CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail. Pe ZODII, pentru DUMINICĂ 23 DECEMBRIE 2018. Mesajul şi rugăciunea zilei pentru TINE!

Iată pentru DUMINICĂ 23 DECEMBRIE 2018 mesajul zilnic de călăuzire al Arhanghelului Mihail și al îngerilor săi pentru fiecare zodie, primit prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtătoare de mesaje de ghidare trimise prin channeling. Cu toții avem probleme în viață, provocări, îndoieli, întrebări dar orice problemă vine cu o soluție. Arhanghelul Mihail este ne este ajutor, prieten, partener în vremuri grele și protector. Ori de câte ori te simți singur sau în nevoie de ajutor, cheamă-L și vei fi ajutat. Îi mulțumim cu iubire Arhanghelului Mihail pentru mesajele zilnice!
Alina Costache
22 dec. 2018, 18:50
CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail. Pe ZODII, pentru DUMINICĂ 23 DECEMBRIE 2018. Mesajul şi rugăciunea zilei pentru TINE!

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Fiecare Arhanghel activeaza atribute si calitati specifice ale Creatorului si a Tot-Ceea-Ce-Este prin imensa iubire pe care o poarta.

Arhanghelii  servesc conform vointei divine si misiunea lor este sa ajute umanitatea si sa o acordeze la vibratiile inalte.

Arhanghelul Mihail este un arhanghel foarte puternic al carui rol principal este sa ne asigure protectie si raspunsuri clare la intrebarile noastre. El este nelimitat in timp si spatiu, fiind deci capabil sa fie alaturi in acelasi timp de fiecare om si de experientele si nevoile sale.

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente ce aduc contributie la calatoria noastra pe Pamant si, deci, la evolutia noastra.

Un Arhanghel nu va interveni, asadar, niciodata pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi prin semne, intuitii, mesaje mai mult sau mai putin subtile sau directe, in functie de situatie si necesitate.

Arhanghelii sunt coordonatorii ingerilor nostri pazitori personali.

Numele Arhanghelului Mihail inseamna „cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu el, lucram de fapt cu mana dreapta a Creatorului.

Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul iar a avea incredere in El este un lucru intelept.

Puteti citi mai multe despre acesta in cartea scrisa de Doreen Virtue numita „Miracolele Arhanghelului Mihail, un indrumar despre ingerul curajului, protectiei si pacii„.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti.

Daca ti se repeta acelasi mesaj zile consecutive sau de mai multe ori intr-o saptamana, inseamna ca este un mesaj important pentru tine ce iti este retransmis ca sa il primesti cu adevarat.

Vei simti cu siguranta ce rol are acest mesaj pentru tine in aceasta zi, cu ce te va ajuta, cum te va imputernici, la ce intrebare sau dubiu sufletesc iti va fi de folos! Repeta astazi si rugaciunea primita de cateva ori. Sufletul tau iti va fi recunoscator.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

DA DOVADA DE CUMPATARE  

Ai ales sa vii in aceasta dimensiune fizica pentru a te bucura si a participa in experimente care nu pot fi posibile in niciun alt loc. Cu toate acestea, fie ca este vorba de taramul spiritual sau de cel pamantesc, echilibru este cheia in tot. Moderarea inseamna pur si simplu sa eviti extremele sub orice forma. Trebuie sa inveti sa iti conservi energiile si sa practici moderatia ca sa traiesti o viata mai implinita, sa te exprimi mai creativ si sa cultivi si manifesti darurile si calitatile tale.

Daca iti apare acest mesaj, inseamna ca ghizii spirituali si Arhanghelul Mihail iti transmit sa iti examinezi aspectele vietii peste care ar trebui sa asterni pauza si pacea. Prea multa munca, prea multa mancare sau prea mult stres sunt toate parte din aceeasi tema spre care trebuie sa privesti. Esti o fiinta umana pretioasa si trebuie sa intelegi ca este responsabilitatea ta sa te aduci pe tine insuti intr-o stare de echilibru si moderare, altfel vei avea de-a face cu consecintele. Traiesti intr-o perioada de timp suprasaturata de stimuli si tehnologie.

Este asadar imperativ sa te opresti si sa dai dovada de minte inteleapta si constienta de clipele prezente pe care le traiesti. O viata mai fericita si mai lunga se obtine prin simplitate in tot impreuna cu un simt al balantei in orice face parte din experienta ta.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca imi dai semnale pretioase cand sa ma opresc, cand sa ma ponderez si cand sa aduc echilibru in viata mea.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)

CE ESTI, ACEEA PRIMESTI 

Acest mesaj reprezinta o intelepciune importanta pe care ghizii tai si Arhanghelul Mihail ti-o trimite. Legea atractiei iti spune ca pe orice energie iti focusezi atentia, aceea este energia pe care o vei manifesta. Tu esti creatorul realitatii tale. Poate parea ca un sfat brutal si direct, dar viata pe Pamant este plina de frica deghizata sub multe forme. Distragerile de zi cu zi care te impiedica sa te focusezi pe iubire si compasiune te pot duce pe un drum al anxietatii, tensiunii si stresului.

