Calauzirea ZILEI pe ZODII de la Arhanghelul Mihail – JOI 1 NOIEMBRIE 2018. Mesajul si rugaciunea zilei pentru TINE!

Iata pentru JOI 1 NOIEMBRIE 2018 mesajul zilnic de calauzire al Arhanghelului Mihail pentru fiecare zodie si ingerii sai, primit prin intermediul formei de transmitere date de cele 44 carduri oracol purtatoare de mesaje de ghidare.
Romania TV
31 oct. 2018, 21:14
Calauzirea ZILEI pe ZODII de la Arhanghelul Mihail - JOI 1 NOIEMBRIE 2018. Mesajul si rugaciunea zilei pentru TINE!

Arhanghelul Mihail este un inger puternic al carui rol principal este sa ne asigure protectie si raspunsuri clare la intrebarile noastre. El este nelimitat in timp si spatiu, fiind deci capabil sa fie alaturi in acelasi timp de fiecare om si de experientele si nevoile sale.

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente ce aduc contributie la calatoria noastra pe Pamant si, deci, la evolutia noastra.

Un arhanghel nu va interveni, asadar, niciodata pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi prin semne, intuitii, mesaje mai mult sau mai putin subtile sau directe, in functie de situatie si necesitate.
Arhanghelii sunt coordonatorii ingerilor nostri pazitori personali.

Numele arhanghelului Mihail inseamna „cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu el, lucram de fapt cu mana dreapta a Creatorului.

Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul.

Puteti citi mai multe despre acesta in cartea scrisa de Doreen Virtue numita „Miracolele Arhanghelului Mihail, un indrumar despre ingerul curajului, protectiei si pacii”.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti.

Daca ti se repeta acelasi mesaj zile consecutive sau de mai multe ori intr-o saptamana, inseamna ca este un mesaj important pentru tine ce iti este retransmis ca sa il primesti cu adevarat.

Vei simti cu siguranta ce rol are acest mesaj pentru tine in aceasta zi, cu ce te va ajuta, cum te va imputernici, la ce intrebare sau dubiu sufletesc iti va fi de folos! Repeta astazi si rugaciunea primita de cateva ori. Sufletul tau iti va fi recunoscator.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Ingerii iubirii te ajuta

Aceasta carte confirma ca rugaciunile sau gandurile tale despre viata ta sentimentala au fost auzite si au primit raspuns. Exista un grup special de fiinte eterice, numite Ingerii iubirii romantice, care se ocupa anume de problemele privind iubirea. Acestia te calauzesc intuitiv in relatia ta sau te pregatesc pentru marea iubire.

Pentru a manifesta iubirea unui suflet pereche, trebuie sa exprimi calitatile pe care le doresti de la un partener. Ingerii iubirii s-ar putea sa iti ceara sa faci unele schimbari sanatoase in stilul de viata ; sa te focalizezi asupra autoperfectionarii ; sa inveti sa ai pasiuni si hobbyuri noi interesante ; ori sa iti faci noi prieteni. Cu cat asculti mai mult de propria intuitie, cu atat vei primi mai repede raspunsuri despre relatiile tale de iubire.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE: persoana despre care intrebi este sufletul tau pereche / vei trai schimbari fericite in actuala relatie / vei invata si iubirea de sine / urmand calauzirile primite, curand vei intalni pe cineva deosebit / asculta-ti intuitia privind exercitiile fizice, dieta si alte aspecte ale autoperfectionarii.

Rugaciune: Arhanghele Mihail si iubiti ingeri pazitori ai sufletului meu pereche, va multumim pentru ca ne-ati pregatit pentru iubire, ca ne-ati motivat sa facem schimbari sanatoase in viata si ati aranjat sa ne intalnim. Va multumim ca ne-ati dat curajul de a ne recunoaste unul pe altul si de a ne implica intr-o relatie de iubire.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Aceasta situatie este deja rezolvata

Acest mesaj vine sa te asigure ca situatia care te preocupa s-a incheiat in mod fericit. Ingerii au lucrat in culise pentru a vindeca sursa grijilor tale. Desi s-ar putea sa nu fi vazut inca felul in care s-a rezolvat, ai incredere ca asa s-a intamplat. Lasa grijile si relaxeaza-te, avand siguranta ca totul merge bine.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE : Nu e nimic de care sa te ingrijiorezi / Totul se va termina cu bine / Aceasta relatie merita sa fie salvata / Ramai in situatia actuala fiindca problemele se vor rezolva curand.

