BOLDEA: Sunt în CONGO. Să nu mă mai caute, vin eu acasă. Am bani să rezist aici încă 2 ani liniştit

Lovitură de teatru în cazul deputatului căutat pentru înşelăciuni imobiliare. Mihail Boldea a anunţat că acum este în Congo şi că vine singur în România, săptămâna viitoare. Mai mult, Boldea a mai spus că l-a anunţat pe procuror că părăseşte ţara, iar acesta i-ar fi spus simplu: Pleacă! Surse România TV susţin însă că Mihail Boldea se află în continuare în KENYA.
Romania TV
23 mart. 2012, 17:02
BOLDEA: Sunt în CONGO. Să nu mă mai caute, vin eu acasă. Am bani să rezist aici încă 2 ani liniştit

Deputatul Mihail Boldea a spus că a văzut pe internet declaraţia preşedintelui Traian Băsescu şi că intenţionează să revină în ţară.

Să nu mă caute domnul Băsescu, că vin. Caut bilete de avion. O să iau bilete de avion. Cursele sunt prin Istanbul, aşa că să mă aştepte la Istanbul, să mă încătuşeze. Am bani la mine pot să rezist aici încă doi ani de zile liniştit. NU vreau să fac asta„, a spus deputatul Mihail Boldea la Antena 3.

Deputatul a contrazis afirmaţia şefului statului, potrivit căruia s-ar afla în Kenya.

Nu sunt în Kenya, sunt în Congo. Am venit cu avionul în Kenya şi am plecat cu maşina în Congo. Am intrat pe internet acum şi am văzut declaraţiile lui Băsescu. Nu trebuie să mă caute ei pentru că vin eu”, le-a declarat deputatul jurnaliştilor de la Gândul

Sursele România TV susţin însă că în continuare Mihail Boldea se află pe teritoriul statului Kenya.

Boldea a povestit şi cum a plecat din România. „Pe 16, m-am dus la DIICOT i-am zis procurorului că plec şi mi-a zis: pleacă! Aveam programată dinainte plecarea, dar nu m-a întrebat nimeni”, a mai spus Boldea.

Deputatul e revoltat de ancheta care acum are loc în România.

Sunt în Congo. Vin singur în România săptămâna viitoare. Îmi caut bilete. Nu se poate aşa ceva. Ce fac familiei mele… Tatălui meu, fratelui meu. Este un circ. În dosar nu există niciun prejudiciu„, a continuat el, adăugând că imobilul pe care l-a donat tatălui său nu trebuia era cumpărat din 2005.

Despre decizia Parlamentului de a-i ridica imunitatea, Boldea a precizat că „e o măgărie făcută de Roberta şi de Buda”. „Trebuiau cinci zile, să mă cheme şi pe mine (la comisia juridică-n.r.) Este un circ tot dosarul ăsta. Despre ce vorbim? Falsuri? Este incredibil ce se întâmplă. Nu se poate aşa ceva. Hotărârile judecătoreşti bune, nu contează că un judecător le-a analizat. E un circ ce se face la televizor. Voi veni eu, nu să mă caute ei” , a încheiat Boldea.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat vineri, la bilanţul SRI, că deputatul Mihail Boldea se află în Kenya şi a arătat că se va implica în mod categoric în readucerea acestuia în ţară. „Îl vom găsi şi în gaură de şarpe”, a promis Băsescu.

Deputatului Mihail Boldea i-a fost ridicată marţi imunitatea parlamentară, pentru a fi cercetat în mai multe dosare de înşelaciune. Joi el a primit mandat de arestare înj lipsă, iar vineri Poliţia Română l-a dat în urmărire generală şi internaţională.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!