Bona familiei Cioacă face DECLARAŢII şi nimeni nu se aştepta la asta. Vezi ce a spus despre Cioacă şi Elodia

Martora Elena Teodor, fosta bonă a minorului Patrick Cioacă, a declarat luni în timpul audierilor de la Curtea de Apel Piteşti că nu i-a auzit niciodată certându-se pe soţii Cristian Cioacă şi Elodia Ghinescu.
Romania TV
16 dec. 2013, 15:24
Bona familiei Cioacă face DECLARAŢII şi nimeni nu se aştepta la asta. Vezi ce a spus despre Cioacă şi Elodia

„Niciodată nu i-am auzit certându-se, nu i-am auzit jignindu-se”, a afirmat Elena Teodor, fosta bonă a minorului Patrick Cioacă, care a adăugat că, din punctul ei de vedere, cei doi formau „o familie model”.

Potrivit Agerpres, bona a spus că nu a observat nimic neobişnuit în comportamentul Elodiei Ghinescu înainte de data dispariţiei.

„Nu am sesizat nimic ciudat la ea. (…) Îşi iubea familia, îşi iubea copilul. Nu am ce să critic la ea”, a susţinut martora în faţa instanţei.

Elena Teodor a afirmat, încă de la începutul şedinţei de judecată, că îşi menţine toate declaraţiile date anterior. Ea a răspuns unor întrebări legate de mai multe obiecte pe care nu le-a mai văzut în apartamentul în care lucra, după dispariţie Elodiei Ghinescu.

Ea a identificat, din planşele foto prezentate de completul de judecată, o serie de obiecte găsite de anchetatori într-o râpă dintre Poiana Braşov şi Râşnov, printre altele, o sticlă de parfum şi un coşuleţ din nuiele care ar fi aparţinut Elodiei Ghinescu, precum şi câteva obiecte ce erau folosite de copilul cuplului Cioacă.

Şedinţa de judecată a fost iniţial programată pentru data de 20 decembrie, dar a fost devansată în vederea audierii martorei Elena Teodor. Fosta bonă a minorului Patrick Cioacă a fost citată anterior de mai multe ori, inclusiv cu mandat de aducere, dar nu s-a putut prezenta în faţa instanţei, fiind plecată din ţară.

Instanţa de apel a audiat deja, la termenele anterioare, mai mulţi martori din dosar. Au fost, de asemenea, vizionate mai multe probe materiale, printre care şi înregistrări video din noaptea dispariţiei Elodiei Ghinescu, imagini în care apare Cristian Cioacă.

Curtea de Apel Piteşti a admis totodată, la solicitarea avocaţilor apărării, refacerea unor expertize medico-legale din dosar.

Cristian Cioacă a fost condamnat de Tribunalul Argeş, pe 2 iulie 2013, la 21 de ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat şi la doi ani de închisoare pentru profanare de morminte, urmând să execute 22 de ani de detenţie.

Sentinţa instanţei de fond a fost atacată ulterior cu apel de toate părţile implicate. Cererile au fost formulate de inculpat, de mama şi fratele Elodiei Ghinescu, în calitate de părţi civile în dosar, precum şi de procurori.

Citeşte şi: DEZVĂLUIRI-BOMBĂ în Dosarul Cioacă. Dan Diaconescu DĂ DETALII din STENOGRAME

Inculpatul a fost obligat, prin sentinţa Tribunalului Argeş, să plătească echivalentul a 100.000 de euro cu titlu de daune morale fiului său minor Patrick, în calitate de parte vătămată. Emilia Ghinescu, mama Elodiei, ar urma să primească daune morale de 100.000 de euro, iar fratele Elodiei, Robert Ghinescu, de 50.000 de euro. Cioacă a fost obligat şi la plata sumei de 135.000 de lei cheltuieli judiciare către stat.

Tribunalul Argeş a respins cererile părţilor civile Emilia şi Robert Ghinescu de schimbare a încadrării juridice în omor deosebit de grav, precum şi cererea inculpatului de revocare a măsurii arestării preventive.

Cristian Cioacă este încarcerat la Penitenciarul Colibaşi, unde a fost transferat pe 30 ianuarie.

Inculpatul a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi profanare de morminte, el fiind acuzat că şi-a ucis soţia, avocata Elodia Ghinescu, în august 2007. Cristian Cioacă se află în arest preventiv din data de 5 decembrie 2012.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Laurențiu Reghecampf o pune la zid pe Prodanca: 'Cum să-ți plătesc curentul când tu stai cu Ronald' 😲
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?