BRAZILIA-CROATIA 3-1. Totul despre PRIMUL MECI de la CM 2014

BRAZILIA-CROATIA. La 64 de ani de la "Maracanzano", înfrângerea suferită pe teren propriu în faţa Uruguayului, în meciul pentru titlul mondial din 1950, selecţionata Braziliei va înfrunta reprezentativa Croaţiei, în deschiderea CM 2014. BRAZILIA-CROATIA se joacă, joi, de la ora 23:00.
Romania TV
12 iun. 2014, 11:22
BRAZILIA-CROATIA 3-1. Totul despre PRIMUL MECI de la CM 2014

BRAZILIA-CROATIA

Click aici pentru a vedea Brazilia – Croaţia

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 90+4 Finalul meciului.

Min. 90 GOOOL Brazilia! Oscar a ţâşnit pe contraatac, după o ocazie a Croaţiei şi l-a învins pe Pletikosa cu un şut din afara careului! Brazilia – Croaţia 3-1!

Min. 88 Neymar, autorul ambelor goluri braziliene,este înlocuit cu Ramires.

Min. 86 Şut Modric, de la aproape 30 de metri, Julio Cesar respinge de lângă bară.

Min. 84 Croaţia marchează, dar golul este anulat pentru fault în atac, la portarul Julio Cesar.

Min. 76 David Luiz are o ocazie monumentală, trimite cu capul puţin pe lângă, în urma unui plonjon superb.

Min. 70 Penalty acordat uşor pentru ţara gazdă, Brazilia, la o intervenţie a lui Lovren, asupra lui Fred. GOOOOOOOOL Neymar, dar Pletikosa a atins mingea cu vârful degetelor. Brazilia – Croaţia 2-1!

Min. 56 Modric îl găseşte pe Perisic la 25 de metri, dar şutul acestuia cu piciorul stâng trece departe de poartă.

Min. 49 Brazilia a comis un singur fault în prima repriză, cel în urma căruia Neymar a luat galben. Raportul faulturilor după primele 45 de minute a fost 8-1 pentru croaţi.

Min. 46 A început repriza secundă.

Min. 45+2 Finalul primei reprize.

Min. 45 Neymar face o fază superbă, intră cu mingea în careu şi trimite cu călcâiul pentru Dani Alves, însă şutul acestuia, din unghi, ocoleşte poarta.

Min. 42 Brazilienii au lovitură liberă de la 23 de metri, dar şutul lui Neymar este deviat de zid în corner.

Min. 32 Brazilienii continuă presiunea la poarta Croaţiei.

Min. 28 GOOOL Brazilia! Oscar s-a descurcat între trei jucători croaţi şi i-a pasat lui Neymar, care a şutat pe jos, lângă bară, fără speranţă pentru Pletikosa! Brazilia – Croaţia 1-1!

Min. 21 Acţiune superbă a brazilienilor, finalizată cu un şut din afara careului al lui Oscar, respins de lângă bară de Pletikosa.

Min. 8 GOOOL Croaţia! Marcelo a marcat în poarta proprie, la o centrare pe jos, de pe stânga, trimisă în faţa porţii de Olic. Brazilia – Croaţia 0-1!

Min. 7 Croaţia are prima mare ocazie! Perisic centrează de pe dreapta, Ivica Olic îl depăşeşte în săritură pe Dani Alves, dar lovitura sa de cap trece puţin pe lângă poarta apărată de Julio Cesar.

Min. 2 Croaţii expediază primul şut la poartă, execuţia lui Kovacic trece puţin pe lângă poarta apărată de Julio Cesar.

Min. 1 A început Campionatul Mondial de Fotbal, Croaţia a avut lovitura de începere.

Cele două formaţii sunt pe teren, se intonează imnurile naţionale.

Componenţa formaţiilor:

BRAZILIA: Julio César, Dani Alves, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo – Paulinho, Luiz Gustavo, Oscar- Hulk, Neymar, Fred.

CROAŢIA:  Pletikosa – Srna, Corluka, Lovren, Vrsaljko – Kovacic, Modric, Vukojevic – Perisic, Olic, Jelavic.

