Brigitte, adevărul despre relaţia cu Florin Pastramă: „A crezut în mine şi m-a sprijinit atunci când toţi mă priveau ca pe o ucigaşă”

În ultima vreme, Brigitte Pastramă a fost victima mai multor violenţe din partea actualului soţ, Florin Pastramă, multe dintre acestea ajungând în spaţiul public. Invitată în emisiunea La Măruţă, vedeta a evitat să răspundă la întrebările insistente ale moderatorului despre divorţ, despre iubirea pe care şi-o poartă reciproc, despre violenţele la care a fost supusă. Vedeta a spus doar că este fericită şi că certuri există în fiecare cuplu.
Romania TV
02 oct. 2020, 06:08
Brigitte, adevărul despre relaţia cu Florin Pastramă:

Referitor la divorţ, Brigitte nu a avut de comentat decât atât:

Numai prostii scriu ăştia (presa – n.red.) E foarte multă dezinformare. Eu sunt un îngeraş (referire la rolul pe care l-a jucat în emisiunea Masked singer, acela de îngeraş – n.red.), care merge foarte mult pe principiul păcii. Nu e momentul potrivit să răspund la această întrebare„, s-a eschivat vedeta.

Măruţă a adus în discuţie şi filmuleţul realizat în parcare, prezentat în exclusivitate de România TV, în care Brigitte este scoasă cu forţa din maşină de soţul ei, trântită, apoi târâtă pe jos.

Datorită vouă l-am cunoscut pe Florin la Ferma, e vina voastră exclusiv. Nu-mi pare rău că am participat la Ferma, acest proiect m-a făcut să devin independentă faţă de fostul soţ, mi-a deschis un drum în televiziune. Acolo l-am cunoscut pe Florin, eu nu am ştiut cine este Florin în realitate. Iar paşii pe care i-am făcut acolo au fost mai mulţi decât ar fi trebuit să fie… Acum lucrăm cu ce avem, suntem unde suntem…„, a adăugat Brigitte.

Citeste si Masked Singer România. Brigitte Pastramă a fost demascată! VIDEO

Vedeta tv a mai spus că s-a ataşat de Florin la Ferma într-o perioadă dificilă pentru ea, când era acuzată că i-a otrăvit pe concurenţi, iar Florin i-ar fi asigurat atunci sprijinul emoţional de care avea nevoie.

Eu l-am cunoscut pe Florin într-un moment foarte, foarte greu, când venise o fată să spună că am otrăvit toţi participanţii. El a fost singurul care a avut încredere în mine, când toţi mă priveau ca pe o ucigaşă. A doua zi, Florin m-a dus la biserică, iar asta pentru mine a însemnat enorm, mi-a adus linişte sufletească„, a explicat Brigitte Pastramă.

La întrebarea lui Măruţă, de ce Florin o agresează dacă este un om cu credinţă în Dumnezeu, Brigitte a evitat să răspundă.

Nu doresc să discut despre acest subiect, nu e un moment bun. va veni momentul când adevărul va ieşi la iveală„, a spus Brigitte.

Întrebată insistent de Măruţă dacă este fericită în căsnicie, Brigitte a răspuns, la fel de insistent, că în acest moment al vieţii ei este fericită.

Mă simt binecuvântată şi sunt extraordinar de fericită pentru că în viaţa mea s-au rezolvat foarte multe lucruri. Sunt fericită cu ceea ce sunt azi. oamenii se ceartă, se împacă„, a adăugat vedeta tv.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Toți șoferii, la control. Se rețin permisul și talonul auto. Nu se mai acceptă încălcarea acestor reguli
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
S-au găsit etichete FALSE la Kaufland! O româncă a spus adevărul! Răspunsul companiei
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Nu ai chef să gătești? Află cum poți prepara rapid un sandvici cu halloumi și gem de caise
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Interzis pentru românii care stau în chirie. Proprietarii îi pot da afară imediat. Trebuie să aibă acest document
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
ȘOC în SUA! Mișcare DISPERATĂ a lui TRUMP să o BATĂ pe KAMALA HARRIS
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...