Bunica paternă a Emmei Răducanu, dezvăluiri în premieră despre nepoata campioană: „Este mâncarea ei preferată şi a învăţat să şi-o pregătească singură”

Bunica paternă a Emmei Răducanu, care locuieşte în România, a făcut câteva dezvăluiri despre nepoata campioană, pe care nu a ami văzut-o dinainte să înceapă pandemia.
Oana Pințoi
15 sept. 2021, 11:11
Bunica paternă a Emmei Răducanu, dezvăluiri în premieră despre nepoata campioană:

Bunica Emmei Răducanu locuieşte într-un bloc din centrul Capitalei. Femeia nu şi-a mai văzut nepoata de aproape doi ani. Şi nici măcar la televizor nu a putut să o vadă, asta pentru că nu a avut tăria să urmărească finala US Open.

Tenismena va ajunge, însă, în România în luna octombrie, pentru a participa la turneul Transylavia Open, intrat în premieră în circuitul WTA şi tot atunci îşi va reîntâlni şi bunica.

Mama lui Ion Răducanu a dezvăluit, pentru Observator, că atunci când nepoata o vizitează îi pregăteşte sarmale, mâncarea preferată a campioanei. Şi mai mult decât atât, ea însăşi a învăţat să pregătească acest fel de mâncare.

Şi ea a învățat, și ei au învățat, toți învață când vin. Când faci, înveți„, spune, mândră, bunica.

Citeste si Simona Halep se mărită. Tatăl jucătoarei de tenis a dat detalii: „Nuntaşii nu au voie să fimeze nimic”. Cine sunt naşii

Totodată, bunica Emmei le-a transmis românilor un mesaj din partea nepoatei sale: „Ea mulțumește tuturor românilor că au simțit, că au fost alături de ea și eu vă mulțumesc și dumneavoastră că ați fost alături de ea„, a spus femeia.

Tatăl Emmei Răducanu a părăsit România după terminarea facultăţii

Ion Răducanu a plecat din România după ce a terminat Facultatea de Construcţii. La Toronto, a cunoscut-o pe chinezoaica Renee, iar în noiembrie 2002, s-a născut fiica lor. Doi ani mai târziu, familia Răducanu s-a mutat la Londra.

Emma şi-a văzut părinţii jucând tenis încă de când era mică, dar nu a fost imediat atrasă de acest sport. A practicat alte sporturi până să rămână cu racheta în mâini. Ion, care şi-a schimbat numele în Ian, s-a ocupat de de cariera ei.

Născută la Toronto în 2002, cu mamă chinezoaică și tată român, Răducanu s-a mutat în Anglia când avea doar 2 ani. Familia ei s-a stabilit în Bromley, Kent, iar centrul de tenis avea să devină în curând o a doua casă pentru ea”, se arată pe site-ul federației britanice de tenis.

Părinții ei lucrează acum în Finanțe.

De la ei a preluat puterea mentală, atât de evidentă la New York”, notează sursa citată.

Copil fiind, Emma si-a petrecut multe dintre vacanțe vizitând bunicii din România, unde a și jucat în turnee de tenis, în turneele de copii. Este o călătorie pe care încă îi place să o facă și azi. Se bucură să-și viziteze bunica, undeva în centrul Bucureștiului. Merge în România de câteva ori pe an și se bucură de mâncarea incredibilă pregătită de mamaie”, se relatează pe site-ul federației cu sediul la Londra.

Citeste si Eduard Novak aruncă BOMBA! Ministrul Tineretului şi Sportului: „FCSB este Steaua!”

Emma a început drumul spre performanță la Bromley Tennis Centre. La vârsta de 6 ani, câștiga naționalele Under 8.
Mai târziu, Emma a câștigat un turneu rezervat fetelor sub 9 ani, la Sundridge Park din Kent, apoi și-a adjudecat Kent County Junior Championships.

Primul titlu național îl obţine la vârsta de 9 ani, în octombrie 2010, când cucereşte primul titlu regional LTA, la Beckenham, fără a ceda vreun set.

Copila de 8 ani a continuat să-și adjudece titluri locale și regionale în întreaga țară, inclusiv Scottish Junior Open și Bournemouth Open.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Domnitorul român care a sfârșit în exil după ce a câștigat multe bătălii importante pentru apărarea patriei. A fost înmormântat la Viena ca împărații
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul slovac al Culturii acuză minoritatea LGBTQ+ pentru scăderea ratei fertilității în Europa
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!