Brain Saver – metoda de detoxifiere a creierului bazată pe nutriție, folosită de vedetele de la Hollywood

Brain Saver este o metodă de detoxifiere a creierului bazată pe nutriție, fiind folosită de vedete precum Dwayne Johnson, Pharrell Williams sau Robert De Niro.
Alina Costache
22 feb. 2024, 20:14
Brain Saver - metoda de detoxifiere a creierului bazată pe nutriție, folosită de vedetele de la Hollywood
Brain Saver, metoda de detoxifiere a creierului

Brain Saver este un program de detoxifiere care promite să combată situații medicale precum ceața mentală, concentrarea slabă și starea de spirit instabilă. Este vorba despre o dietă bazată pe plante.

Un program cu 4,6 milioane de adepți care îl urmăresc pe creatorul său, Anthony Williams, cunoscut sub numele de Medical Medium pentru abilitățile sale de diagnostic „supranaturale”.

Citește și: Planta minune care ajută la detoxifierea ficatului! Este izvor de vitamina C, minerale și proteine

El are deja susținerea unor vedete precum Robert De Niro, Sylvester Stallone, Pharrell William, Novak Djokovic, Hillary Swank, Tony Robbins și Gwyneth Paltrow, care susțin eficacitatea tratamentelor sale de detoxifiere și de regenerare a corpului și a minții.

Metoda de detoxifiere a fost ilustrată în două manuale intitulate Brain Saver și Brain Saver – Protocoale, detoxifiere și rețete, care alcătuiesc un corpus de peste 1.300 de pagini.

Acestea conțin o analiză detaliată a tuturor agresiunilor chimice, toxice și emoționale care ar afecta creierul și strategiile vizate de detoxifiere și hrănire a acestuia.

Anthony Williams nu este medic, iar rețetele sale nu ar trebui să fie înțelese ca înlocuitori ale medicinei tradiționale.

Prefața cărții poartă semnătura lui Alejandro Junger, un cunoscut cardiolog din New York și autor de best-seller, potrivit căruia multe dintre intuițiile autorului cărții Brain Saver de-a lungul anilor s-au dovedit a fi bine întemeiate.

Secțiunea de deschidere a primului volum analizează motivele pentru care creierul are nevoie de ajutor astăzi mai mult ca niciodată, de la impactul poluării până la alimentația deficitară. A doua dezminte miturile false și capcanele dietetice pe scară largă, în timp ce a treia parte cataloghează dușmanii sănătății creierului.

Secțiunea a patra și a cincea analizează cauzele fundamentale a peste 100 dintre cele mai răspândite tulburări și simptome care, potrivit autorului, afectează sistemul nervos slăbit, de la anxietate și depresie la boli neurodegenerative. Volumul înrudit, Brain Saver – Protocoale, detoxifiere și rețete, colectează în cele din urmă 100 de rețete și sugestii pentru „primul ajutor creier” și un inventar a ceea ce dăunează vindecării.

Citește și: Băutura uimitoare care ajută la detoxifierea organismului. Se prepară foarte ușor și ai nevoie de doar câteva ingrediente

Terapiile sugerate de Williams se bazează pe extracte de fructe și legume alese în funcție de tulburare, consumul mai mult de apă și o dietă de bază de plante.

Din punct de vedere științific, este imposibil de spus dacă această terapie funcționează. Deși există vedete care asigură că respectarea protocolului de detoxifiere a ajutat-o pe fiica lui să rezolve tulburările gastro-intestinale care o afectau.

Protocolul respectă teorii generale. Furnizarea de nutrienți esențiali și vegetali, prin dietă, consumul lor mai mult, precum și utilizarea unor practici precum meditația se știe că pot promova bunăstarea, inclusiv bunăstarea mentală, teorii pe care medicina le-a susținut de mult timp.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Avertisment cod galben de averse torențiale și grindină emis de ANM
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!