Calendar ortodox 2 octombrie 2024. Sfântul Ciprian, cel care alungă farmecele și vrăjile. Rugăciunea care te ajută să scapi de toată lucrarea diavolească

Biserica Ortodoxă îl comemorează pe Sfântul Ciprian în a doua zi a lunii octombrie. Este cunoscut drept sfântul care înlătură farmecele şi vrăjile. De aceea, dacă crezi că ești victima vreunei lucrări diavolești, în această zi este recomandat să i te rogi acestui sfânt.
Alina Costache
01 oct. 2024, 16:31
Calendar ortodox 2 octombrie 2024. Sfântul Ciprian, cel care alungă farmecele și vrăjile. Rugăciunea care te ajută să scapi de toată lucrarea diavolească

Sărbători religioase 2 octombrie 2024

Ortodoxe: Sfântul Ciprian

Greco-catolice: Sf. ep. Ciprian; Sf. m. Iustina fecioara

Romano-catolice: Ss. Îngeri Păzitori

Calendar ortodox 2 octombrie 2024. Cine a fost Sfântul Ciprian, cel care înlătură farmecele şi vrăjile

Sfântul Ciprian a trăit în timpul împăratului Dioclețian (284-305). La început, Sfântul Ciprian slujea zeilor păgâni și făcea vrăji.

Un tânăr păgân se îndrăgosteşte de o tânără și, fiind respins de aceasta, tânărul apelează la Ciprian, pentru a o determina pe fată să îi accepte iubirea cu ajutorul vrăjilor. Așa că Ciprian a trimis, în repetate rânduri, la această fecioară diavoli care să aprindă în ea poftă trupească. Însă tânăra fiind credincioasă, reușea să alunge vrăjile cu ajutorul rugăciunilor, al postului și făcându-și semnul sfintei cruci.

Citeste si Cum îţi dai seama că ţi s-au făcut farmece. Rugăciune miraculoasă care dezleagă vrăjile

Când a văzut că farmecele nu se ating de tânără, Ciprian a înțeles că s-a lăsat înșelat atât timp de diavoli și a decis să primească botezul, scrie crestinortodox.ro. El a fost hirotonit preot, iar mai târziu episcop în Cartagina. A murit ca martir pe 2 octombrie 304.

Mâna dreaptă a Sf Ciprian se află Biserica Sfântul Ciprian – Zlatari. Sfântul Ciprian este cinstit ca cel care înlătură farmecele și vrăjile.

Calendar ortodox 2 octombrie 2024. Rugăciune făcătoare de minuni către Sfântul Ciprian

Stăpâne Doamne lisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Creatorule și Chivernisitorule a toate, Sfânt și slăvit ești; împăratul împăraților și Domnul domnilor, slavă Ție. Tu Cel ce locuiești în lumina cea nepătrunsă și neapropiată, pentru rugăciunea mea, a smeritului și nevrednicului robului Tău, depărtează demonii și stinge viclenia lor de la robii Tăi; revarsă ploaie la bună vreme peste tot pământul și fă-l să-și dea roadele lui; copacii și viile să-și dea deplin rodul lor; femeile să fie dezlegate și eliberate de nerodirea pantecelui; acestea și toată lumea mai întâi fiind dezlegate, dezleagă și toată zidirea de toate legăturile diavolești.

Și dezleagă pe robul Tău (numele) împreună cu toate ale casei lui de toate legăturile satanei, ale magiei, ale farmecelor și ale puterilor potrivnice. împiedică Tu, Doamne Dumnezeul părinților noștri toată lucrarea satanei, Tu Cel ce dai dezlegare de magie, de farmece, de vrăji și de toate lucrările sataniceşti și de toate legăturile lui, și distruge toată lucrarea vicleană prin pomenirea Prea Sfântului Tău nume.

Așa, Doamne, Stăpâne a toate, auzi-mă pe mine nevrednicul slujitorul Tău și dezleagă pe robul Tău (numele) de toate legăturile satanei și dacă este legat în cer, sau pe pământ, sau cu piele de animale necuvântătoare, sau cu fier, sau cu piatră, sau cu lemn, sau cu scriere, sau cu sânge de om, sau cu al păsărilor sau cu al peștilor, sau prin necurăție, sau în alt chip s-au abătut asupra lui, sau dacă din altă parte au venit, din mare, din fântâni, din morminte, sau din orice alt loc, sau dacă a venit prin unghii de om, de animal, sau gheare de pasăre, sau prin șerpi (vii sau morți), sau prin pământul morților, sau dacă a venit prin străpungere de ace, dezleagă-le pentru totdeauna, în ceasul acesta, Doamrie, cu puterea Ta cea mare.

