dimancea a dezvăluit zodiile care vor avea cea mai bună lună din an. Prosperitate pentru 3 nativi, norocul e de partea lor
Capital.ro
Bărbatul cu care a apărut Simona Halep. Cei doi s-au sărutat (FOTO)
Playtech.ro
Ciclonul Boris își schimbă direcția. Ce județe vor fi afectate de ploile torențiale în următoarele ore
Oferta momentului în magazinele Profi. Românii fac cozi
Adevarul
Imagini șocante de la Revoluția din '89 în „orașul lui Nicu Ceaușescu”. Amănunte neștiute
Spynews
Diandra de la Insula Iubirii și-a recuperat contul de Instagram, când nu mai avea nicio speranță. Ce s-a întâmplat cu profilul ispitei | FOTO
Spynews
De ce l-a acuzat Ema Oprișan pe Răzvan Kovacs că a abandonat-o, de fapt. Fostul concurent de la Insula Iubirii știa prin ce trece soția lui: ”Ajungem să oferim...”
Evz.ro
Secretul unui ou făcut perfect. Nu e atât de simplu
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
Ion Țiriac și-a cumpărat avion de peste 60.000.000 de euro
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Ireal cu ce se ocupă acum Octavian Bellu. Ce a ajuns să facă fostul antrenor al lotului național de gimnastică
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
„Frumoasa noastră fiică ne-a fost smulsă.” La doar 8 ani, Mia și-a pierdut viața din cauza sepsisului. Fetița a fost trimisă acasă de două ori, în ciuda simptomelor grave
Capital.ro
Decizie finală pentru Elena Udrea. E cea mai grea veste pe care a primit-o
StirileBZI
Se dă un salariu de 1.000 de euro lunar! Nu este nevoie de studii superioare!
Prosport.ro
Sorana Cîrstea a dat vestea cea mare. Ion Ion Țiriac e cel mai fericit
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Donald Trump promite expulzări în masă susținând acuzații false la adresa imigranților haitieni
MediaFlux
PERICOL de RĂZBOI! GERMANIA a INTERVENIT în FORȚĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...