Cei 23 de jucători brazilieni conduşi de Luiz Felipe Scoţari, antrenorul care a adus ultimul titlu suprem, în 2002, ştiu că nu au altă variantă decât să câştige pe teren propriu ‘La Hexa’, al şaselea titlu mondial, iar pentru asta trebuie să înceapă Mondialul 2014 cu o victorie, la Sao Paulo pe Arena Corinthians, în care vopseaua va fi încă proaspătă la ora meciului cu croaţii. Va fi, în orice caz, primul meci cu tribunele pline de pe acest stadion, livrat cu întârziere de brazilieni, scrie Agerpres.

BRAZILIA – CROAŢIA. Un japonez va fluiera startul Cupei Mondiale 2014

BRAZILIA-CROATIA. În afara suporterilor, numeroşi observatori ţin la rândul lor degetele încrucişate, sperând într-o victorie a Selecao în ‘ţara fotbalului’, care a investit 11 miliarde de dolari în această competiţie, generând o puternică mişcare de protest în Brazilia, ţară în care majoritatea populaţiei trăieşte în sărăcie. Astfel că nimeni nu îşi doreşte un pas greşit al lui Neymar şi al coechipierilor săi, care ar putea produce tulburări sociale.

BRAZILIA-CROATIA. Niciodată o echipă nu a avut asupra sa o presiune atât de mare în privinţa rezultatelor, recunoaşte Scolari. ‘Avem obligaţia să câştigăm titlul. Nu organizăm o Cupă Mondială pentru a termina pe locul trei sau patru’, a rezumat selecţionerul brazilian, care a ştiut să creeze o uniune sacră în jurul persoanei sale.
Scolari a creat o echipă a Braziliei cu un joc solid, având ‘cel mai bun cuplu de fundaşi centrali din lume’ (Thiago Silva-David Luiz), conform mijlocaşului defensiv Luiz Gustavo, dar speranţele cele mai mari sunt legate de vedeta sa, Neymar, pe care milioane de brazilieni îl consideră succesorul ‘regelui’ Pele.

BRAZILIA-CROATIA. La 22 ani, Neymar ar putea călca pe urmele ilustrului său predecesor, care a devenit campion mondial când avea doar 17 ani, cu ocazia Mondialului din 1958, găzduit de Suedia. Atacantul lui FC Barcelona, care încă nu a confirmat pe deplin în Europa statutul pe care îl are în Brazilia, a realizat o superbă Cupă a Confederaţiilor în 2013 şi are întreaga susţinere a colegilor săi.

BRAZILIA-CROATIA. ‘Toată lumea ştie că Neymar este ‘crack’-ul, jucătorul special’, subliniază Fred, titularul postului de atacant central în naţionala Braziliei, însărcinată cu deschiderea ‘breşelor’ în apărările adverse.

BRAZILIA-CROATIA. Adversara Selecao în meciul de deschidere, selecţionata Croaţiei, nu are însă de gând să-şi vândă prea uşor pielea. Consideraţi deseori drept ‘brazilienii Europei’, fotbaliştii croaţi evoluează la mari cluburi europene, iar principalele vedete sunt Luka Modric, playmaker-ul lui Real Madrid, câştigătoarea Ligii Campionilor în acest an, Ivan Rakitic (FC Sevilla) sau Ivica Olic (Wolfsburg). Croaţia nu va putea conta la meciul cu Brazilia pe Mario Mandzukic, atacantul lui Bayern Munchen fiind suspendat, dar naţionala croată a demonstrat deja că are nervii tari, după ce a trecut de un baraj cu Islanda pentru a se califica la acest Mondial.

LIVE VIDEO CM 2014: UNDE şi CUM se pot vedea ONLINE meciurile de la Cupa Mondială FIFA 2014. PROGRAM MECIURI

BRAZILIA-CROATIA. Neymar a subliniat recent că pentru brazilieni nu are prea mare importanţă numele adversarului ‘Mentalitatea echipei noastre a fost mereu aceeaşi: Întotdeauna să câştigăm, indiferent de adversar, să jucăm bine şi să marcăm cât mai multe goluri’ a spus starul Selecao.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cea mai periculoasă armă din istorie. Poate să facă prăpăd
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Elena Lasconi despre posibile negocieri cu PNL: „Este nevoie de o igienizare în PNL, nu se pot detașa de PSD”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!