Călărie 2024. Unde pot iubitorii de cai să se bucure de ore și cursuri de echitație în apropierea Bucureștiului. Tarifele nu sunt pentru orice buzunar

Călărie 2024. Dacă ești pasionat de echitație sau te gândești să te bucuri de o nouă aventură, iată unde poți face asta în apropierea Bucureștiului.
Alina Costache
30 mai 2024, 10:25
Călărie 2024. Unde pot iubitorii de cai să se bucure de ore și cursuri de echitație în apropierea Bucureștiului. Tarifele nu sunt pentru orice buzunar
Călărie 2024. Unde pot iubitorii de cai să se bucure de ore și cursuri de echitație în apropierea Bucureștiului. Tarifele nu sunt pentru orice buzunar

Călărie 2024. Indiferent că ai deja experiență în ceea ce privește caii și echitația, sau ești 100% începător și îți dorești doar să încerci ceva nou, trebuie să știi că în jurul Bucureștiului există numeroase locuri unde te poți bucura de aceasta activitate.

Cele mai multe centre de călărie oferă pachete complexe, potrivite atât pentru cei care au în plan să aibă o constanță în acest sport nobil, cât și pentru persoanele care sunt în căutarea unei aventuri de weekend. Pentru persoanele care locuiesc în București sau în apropiere, există nenumărate variante de centre de călărie din care pot alege.

Citește și: Sucul de la care românii își vor lua adio! Un pahar din această băutură va deveni un lux, pentru că prețul va exploda în curând

Călărie 2024. Unde poți merge în jurul Bucureștiului

Taramul Zmeilor

Situat în apropierea Bucureștiului, în localitatea Dimieni, Săftica, Tărâmul Zmeilor este un loc ideal pentru orice pasionat de călărie. Acest centru oferă o gamă variată de pachete și abonamente, concepute pentru a satisface toate cerințele iubitorilor de cai. La Tărâmul Zmeilor, cei pasionați de echitație pot alege dintre diferite tipuri de ședințe: lecții de echitație cu durate variabile, sesiuni de sărituri peste obstacole, plimbări călare sau plimbări la pas. De asemenea, sunt disponibile abonamente care includ mai multe ședințe pe lună, oferind flexibilitate și diversitate.

Proprietarii de cai beneficiază de servicii de antrenament personalizat pentru caii lor, asigurându-se că aceștia primesc îngrijirea și instruirea necesare. În plus, Tărâmul Zmeilor este un loc perfect pentru iubitorii de fotografie, care pot programa ședințe foto într-un decor de poveste, capturând momente memorabile în mijlocul naturii.

Club Equestria

Centrul de călărie Equestria se află la doar 18 kilometri de București, în pitorescul sat Tâncăbești, și reprezintă destinația perfectă pentru cei care doresc să evadeze din agitația urbană. Aici, iubitorii de natură și animale pot alege să se relaxeze plimbându-se călare prin pădurea înconjurătoare, să participe la lecții de echitație sau, pur și simplu, să se bucure de spectacolul oferit de alți călăreți, savurând o cafea aromată în atmosferă liniștită.

Clubul este dotat cu 50 de boxe moderne pentru cai și oferă lecții de călărie adaptate tuturor nivelurilor de experiență, fie în cadrul unor grupuri, fie în sesiuni individuale. Pentru cei care preferă să rămână cu picioarele pe pământ, centrul pune la dispoziție un restaurant unde pot lua masa și spații special amenajate pentru a urmări spectacole ecvestre, competiții sau ședințe de antrenament ale călăreților profesioniști. Astfel, Equestria devine un loc unde toată lumea, indiferent de vârstă sau preferințe, poate găsi o activitate care să îi aducă bucurie și relaxare

Arkadia Horse Club

O alegere excelentă pentru cei interesați să înceapă lecțiile de călărie sau pentru cei dornici de plimbări în natură, Arkadia Horse Club se află la marginea pădurii Snagov, la aproximativ 30 de kilometri de București. Instructorii de la acest club sunt pregătiți să ofere lecții pentru toate nivelurile de călăreți, fie că sunt începători sau avansați. De asemenea, aceștia pot ghida și pregăti pe cei care aspiră la performanțe în competițiile de sărituri peste obstacole sau în cele de dresaj. Pe site-ul Arkadia Horse Club, clienții pot explora o galerie foto care prezintă caii centrului, fiecare cu o descriere detaliată ce include informații esențiale despre aceștia.

Tarife orientative

Lecții individuale: Prețul pentru o lecție individuală de echitație variază între 150 și 300 de lei pentru o sesiune de 45-60 de minute. Costul poate crește în funcție de experiența și renumele instructorului.

Abonamente lunare: Multe cluburi oferă abonamente care includ un anumit număr de lecții pe lună. De exemplu, un abonament lunar cu 8 lecții poate costa între 1.000 și 2.000 de lei.

Lecții de grup: Pentru cei care preferă lecțiile de grup, tarifele sunt de obicei mai mici. Acestea variază între 100 și 200 de lei per sesiune.

Închirierea cailor: Dacă nu dețineți un cal propriu, costurile de închiriere a unui cal pentru antrenamente sau plimbări variază între 100 și 250 de lei pe oră.

Citește și: IREAL! Un candidat la Primăria Suceava a furat o poză cu o pisică de pe net și a mințit în afișul electoral că este a lui! Oscar de fapt nici nu există! Motanul e de fapt Louis și este din Germania!

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Domnitorul român care a sfârșit în exil după ce a câștigat multe bătălii importante pentru apărarea patriei. A fost înmormântat la Viena ca împărații
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul slovac al Culturii acuză minoritatea LGBTQ+ pentru scăderea ratei fertilității în Europa
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!