Daca vrei iubire si bucurie in viata ta, trebuie sa te astepti la iubire si bucurie in viata ta. Daca inveti sa traiesti dupa acest adevar de baza, vei fi extrem de constient si atent cu privire la alegerile tale zilnice de viata si consecintele lor. In aceasta dimensiune fizica, este asa de usor sa cedezi fricii si anxietatii, dar trebuie sa realizezi ca acelea vor fi energiile pe care le atragi spre tine. Trebuie sa faci un efort constient sa transformi gandurile si energiile bazate pe frica in ganduri de compasiune, iertare, intelegere, mila, toleranta si ajutorare.

Nimeni nu poate scapa de aceasta lege, intrucat este o lege suprema. Este nevoie de practica pentru a trai asa. Daca primesti acest mesaj, cauta un eveniment prezent al vietii tale care iti cauzeaza stres si decide constient ca il recunosti apoi focuseaza-te pe solutii care sa schimbe energia sa intr-una care sa duca la un rezultat pozitiv.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma calauzesti sa gandesc si sa simt la nivelul energiei pozitive ce corespunde cu cea a dorintei mele pe care o doresc implinita prin tot ce fac zi de zi.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)

FII CALM ! NU ESTE O SLABICIUNE

O stare de calm nu este un defect de personalitate. Din contra, atunci cand te simti in echilibru si armonie cu sufletul rau, tu atragi acest tip de energie a calmului spre tine. Societatea umana echivaleaza deseori pe cei care sunt mai agitati si in continua miscare si cu personalitate de tip A cu prosperitatea si prestigiul. Dar cu ce cost sunt ei asa ? Cu costul sanatatii fizice si emotionale. Incet si sigur. Rand pe rand. Iata moduri de a gandi si de a actiona potrivite acestui mesaj.

Uneori presiunile vietii se pot simti ca si cum lumina sufletului se diminueaza. Este treaba ta sa ai grija de tot ce ai de facut in viata dar fara sa neglijezi drumul sufletului, drum pentru care ai venit e lume. Daca iei prea multe asupra ta, iti poate cauza stres si boala. Daca creezi boala in corpul tau, obiectivele tale aici pe pamant devin mult mai dificil de realizat. Bogatia materiala excesiva nu face parte din misiunea sufletului. Bunastarea vietii este necesara ca sa poti avea confortul de a te ocupa de misiunea ta, dar nu cu pretul epuizarii. Prosperitatea sub forma de bani poate veni spre tine dintr-o varietate de motive, dar nu ar trebui sa fie niciodata un obiectiv ci un instrument.

Fericirea si pacea interioara sunt intotdeauna prioritati mai inalte decat un cont mare in banca. Nu poti lua banul sau puterea cu tine atunci cand pleci din aceasta lume, dar poti lua recunostinta si iubirea pe care altii ti le-au dat. Cel mai usor mod de a obtine acea afectiune este sa proiectezi o energie de calm si pace pentru cei din jurul tau. Meditatia si ritualul de a sta in liniste cu ghizii tai este ceea ce ti se sugereaza atunci cand apare acest mesaj.

Rugaciune: Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru starea de pace, liniste, calm si rabdare pe care o instalezi in mine atunci cand eu sunt in starea opusa. Multumesc ca imi reamintesti cat este de important sa ma bucur de o stare de pace launtrica in viata mea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

Spynews
Laura Cosoi, primul interviu după ce a devenit mamă pentru a patra oară. Frumoasa prezentatoare TV s-a întors deja pe platourile de filmare / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Prima reacție a Mariei Fumea, cea care a supervizat finalele olimpice de gimnastică de la Paris! Ce s-a întâmplat în finala de la sol în care Bărbosu a pierdut bronzul după contestaţie. Update
Capital.ro
Cutremur pentru Elena Udrea. Motivul real al condamnării: Credeau că...
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! Are un posterior prea obraznic, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
REGULĂ NOUĂ în aeroporturi! Intră în vigoare în câteva zile
Adevarul
„Ilegalii“, cei mai îndrăzneți spioni ai Rusiei și misiunea lor de un secol de a infiltra Occidentul
Spynews
Cine este și cum arată soția lui Adrian Nartea, Alina Ferinceac. Imagini de colecție cu cei doi
Spynews
Împăcați, dar pe ascuns! Cum au încercat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău să fenteze paparazzii! I-am prins la întoarcerea din escapada secretă /VIDEO SAVUROS
Evz.ro
Marian Vanghelie va avea insomnii. Cum a fost surprinsă Oana Mizil
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Imagini dureroase cu Nicu Covaci în sicriu. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara
Cancan.ro
BREAKING | Triplă crimă pe Calea Moșilor, Poliția Română are deja 2 suspecți . Cum au fost găsite trupurile în casă și ce spun vecinii
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Câte grame de aur conține, de fapt, o medalie de aur de la JO 2024! Elementul care i-ar putea ridica valoarea, în timp, este o bucată din Turnul Eiffel
Capital.ro
Interzis pentru șoferii români. N-ai voie să împrumuți mașina. Faci 5 ani închisoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cum au murit, de fapt, Alexandra și Alin! Sfâșietor ce a filmat camera de bord
substantial.ro
Incendiu de Amploare în Copăceni: Trei Persoane Asistate Medical în Vâlcea
MediaFlux
AFARĂ din SCHENGEN! Uniunea Europeană e pe cale să ia o decizie istorică
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!