Rugaciune: Las toate grijile si preocuparile in seama ta, in schimbul adevaratei paci in toate aspectele. Iti multumesc ca ai rezolvat aceasta situatie intr-un mod perfect divin pentru toti oamenii implicati.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)

CURAJ SI PUTERE – IA O PORTIE DE INCREDERE

Arhanghelul Mihail iti inmaneaza o cheie energetica ce te binecuvanteaza cu darul curajului. Arhanghelul a vazut zbaterile si dificultatile din ultimul timp si ti-a auzit ingrijorarile mentale si fricile. Energia acestei chei iti prezinta oportunitatea de a prelua comanda o data pentru totdeauna. Este un cadou divin si poti alege cum sa implementezi aceasta energie. Poti alege sa aduci armonie proceselor gandurilor tale schimband frica cu calmul si iubirea. Poti folosi aceasta extra energie pentru a te propulsa inainte si sa faci un salt in gol bazat de incredere. Energia acestei chei este asa de puternica incat Arhanghelul Mihail se refera la ea ca la o armura energetica. Ia aceasta cheie cu iubire si recunostinta, tine-o langa inima ta si sa stii ca orice bine iti aduce se implineste.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE:  vei avea mai multa incredere / vei lua decizii cu claritate / independenta, creativitate, succes / accepti schimbarea usor / un nou job, o noua afacere, o noua casa sau o noua relatie / te comiti sa te implici mai mult / vorbesti usor in public / accepti oportunitatile prezentate / depasesti o problema de sanatate / vindecare fizica sau emotionala.

Rugaciune: Arhanghelul Mihail, iti multumesc pentru curajul pe care mi-l dai sa fac fata oricarei provocari. Eu merit ajutor de la divinitate si il accept acum. Ma abandonez cursului Universului si accept cadoul de curaj si tarie. Sunt deschis si receptiv la tot ce Universul are sa imi ofere fara limite, restrictii sau judecati.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Drumul din România pe care să nu circuli. Mulți au rămas blocați cu mașina pe el, în zonă muntoasă
Capital.ro
Elena Udrea A SCĂPAT! Decizia la care nu se aștepta nimeni
Playtech.ro
ȘOC! Cine ar fi comis tripla crimă din București. Polițiștii au fost ULUIȚI. Detalii halucinante
DailyBusiness
Se dau bani GRATIS de la Guvern. Sunt 434 de milioane în joc
Adevarul
Viața în „orașul fantomă” din mijlocul Dunării. Porțile de Fier 2, mega-șantierul din ultimii ani ai regimului Ceaușescu VIDEO
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Putin, o nouă provocare: arme din România, găsite în Ucraina
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Imagini dureroase cu Nicu Covaci în sicriu. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara
Cancan.ro
BREAKING! Se întâmplă din nou! Un cioban a fost atacat de urs. L-a muşcat de picioare şi...
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Suma incredibilă pe care o plătesc turiștii pentru o plimbare cu telecabina Buşteni – Babele
Capital.ro
Obligatoriu peste tot în România. Legea a intrat în vigoare. S-a dat ordin de la UE
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
''Stătea pe scaun și deodată...' - Mihai a făcut infarct în avion și a murit: Strângea bani de nuntă și urma să devină tată
substantial.ro
Reacții în China la Nominalizarea lui Tim Walz ca Vicepreședinte al SUA
MediaFlux
RĂSTURNARE în CAZUL CRIMEI din BUCUREȘTI! S-A AFLAT de abia ACUM FOTO
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!