Brigitte l-a băgat pe Pastramă şi în afaceri, nu doar în pat. Florin, şef peste magazin

Unde dragoste nu e, nici banii nu se mai fac împreună! După ce s-a despărţit de Corneliu Oană, Brigitte Năstase l-a ”şters” pe acesta şi din businessul cu haine în care erau asociaţi. Controversata brunetă din ”Ferma” vrea să îl pună şef la magazinul de haine chiar pe actualul iubit, Florin Pastramă. Cei doi au fost în Italia de unde au adus articole de brand pentru aprovizionare.
Iulian Tudor
12 apr. 2019, 10:03
Brigitte l-a băgat pe Pastramă şi în afaceri, nu doar în pat. Florin, şef peste magazin

Ruptura dintre Brigitte Năstase (42 de ani) și logodnicul ei Corneliu Oană (34 de ani) a vizat toate planurile, scrie click.ro. Cei doi au pus punct şi vieţii amoroase, dar şi colaborării profesionale. Este vorba despre afacerea cu magazinul cu haine de firmă pe care fosta nevastă a lui Ilie Năstase (72 de ani) îl deţine într-un mall din Nordul Bucureştiului.

Citeşte şi Fiica lui Serghei Mizil, hărţuită şi ameninţată cu moartea. A primit sute de mesaje înfricoşătoare FOTO

Cei doi s-au asociat în urmă cu un an, când au început şi relaţia amoroasă. Pe-atunci se înţelegeau bine şi mergeau aproape zilnic să verifice rafturile, angajaţii, să discute cu clienţii, apoi făceau deplasări în străinătate unde participau la licitaţii şi de unde aduceau hainele de firmă.

Iată că participarea lui Brigitte la reality-show-ul de la Pro TV, „Ferma”, a făcut ravagii pe toate planurile. S-a cuplat cu Florin Pastramă, iar ceea ce a urmat, ştim cu toţii.

Simţindu-se înşelat, Corneliu a ales să se despartă de ea şi a părăsit casa din Pipera în care locuia şi se ocupa de cei doi copii ai acesteia, Robert (17 ani) şi Sarah (11 ani).

Această decizie a vizat şi calitatea lui de asociat în businessul cu haine, întrucât a hotărât să se retragă legal. „Cât a lipsit Brigitte, Corneliu s-a ocupat de magazin, semna acte, făcea plăţi şi tot ce ţinea de el ca asociat. Până pe 28 martie a făcut asta, apoi a decis să se retragă din această poziţie şi a făcut demersurile legale, a semnat nişte acte. A considerat că e bine să îşi vadă de ale lui. De aproape trei săptămâni, Corneliu nu a mai trecut pe acolo şi nici nu are de ce”, au declarat pentru Click! surse din anturajul celor doi.

Iată că această decizie nu a întristat-o pe Brigitte. Ba din contră, a făcut nişte mutări care nu mai surprind pe nimeni. Evident, în locul fostului logodnic l-a adus pe actualul amorez. Nimeni altul decât Florin Pastramă.

Săptămâna trecută cei doi au avut o escapadă în Italia, însă nu a fost neapărat o vacanţă de îndrăgostiţi, ci una în scop profesional, pentru că de acolo s-au întors cu marfă nouă pentru magazin.

„Pastramă deja şi-a intrat în drepturi. A fost pe la magazin, s-a uitat pe la marfă, a făcut inspecţia, cum s-ar zice. În Italia au fost la outletul de unde Brigitte aduce mereu haine”, au mai spus aceleaşi surse. Următorul pas este ca Pastramă să îşi ia în serios rolul de tată vitreg pentru cei doi copii ai lui Brigitte, ca să o cucerească definitiv.

Spynews
Văduva lui Costel Corduneanu face lumină la aproape cinci luni de la moartea lui! Grațiela demontează zvonurile conform cărora ar fi fost ajutată financiar
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Valorile glicemiei în funcție de vârstă. Ce glicemie ar trebui să ai dacă ai sub 60 de ani. Care este nivelul optim și pentru persoanele vârstnice
Capital.ro
Ora de iarnă 2024. Când se schimbă din nou ora în România. Dăm ceasurile înapoi
Playtech.ro
Când trecem la ora de iarnă în 2024. Data în care noaptea devine mai lungă
DailyBusiness
Se dau vouchere de 400 de lei pentru angajați!
Adevarul
Mircea Badea și Carmen Brumă, implicați într-un accident rutier pe insula Corfu. „Se putea termina groaznic”
Spynews
Mădălina de la Insula iubirii este însărcinată? Cum a răspuns ispita atunci când a fost întrebată dacă urmează să-l facă pe Dani tată
Spynews
Ronald Gavril, urare pentru Anamaria Prodan, de ziua ei de nume: „Îngerii să-ți călăuzească pașii”. Cei doi radiază de fericire
Evz.ro
Irinel Columbeanu, ajuns la mila prietenilor. Toate speranțele i-au fost spulberate
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Aceștia sunt pensionarii cărora li se DUBLEAZĂ pensiile după recalculare. Primesc de două ori mai mulți bani!
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Sărbătoare cu cruce neagră în calendarul ortodox la data de 9 septembrie 2024: Ce trebuie să facă credincioșii în această zi?
Capital.ro
Doliu infinit! A murit marea stea a muzicii. Celine Dion a împietrit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie
substantial.ro
Jannik Sinner câștigă pentru prima dată US Open și devine primul campion italian la simplu masculin
MediaFlux
A SCĂZUT PENSIA! LOVITURĂ TOTALĂ după RECALCULARE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...