Camelia Șucu şi-a dezvăluit marele secret: „Se capătă în ani de zile”

Când vine vorba despre energie, bucurie și echilibru, Camelia Șucu se încarcă foarte mult de la cei trei nepoți, dar și de la oamenii cu care muncește și de la cei noi pe care îi întâlnește pe platformele de socializare.
Filip Stan
18 aug. 2024, 08:32
Camelia Șucu şi-a dezvăluit marele secret:

Camelia Șucu, o cunoscută antreprenoare din România, cu o experiență de peste 30 de ani, a adunat până acum în portofoliul său numeroase afaceri, iar de-a lungul timpului a făcut comerț cu branduri de mobilier premium, investiții în agricultură și un concept de nutriție și îngrijire personală. Este fericită și împlinită prin tot ceea ce are, atât din punct de vedere personal, cât și profesional, iar aceasta mărturisește adesea că își ia energia de peste tot din jurul ei.

Invitată în cadrul podcastului Life Arhitect, Camelia Șucu a vorbit despre un secret care o ține în echilibru de ani de zile, acela de a iubi foarte mult oamenii din jur, înainte să se iubească pe ea, contrar tuturor vorbelor spuse până acum. “Cred că este un secret care se capătă în ani de zile. Iubesc mult oamenii, înainte de a mă iubi pe mine, ceea ce e contrar a tot ceea ce se zice. Se spune că întâi trebuie să te iubești pe tine ca mai apoi să poți să îi iubești pe ceilalți. Dar eu iubesc foarte mult oamenii. Sunt o familista, o mamă care e ca o cloșcă, deși nu las să se vadă. Sunt topită după nepoții mei, cei 3, două fetiță și un băiețel.”, a pvestit Camelia Șucu.

Motivul pentru care Camelia Șucu a renunțat la cariera de medic: „Am profesat trei ani, dar a fost alegerea cea mai bună”

Cum reușește Camelia Șucu să își păstreze mereu echilibrul

Cum se menține Camelia Șucu la 59 de ani. Femeia de afaceri urmează cu strictețe acest program: „De 2 ani funcționează foarte bine”

Când vine vorba despre energie, bucurie și echilibru, Camelia Șucu se încarcă foarte mult de la cei trei nepoți, dar și de la oamenii cu care muncește și de la cei noi pe care îi întâlnește pe platformele de socializare. Mărturisește că îi face foarte bine să îi vadă pe ceilalți fericiți. “Îmi iau multă energie de acolo. Îmi iau energie din munca mea, din oamenii cu care muncesc, lucrurile pe care le fac, chiar dacă sunt grele și chiar dacă de multe ori nu mă lasă să dorm noaptea.

Poate m-am neglijat un pic, din punct de vedere al sănătății, în această primăvară, după o viroză sau nici nu am descoperit ce a fost, dar, per total, iubesc viața. Îmi place foarte mult să fac oamenii bine și fericiți și asta mă face pe mine fericită. În tot ceea ce fac, fie personal sau prin munca mea profesională, fie prin întrebările care mi se pun pe rețele de socializare.”, a mai spus Camelia Șucu.

Camelia Şucu rupe tăcerea despre divorţul de fostul soţ. Cum l-a cunoscut pe Dan Şucu şi de ce s-au depărţit: „Nu a fost ușor să trăiesc asta!”

Camelia Şucu rupe tăcerea despre divorţul de fostul soţ.  Afacerista era studentă la Medicină atunci când l-a cunoscut pe cel cu care avea să îi devină soţ. Dan Şucu se afla deja într-o relație mai mult platonică, iar o prietenă foarte bună de-a femeii de afaceri a fost cea care a reușit să îi aducă împreună.