Citeste si Cea mai puternică rugăciune de la Arsenie Boca, pentru ajutor imediat. Necazurile și întristările vor dispărea

Tu Doamne, Dumnezeul nostru, Care cunoști și știi toate, dezleagă, sfărâmă și distruge, acum, lucrările magiei, iar pe robul Tău (numele) păzește-l cu toți ai casei lui de toate uneltirile diavolești.

Zdrobește cu însemnarea cinstitei și de viață făcătoarei Cruci toate puterile potrivnicilor. Pustiește, distruge și depărtează pentru totdeauna toate lucrările magiei, vrăjitoriei și fermecătoriei de la robul Tău (numele).

Așa, Doamne, auzi-mă pe mine păcătosul slujitorul Tău și pe robul Tău cu toți ai casei lui, și dezleagă-i de demonul de amiază, de toată boala și de tot blestemul, de toată mânia, nenorocirea, clevetirea, invidia, farmecele, nemilostivirea, lenea, lăcomia, neputința, prostia, neînţelepciunea, mândria, cruzimea, nedreptatea, trufia, și de toate rătăcirile și greșalele, știute și neștiute, pentru sfânt numele Tău, că binecuvântat ești în veci. Amin.

DailyBusiness
Decizia momentului! Românii află dacă se vor vaccina obligatoriu începând cu anul acesta
Spynews
Elena Udrea rămâne în spatele gratiilor! Decizie de ultimă oră a Instanței Supreme
Bzi.ro
Gabriela Cristea a făcut celebra ciocolată din Dubai: „Ce frumos se vede cu aurul acesta!”
Fanatik.ro
Cea mai mare țeapă pentru românii care vor să-și pună panouri fotovoltaice pe casă. Unii au rămas deja fără bani
Capital.ro
Șoferii cu mașini pe benzină, taxați în plus în România. Se aplică de azi, 1 octombrie
Playtech.ro
Delia a AJUNS de nerecunoscut! Doamneee ce și-a făcut la față!!! Arată ca Loredana Groza
DailyBusiness
Vestea cea mare! O nouă majorare a pensiilor, după actuala recalculare
Adevarul
Operaţiunea „Săgeţile Nordului”. Divizia armatei israeliene care a rupt spatele Hamas este vârful de lance al invaziei din Liban
wowbiz.ro
Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat
Spynews
Cât a mers darul la nunta lui Marian Mexicanu cu Ana Maria. Sute de invitați s-au distrat la petrecere
Spynews
22 de elevi și trei profesori morți! Autocarul cu care au plecat în excursie a luat foc / FOTO
Evz.ro
A început marele război. primele rachete au fost lansate
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Ea e gimnasta sexy căreia bărbații i-au cerut apa în care a făcut baie!
kanald.ro
„Astăzi a plecat la Domnul”. El este Ion, tânărul care și-a pierdut viața într-un teribil accident rutier, în Italia. Bărbatul participase la o slujbă religioasă înainte de tragedie
Cancan.ro
Ce se întâmplă în fosta vilă a lui Irinel Columbeanu! Vecinii sunt disperați, nu mai suportă situația. Imagini dezolante
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Decizie șoc pentru Elena Udrea. Instanța Supremă a anunțat fix acum
StirileBZI
Aceste anvelope devin interzise de la 1 octombrie! Toți șoferii vor fi sancționați
Prosport.ro
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
stirilekanald.ro
Ana-Maria Vasiliu l-a înșelat pe Gabriel?! Soacra a rupt tăcerea: "Nu te omoară nimeni degeaba"
substantial.ro
Parlamentul numește șapte membri titulari în Consiliul Național al Audiovizualului
MediaFlux
Se dau VOUCHERE de 660 de LEI! Românii care vor BENEFICIA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Cum se încasează șpaga la DSVSA Ilfov