CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: DUMINICĂ 17 februarie 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Iată pentru DUMINICĂ 17 FEBRUARIE 2019 călăuzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail și îngerii săi. Fii atent ce mesaj divin vine spre ține, îți este de mare folos. Trăiește-ți ziua cu acest mesaj în gând și suflet. Așteaptă-te la tot ce este mai bun ! Nu ești singur niciodată, ci permanent înconjurat de ghizi și ființe angelice ce lucrează pentru a-ți fi bine.
Romania TV
16 feb. 2019, 19:27
CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: DUMINICĂ 17 februarie 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi ? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta ? Prin semne lasate in calea ta, intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail pentru mesajele zilnice!

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu ; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama !

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.

Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Arhanghelul Mihail este foarte puternic, cu rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul.

 

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti.

Mesajele sunt primite prin intermediul formei stravechi de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Vei simti cu siguranta ce rol are acest mesaj pentru tine in aceasta zi. Sufletul tau iti va fi recunoscator.

 

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC

CREDINTELE TALE SUNT BUNE PENTRU TINE    

Nu exista asa ceva precum un sistem de credinte corect sau gresit. Conditile in care ai adoptat o credinta sunt cele potrivite pentru tine in acest moment particular de timp si spatiu. Daca sistemul tau de credinte te incurajeaza sa ii tratezi pe ceilalti cu aceeasi iubire, respect, demnitatre pe care ai dori sa le primesti la randul tau, nici nu mai conteaza in ce religie te afli. Fiecare religie este potrivita pentru fiecare suflet. Nu te astepta ca credintele tale sa ramana pe loc. Sufletul tau evolueaza permanent, deci este firesc ca si credintele tale sa se schimbe si sa fie inlocuite cu altele noi si mai bune. Din pacate, credintele pot cauza si violenta si razboi. Insa fiecare suflet se afla intr-o calatorie diferita, deci aceeasi harta nu este de folos tuturor in egala masura. Daca ai primit acest mesaj, fii sigur si linistit ca te afli pe drumul potrivit si menit pentru tine dar fii constient si ca drumul se poate bifurca. Urmeaza ruta cu care rezoneaza cel mai mult inima ta.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma calauzesti sa am incredere in credintele inimii mele si in indrumarea divina ce ma sustine pe drumul vietii, ca sa stiu in fiecare clipa sa aleg ce este mai bine pentru mine cu inima impacata.

 

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR

CE ESTI, ACEEA PRIMESTI 

Acest mesaj reprezinta o intelepciune importanta pe care ghizii tai si Arhanghelul Mihail ti-o trimite. Legea atractiei iti spune ca pe orice energie iti focusezi atentia, aceea este energia pe care o vei manifesta. Tu esti creatorul realitatii tale. Poate parea ca un sfat brutal si direct, dar viata pe Pamant este plina de frica deghizata sub multe forme. Distragerile de zi cu zi care te impiedica sa te focusezi pe iubire si compasiune te pot duce pe un drum al anxietatii, tensiunii si stresului. Daca vrei iubire si bucurie in viata ta, trebuie sa te astepti la iubire si bucurie in viata ta. Daca inveti sa traiesti dupa acest adevar de baza, vei fi extrem de constient si atent cu privire la alegerile tale zilnice de viata si consecintele lor. In aceasta dimensiune fizica, este asa de usor sa cedezi fricii si anxietatii, dar trebuie sa realizezi ca acelea vor fi energiile pe care le atragi spre tine. Trebuie sa faci un efort constient sa transformi gandurile si energiile bazate pe frica in ganduri de compasiune, iertare, intelegere, mila, toleranta si ajutorare. Nimei nu poate scapa de aceasta lege, intrucat este o lege suprema. Este nevoie de practica pentru a trai asa. Daca primesti acest mesaj, cauta un eveniment prezent al vietii tale care iti cauzeaza stres si decide constient ca il recunosti apoi focuseaza-te pe solutii care sa schimbe energia sa intr-una care sa duca la un rezultat pozitiv.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma calauzesti sa gandesc si sa simt la nivelul energiei pozitive ce corespunde cu cea a dorintei mele pe care o doresc implinita prin tot ce fac zi de zi.

 

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI

DA DOVADA DE CUMPATARE  

Ai ales sa vii in aceasta dimensiune fizica pentru a te bucura si a participa in experimente care nu pot fi posibile in niciun alt loc. Cu toate acestea, fie ca este vorba de taramul spiritual sau de cel pamantesc, echilibru este cheia in tot. Moderarea inseamna pur si simplu sa eviti extremele sub orice forma. T

rebuie sa inveti sa iti conservi energiile si sa practici moderatia ca sa traiesti o viata mai implinita, sa te exprimi mai creativ si sa cultivi si manifesti darurile si calitatile tale. Daca iti apare acest mesaj, inseamna ca ghizii spirituali si Arhanghelul Mihail iti transmit sa iti examinezi aspectele vietii peste care ar trebui sa asterni pauza si pacea. Prea multa munca, prea multa mancare sau prea mult stres sunt toate parte din aceeasi tema spre care trebuie sa privesti.

Esti o fiinta umana pretioasa si trebuie sa intelegi ca este responsabilitatea ta sa te aduci pe tine insuti intr-o stare de echilibru si moderare, altfel vei avea de-a face cu consecintele. Traiesti intr-o perioada de timp suprasaturata de stimuli si tehnologie. Este asadar imperativ sa te opresti si sa dai dovada de minte inteleapta si constienta de clipele prezente pe care le traiesti. O viata mai fericita si mai lunga se obtine prin simplitate in tot impreuna cu un simt al balantei in orice face parte din experienta ta.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca imi dai semnale pretioase cand sa ma opresc, cand sa ma ponderez si cand sa aduc echilibru in viata mea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Uluitor! O româncă, Maria Fumea, a supervizat finalele olimpice de gimnastică de la Paris! Ce s-a întâmplat în finala de la sol în care Bărbosu a pierdut bronzul după contestaţie
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Autoritățile au anunțat decizia: Nu au voie!
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! Are un posterior prea obraznic, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
Va intra România în recesiune? Anunț de ultim moment
Adevarul
Impactul declarațiilor ÎPS Teodosie: Normele religioase stricte lasă urme care persistă și în viața adultă ANALIZĂ
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Cum te jefuiesc stăpânii plajelor. Turiștii nu-și cunosc drepturile
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza. Anunță o lună august ISTORICĂ în România
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Explicația surprinzătoare a clujencei care și-a închiriat apartamentul cu 8.000 de euro, pe durata festivalului UNTOLD: „Am scris un zero în plus”
Capital.ro
Codul Rutier te obligă. Amendă de până la 3.300 de lei pentru șoferii care au asta pe mașină
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cine e tânărul ucis în bătaie în fața unei săli de jocuri. A stat 6 zile în comă, după ce a fost confundat cu altcineva
substantial.ro
Mahmoud Abbas acuză Israelul de prelungirea conflictului din Gaza după asasinarea lui Ismail Haniyeh
MediaFlux
DONALD TRUMP e în PERICOL! Kamala Harris face ANUNȚUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!