Bomba pregătită de PSD după alegeri. Paul Stănescu, despre candidatul la prezidențiale: ”Mergem separat, mergem împreună”

Paul Stănescu, secretarul general al PSD, a declarat faptul că PSD nu își permite să nu aibă candidat la alegerile prezidentiale. Vezi mai jos întreaga declarație.
Filip Stan
10 iun. 2024, 15:35
Bomba pregătită de PSD după alegeri. Paul Stănescu, despre candidatul la prezidențiale: ”Mergem separat, mergem împreună”

Paul Stănescu, secretarul general al PSD, a declarat faptul că PSD nu își permite să nu aibă candidat la alegerile prezidentiale. Vezi mai jos ce a transmis acesta.

Te-ar putea interesa și Marcel Ciolacu, la vot dis de dimineață! ”Am votat pentru investiții, școli, spitale și autostrăzi. Să vină cât mai mulți români la vot”

„În statutul nostru spune clar: candidatul la funcția prezidențială se va stabili în Congres și probabil vom avea un Congres săptămânile viitoare. (…) Săptămâna aceasta va fi hotărâtoare în ceea ce privește candidatura la funcția prezidențială, pentru că săptămâna viitoare trebuie hotărâre de guvern cu calendarul alegerilor și atunci trebuie să hotărâm ceva săptămâna asta: mergem separat, mergem împreună. Nu știe nimeni”, a declarat la sediul PSD, Paul Stănescu.

Social-democratul a subliniat că „un candidat comun înseamnă candidat PSD PNL”: „e posibil candidat PSD sptijinit de PNL, ce e așa greu de făcut raționament”.

Reacția lui Marcel Ciolacu, după exit poll uri

Premierul României și președintele PSD, Marcel Ciolacu, a făcut primele declarații cu privire la rezultatele alegerilor, seara trecută.

După publicarea primelor exit poll-uri, Marcel Ciolacu a precizat faptul că, deși Gabriela Firea nu a câștigat Primăria Capitalei, PSD este învingător.

„Bună seara! În această seară, democrația a triumfat. Le mulțumesc românilor că au ieșit la vot astăzi pe caniculă și au dat legitimitate candidaților aleși. Partidul Social Democrat a câștigat alegerile!

Tot ce am obținut astăzi reprezintă încrederea pe care ne-au dat-o românii, dar și munca fiecăruia dintre colegii noștri. Votul dat astăzi a confirmat că am guvernat bine într-o perioadă complicată, iar măsurile luate de Partidul Social Democrat la guvernare au fost apreciate de către români.

Partidul Social Democrat a obținut un scor mai bun în comparație cu alegerile din 2020. Vom avea mai multe consilii județene, mai mulți primari în municipii reședință de județ, mai mulți primari în orașe, în comune și mai mulți consilieri județeni și locali, iar acest lucru se vede și în scorul alianței politice de la europarlamentare, unde am obținut peste 50% din voturi.

Ne-am îndeplinit obiectivul. Guvernul pe care îl conduc are legitimitatea românilor. România va avea o voce puternică în Parlamentul European și vom putea lupta pentru obiective precum Schengenul terestru, salariul minim european și mai mulți bani pentru agricultură.

Pe de altă parte, scorul de la Primăria Capitalei este o lecție de democrație pe care o respectăm. Îi mulțumesc Gabrielei Firea pentru că a făcut o campanie foarte bună și a făcut tot ce a putut pentru ca Partidul Social Democrat să aibă un scor bun în București.

Avem o luptă foarte strânsă în sectoarele 1 și 2, care se va da până la numărarea ultimului vot. Fac un apel la toți oamenii noștri din secții din București, dar și din țară, să rămână în secții până la ultimul vot și ultimul proces-verbal. Este esențial acest lucru!

Le mulțumesc tuturor colegilor mei pentru efortul depus în această campanie. Vom reveni în această seară pe măsură ce vom avea toate rezultatele din teritoriu. Sunt ferm convins că vom veni în conferință de presă după ce încep să vină rezultatele concret. În acest moment avem un exit poll.

Citește și EXCLUSIV / Marcel Ciolacu își asumă eșecul de la Capitală! Cum s-a ajuns să câștige Nicușor Dan: „Îmi repoșez și mie și coaliției, ne-am grăbit și ne-a costat politic”

Din punctul dumneavoastră de vedere este relevant. La fel am avut și anul acum patru ani la sectorul 1 o diferență de 10%. Și acum patru ani la sectorul 1 a fost o diferență de 10% și până la urmă ați văzut cu toții că au fost câteva sute de voturi. Am respectat pe cei care au făcut exit poll-ul și tocmai de aceea i-am mulțumit doamnei Gabriela Firea, dar așteptăm până la sfârșitul numărării voturilor din toate secțiile de vot”, a declarat Marcel Ciolacu.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Zodiile care își vor schimba complet viața până la finalul anului. Bani din moșteniri, bogății cum n-au mai văzut și fericire mare pentru 5 nativi
Capital.ro
Românii trebuie să prezinte buletinul. Legea intră în vigoare de astăzi, 25 iulie
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Vine iureșul total în România. Schimbare uluitoare a vremii
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Amendă 3.000 lei pentru șoferi. Înmatricularea vehiculului, suspendată automat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Ciolacu: Retragerea lui Joe Biden nu va influența România
MediaFlux
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!