Nicandro Breeveld, prezentat oficial de Steaua. Prima DECLARAŢIE

Steaua l-a prezentat oficial, miercuri, într-o conferinţă de presă, pe mijlocaşul olandez Nicandro Breeveld, care a semnat un contract pe doi ani cu gruparea din Ghencea şi va purta tricoul cu numărul 21.
Filip Stan
13 aug. 2014, 16:31
Nicandro Breeveld, prezentat oficial de Steaua. Prima DECLARAŢIE

„Sunt mulţumit că am venit aici, la Steaua. Este un pas înainte pentru cariera mea. Mi-am dorit să fiu aici şi sunt bucuros. Am avut şi alte oferte, dar cred că venirea la Steaua este un pas mai important pentru mine, Steaua joacă în Europa şi are un blazon mai mare. Îmi doresc să fiu sănătos şi să ajut echipa să câştige campionatul, Cupa României, Cupa Ligii şi să se califice în grupele Champions League”, a declarat Breeveld.

„Am venit în România cu gândul să fac acest pas şi sunt mulţumit că am ajuns unde am dorit să ajung”, a subliniat fostul jucător al echipei Pandurii Tg. Jiu.

Breeveld a efectuat marţi primul antrenament la Steaua şi a afirmat că dacă va juca în meciul de vineri, cu Pandurii, va uita prieteniile cu foştii săi colegi până după meci.

Nicandro Breeveld consideră că Steaua are ”şanse foarte bune” să treacă de Ludogoreţ. ”Steaua este o echipă mare şi trebuie să facem tot posibilul să ajungem în grupe”, a precizat noul mijlocaş al ”roş-albaştrilor”.

”Breeveld este un jucător pe care l-am dorit, pe care antrenorul l-a cunoscut ieri, la antrenament, un jucător de care Steaua are nevoie. Steaua este echipa de care Nicandro are nevoie, este pasul pe care cred că era necesar să-l facă şi chiar dacă negocierile au durat mai mult este bine că finalul a fost acesta şi el a semnat contract cu Steaua”, a afirmat, la rândul său, Valeriu Argăseală, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului.

Legat de transferurile făcute între Steaua şi Pandurii în ultimii ani (Chiricheş, Pintilii), Argăseală a adăugat cu umor: ”Facem în fiecare an un transfer de la Pandurii, este posibil ca la anul să vină Paul Anton la Steaua. Pleacă Breeveld la Ajax şi vine Anton”.

Conducătorul stelist s-a referit şi la iminenta plecare a fundaşului Florin Gardoş la Southampton: ”Southampton nu are în momentul acesta jucători pe linia de fund, Florin Gardoş este un jucător foarte bine pregătit pentru postul acesta, îşi doreşte să ajungă în campionatul Angliei şi cred că în momentul în care un antrenor te doreşte, echipa are nevoie de jucătorul respectiv, iar jucătorul are experienţă internaţională foarte mare, o valoare ridicată, cred că sunt îndeplinite condiţiile ca jucătorul să fie folosit meci de meci. Sper să finalizăm transferul imediat”.

Argăseală nu a exclus posibilitatea ca la Steaua să mai vină un atacant: ”Este posibil să vină Raul Rusescu, ne-am dorit să vină un atacant la echipă. Sunt negocieri cu Federico Piovaccari şi cu altcineva”.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Noi TESTE pentru șoferii din România. Ce analize sunt obligați să facă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Kremlinul evocă retorica neprietenoasă a vicepreședintei SUA Kamala Harris
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!