Bucureşteni surprinşi în timp ce distrug barierele din parcările cu plată. Imaginile vor fi transmise poliţiei

Mai multe persoane au fost suprinse de camerele de supraveghere în timp ce distrug barierele din parcările cu plată ale Sectorului 4 din Capitală. Imaginile vor fi transmise poliţiei pentru identificarea persoanelor.
Filip Stan
21 aug. 2021, 12:08
Bucureşteni surprinşi în timp ce distrug barierele din parcările cu plată. Imaginile vor fi transmise poliţiei

Bucureşteni surprinşi în timp ce distrug barierele din parcările cu plată. Se întâmplă în sectorul 4 din Capitală. Mai multe persoane au fost filmate în timp ce distrug barielele parcărilor. Un pieton care, cu rea intenție, forțează bariera până o dă peste cap, în timp ce unii biciclişti, în încercarea de a se strecura pe lângă barieră, o lovesc pur și simplu.

Bucureşteni surprinşi în timp ce distrug barierele din parcările cu plată

Citeşte şi Daniel Băluţă îşi menţine decizia privind plata cu ora pentru parcările de pe bulevarde. Măsura, aplicată de luni

Primarul Sectorului 4 Daniel Băluţă a transmis că imaginile vor ajunge la poliţişti, iar cei vinovaţi vor fi identificaţi.

„Parcările publice automatizate cu barieră din sectorul nostru sunt monitorizate video pentru protecția dumneavoastră și a bunurilor dumneavoastră, astfel încât avem posibilitatea să oferim Poliției Române imagini care pot duce la identificarea persoanelor care produc orice fel de pagube în aceste spații.

În urmă cu două zile, colegii de la Direcția Mobilitate Urbană au postat pe pagina lor de Facebook o filmare cu mai mulți cetățeni care, din rea voință sau neglijență, au distrus barierele unor parcări din sectorul nostru.

Revin cu rugămintea pentru cei care locuiesc în sectorul 4 sau doar îl tranzitează, să respecte și să protejeze investițiile făcute pentru comunitatea noastră”, a transmis primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, pe Facebook.

Citeşte şi Nicuşor Dan, veste proastă pentru şoferii din Bucureşti. „Trebuie să creștem prețul parcării. E absolut necesar”

Reamintim că peste 2.500 de locuri de parcare publică de pe bulevardele din Sectorul 4, administrate de Primăria Sectorului 4 prin Direcția de Mobilitate Urbană, vor intra în regim de tarifare, începând din data de 23 august.

Potrivit hotărârilor Consiliului Local al Sectorui 4, spațiile de parcare de pe bulevarde vor fi reorganizate și împărțite în două zone tarifare, marcate cu galben și cu verde, în funcție de gradul de aglomerare, precum și de existența mai multor puncte de interes pentru cetățeni.

Astfel, zona galbenă, tarifată cu 2 lei/oră, a fost creată în locuri în care există bănci, farmacii, spitale, sedii ale unor instituții publice, iar zona verde, tarifată cu 1 leu/două ore, este valabilă în locații în care fluxul de mașini este unul redus.

Sumele încasate din aceste tarife vor constitui bugete pentru amenajarea unor viitoare parcări, precum cele din strada Pridvorului, din zona Piața Sudului sau cea din zona străzii Tulnici.

Şoferii vor fi informați în legătură cu acest regim de tarifare prin pancartele care vor fi montate în zonele respective, unele cu galben, celelalte cu verde, iar intervalul de taxare va fi de luni până duminică între orele 8-18, în rest fiind gratuit. Plata parcării se poate face extrem de simplu, prin SMS la numărul 7424 sau folosind aplicația Primăria Sectorului 4.

În cazul nerespectării regulamentului de parcare, angajații Direcției Mobilitate Urbană vor bloca roțile autovehiculul, pe cheltuiala conducătorului auto, se precizează într-un comunicat al primăriei Sectorului 4.

 

 

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Este cea mai veche rugăciune către Maica Domnului. Se spune că face miracole dacă o rostești zilnic. Sunt doar câteva cuvinte
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Regula obligatorie în toate mașinile din România. Nu poate fi încălcată
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
O băutură japoneză îi scapă pe români de mahmureală. Afacerea a prins rădăcini
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Obligație în toate județele României din 1 octombrie. Oamenii pot cere ordin. Statul nu respinge
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bărbat prins cărând cadavrul unei femei pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei
MediaFlux
Cele mai MARI MAJORĂRI de PENSII! Daniel BACIU, anunț privind RECALCULAREA
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'