Cadavrul unei femei, descoperit într-un geamantan ascuns într-o remorcă, în Oradea. O altă victimă torturată a fost găsită în viață, în apropiere

Descoperire șocantă într-o parcare din Oradea. O femeie a fost găsită într-un geamantan ascuns într-o remorcă. La o scurtă distanță a mai fost găsită o victimă, de această dată în viață, dar într-o stare foarte gravă.
Filip Stan
11 iun. 2024, 14:51
Cadavrul unei femei, descoperit într-un geamantan ascuns într-o remorcă, în Oradea. O altă victimă torturată a fost găsită în viață, în apropiere
Cadavrul unei femei, descoperit într-un geamantan ascuns într-o remorcă, în Oradea. O altă victimă torturată a fost găsită în viață, în apropiere

Locuitorii din Oradea au trecut prin momente tensionate, când autoritățile au anunțat că s-a descoperit o crimă șocantă, dar și alte victime. Trupul unei femei a fost găsit într-o remorcă, ascuns într-un geamantan.

Citește și: Crimă pasională urmată de sinucidere într-un sat din Vaslui. Dascălul bisericii din localitate și-a găsit părinții morți în casă după ce s-a întors de la slujba Sfinților Constantin și Elena

Cadavrul unei femei, descoperit într-un geamantan, în Oradea

Un cadavru de femeie a fost descoperit într-o remorcă acoperită dintr-o parcare de pe strada Oneștilor din Oradea. La o scurtă distanță, oamenii legii au mai găsit o victimă, în viață, însă cu răni grave. Remorca se afla pe locurile de parcare de lângă un bloc de locuințe, spre strada Chimiei.

La fața locului au ajuns rapid polițiști, criminaliști și mascați, dar și cadre medicale. Zona a fost izolată, iar cercetările au fost demarate în vederea strângerii de probe. Ulterior, cadavrul a fost ridicat de către un echipaj de pompe funebre, iar criminaliștii au continuat să investigheze, colectând probe de pe remorcă și din împrejurimi.

Cea de-a doua victimă a fost găsită în apropierea aceluiași loc cu multiple leziuni, dar încă în viață. Aceasta a fost dusă de urgență la spital la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Bihor pentru a primi îngrijiri medicale și urmează să fie examinată de un medic legist. Din cauza rănilor suferite, fiind vorba de traumatisme faciale și fracturi costale recente, dar și mai vechi, dar și a stării de malnutriție, medicii au decis să o supună și unei intervenții chirurgicale.

Polițiștii și criminaliștii fac cercetări, ipoteza cea mai probabilă fiind cea potrivit căreia cele două femei ar fi victimele unor proxeneți. Anchetatorii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere din zona blocurilor de lângă parcare și discută cu locatarii din zonă.

Cele două erau surori și locuiau împreună în cartierul Prima. Polițiștii ar fi ajuns deja la o pistă în acest caz, fiind reținute două persoane, un bărbat și o femeie. Locatarii blocului lângă care era parcată remorca în care a fost găsit cadavrul spun că în zonă locuiesc mai multe fete care s-ar prostitua și că, adesea, din apartamente se aud scandaluri.

„Este esențial să fim vigilenți și să raportăm orice activitate suspectă. Fiecare informație poate fi crucială pentru desfășurarea anchetei”, a declarat un oficial din poliție, potrivit portalsm.ro.

Citește și: Ucigașii lui Adrian Kreiner au fost trimiși în judecată! Detalii șocante despre crima din Sibiu

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
IPS Teodosie, amendă drastică. Reacția autorităților
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
Românii care stau la curte au interzis. Poliția vine direct la poartă și te amendează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?