Cadouri în funcție de data nașterii. Ce poți oferi celor dragi ca să-i impresioneze. Adam Stavarache: „Nu există pentru ei valoare”

Cadouri în funcție de data nașterii. Pentru a face cele mai bune alegeri, trebuie să te ghidezi după două lucruri: lista de dorințe pe care și-a făcut-o deja fiecare persoană sau data nașterii a celui care urmează să primească darul.
Alina Costache
16 dec. 2023, 12:15
Cadouri în funcție de data nașterii. Ce poți oferi celor dragi ca să-i impresioneze. Adam Stavarache:
Cadouri în funcție de data nașterii

Cadouri în funcție de data nașterii. Numerologul Adam Stavarache are câteva idei ce se potrivesc fiecărei persoane în parte, în funcție de ziua în care s-a născut, cu care sigur nu vei da greș de Crăciun.

Citește și: Gabriela Cristea, criticată după ce le-a cumpărat fetițelor cadouri scumpe de Moș Nicolae: „De Crăciun, fetele vor primi o mașină. Așa e cu ăștia lăudăroși”

Cadouri în funcție de data nașterii

1, 10, 19 și 28

Pentru cei născuți pe 1, 10, 19 și 28 darurile cele mai potrivite sunt banii sau lucrurile inovative, întrucât aceștia iubesc cel mai mult sa se simtă apreciați. Așa că cele mai bune cadouri pentru ei sunt aprecierea și, bineînțeles, lucrurile materiale.

Alege să le oferi acestora un accesoriu inovativ, poate chiar și ultimul model de telefon sau un alt lucru de valoare.”, a spus Adam Stavarache, pentru Spectacola.ro.

2, 11, 20 și 29

Pentru cei născuți în datele de 2, 11, 20 și 29 cel mai frumos cadou este liniștea, armonia și pacea lor interioara.

Așa ca oferiți-le acestora multă căldură sufleteasca, îmbrățișări, cărți de dezvoltare personală și spirituală și inclusiv faceți-le o surpriză, astfel încât să simtă iubirea voastră. 

Pentru cei cu aceste date, cadoul cel mai frumos este liniștea spirituala și emoțională, dar dacă vreți să le oferiți ceva material, recomand ca idee o carte, un masaj la un profesionist sau chiar ceva de decor pentru casă sau spațiul de lucru, unde ei pot simți armonia și pacea.”, a continuat acesta.

3, 12, 21 și 30

Pentru cei născuți pe 3, 12, 21 și 30 cel mai frumos cadou din punct de vedere numerologic este să le oferiți un curs de dezvoltare profesională sau sprijin, atunci când aceștia îl cer.

Nu există pentru ei valoare și cadou mai mare decât să vă vadă că sunteți sprijin, atunci când ei întreprind ceva. Aceștia țin mult la imaginea lor estetică și fizică, iar dacă ei nu se simt bine în propria piele, toată bucuria internă le poate pieri rapid.  

Așa că oferiți-le de Crăciun cadouri care să îi ajute la dezvoltarea imaginii de sine. Un cadou la cel mai scump estetician sau hairstylist sau poate chiar și o haină de lux. Bărbații cu aceste date au nevoie și ei de o imagine impecabilă, așa ca dacă vreți să le oferiți un cadou, o variantă potrivită este un set de îngrijire masculină sau poate chiar un aparat de ras”, a continuat numerologul.

4, 13, 22 și 31

Pentru cei născuți pe 4, 13, 22 și 31 cel mai frumos cadou trebuie sa fie unul practic, așa că întreabă-i direct ce au nevoie. Se vor bucura foarte mult să vadă ca ții foarte mult cont de nevoile lor practice.”, ne mai spune Adam Stavarache.

5, 14 și 23 

Pentru cei născuți pe 5, 14 sau 23 cadoul cel mai frumos este sa le oferiți o experiență nouă într-un loc cu persoanele la care aceștia țin. Ei iubesc călătoria și mereu sunt dornici să învețe ceva nou, așa că pe aceștia trebuie să-i surprinzi cu o călătorie într-o locație unde ei își doresc de mult timp să ajungă. Cu siguranță nu vor uita cadoul tău. Altă opțiune pentru aceștia este și un curs sau o carte, pentru că ei iubesc să afle mereu lucruri interesante.”, mai spune acesta.

6, 15 și 24

Cei născuți pe 6, 15 sau 24 iubesc mărcile, brandurile și frumusețea. Așa că luați-le ceva valoros material și vor simți cu adevărat că vă pasă de ei. Dar dacă totuși nu aveți bani să le luați ceva scump, oferiți-le multe complimente și sprijin emoțional. Faceți-le cadou o ședința la diferiți mentori pe care aceștia îi admiră.”, a continuat Adam Stavarache.

7, 16 și 25

Pentru cei născuți pe 7, 16 sau 25 cel mai frumos cadou de Crăciun este iubirea voastră. Ei nu țin cont de lucrurile materiale foarte mult, dar dacă le dăruiești din inimă orice, se vor bucura pentru că simt cu adevărat dacă îți pasă de ei sau nu.

O idee bună de cadou este să la oferiți o călătorie sau să participați la obiectivele pe care ei le au în mod direct.”, mai spune numerologul.

8, 17 și 26

Pentru cei născuți pe 8, 17 sau 26 cel mai frumos cadou de Crăciun este să îi duceți la un eveniment social important. Mergeți cu ei la un târg de Crăciun, de exemplu, și oferiți-le ceva ce ei admiră din acel loc. Organizați-le o petrecere cu prietenii și vor fi cu adevărat fericiți. 

Un alt cadou ideal pentru ei ar mai fi și un obiect decorativ sau ceva practic pentru casă, dormitor, sufragerie sau birou.”, ne mai spune el.

9, 18 și 27

Cei de pe 9, 18 și 27 se bucură foarte mult de conexiunea extrasenzorială. Sunt extrem de pretențioși, când vine vorba de cadouri. Chiar dacă nu vor spune întotdeauna ce au nevoie, ei se vor bucura să vadă ca sunteți conectați cu ei mental și emoțional.

Dacă vreți să le faceți un cadou material celor cu aceste date, este foarte important să le observați din timp nevoile și, cu siguranță, vor aprecia mai mult conexiunea cu sufletul lor și nevoile de moment.

Deci cadourile optime pentru cei cu aceste date sunt acelea pe care ei le vor de moment, dar cei din jur trebuie sa își dea seama ce își doresc și atunci ei vor simți cu adevărat bucuria cadoului sau iubirea acestora.”, a încheiat Adam Stavarache.

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Sms Candidat al Partidului Democrat, Kamala Harris Se Apropie de Donald Trump în Sondaje
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!