„L-am cunoscut pe Dan când eram în anul I de facultate, la Poiana Brașov. O prietenă de-a mea, care fusese vecină cu el, ne-a prezentat, am vorbit, cred că ne-am plăcut, dar n-am început atunci o relație. Dar ne-am reîntâlnit în București, întâmplător, eu dădeam un telefon de la un telefon public, în față la Eva, el venea dinspre ONT, pentru că el a fost ghid ONT în studenție.  Am spus întâmplator, dar cred că nimic nu-i întâmplător… Apoi ne-am reîntâlnit la munte”, a spus Camelia Șucu pentru Revista Tango.

Citeşte şi: Dan Șucu, demolat de fiica lui, Ioana. Ce spune despre Diana Lăscărescu: „Cu soția lui nu voi fi niciodată prietenă”

„Îmi amintesc de prima noastră întâlnire, în față la Universitate. Da. Îmi aduc aminte, ca și cum ar fi fost ieri, cum l-am văzut venind. Era înalt, avea blugi bleu, o geaca bej, o căciulă rusească, ma rog, o variantă americană a căciulii rusești, că era mai sofisticată, și niște ochi albaștri pe care n-o să-i uit niciodată. Am simțit că m-am îndrăgostit de Dan mai repede decât credeam”, a maia dăugat femeia de afaceri, care a dat detalii şi despre nuntă: „Era 25 august 1985. În 86 ne-am căsătorit. Un pic mai neconvențional, dar destul de ocolit. Era atât de tânar… Eu aveam 19 ani, el 21. Mi-a spus ca a vorbit cu mama lui și că mamei lui i se pare o idee foarte bună să ne căsătorim. Pe mine nici nu m-a interesat a cui a fost ideea, m-am bucurat, nu m-am mai gândit cum a venit această cerere. La mine era clar, am zis da pe loc!”.

Citeşte şi: Dan Șucu, un romantic incurabil! Cum a cucerit-o milionarul pe fosta prezentatoare de la TVR, actuala sa soţie

Camelia Șucu a mai dezvăluit că între ea și soțul ei era mai mult o relație profesională în ultima perioadă a relaţiei. „Nu a fost ușor să trăiesc asta, când mi s-a spus că pleacă de acasă, am luat mașina și am plecat să conduc, pentru ca mă relaxează… Noi nu am avut comunicare și nu am avut comunicare de la început, iar cea mai mare greșeală a mea a fost să cred că are dreptate și că este din vina mea. Am plâns mult în perioada aceea și am refulat în sport, făceam sport până la epuizare. Mi-am luat doar banii pe dividende și societăți, încheind tranzacția, apoi finalizând divorțul. Acea știre, Camelia Șucu a primit la divorț 40 milioane de euro, este total falsă. Nu, adevărul este acesta: asociatul Camelia Șucu a primit în urma vânzării de acțiuni (scrie și în Monitorul Oficial) 40 milioane de euro”.

Dieta ținută de Camelia Șucu. Femeia de afaceri arată impecabil: „Pe mine m-a ajutat foarte mult”

Dieta ținută de Camelia Șucu. . Femeia de afaceri are 57 de ani și se poate mândri  cu o siluetă de invidiat. Nu este de mirare, pentru că are un stil de viață sănătos, este atentă la ce mănâncă, iar mișcarea nu lipsește dintre activitățile sale.

Citește și: Camelia Șucu, confesiuni dureroase despre momentele dramatice din viața ei: ,,De multe ori am clacat”

Dieta ținută de Camelia Șucu

Ca multe alte vedete, Camelia Șucu ține postul intermitent, cunoscut sub denumirea de „intermitent fasting”. Adică în opt ore își respectă programul alimentar, iar timp de 16 ore, nu consumă decât apă și ceai.

Am ținut diete, toate nebuniile posibile în tinerețe, mai ales în adolescența mea. Am avut noroc cu un metabolism bun, îl am în continuare. Cui îi place adrenalina are noroc de o siluetă ok. În afară de adrenalină, însă, îmi place foarte mult să mă mișc, îmi place sportul, îl adaptez vârstei mele și nevoilor mele.

Am grijă de mine, îmi place prevenția, să mă informez despre medicina integrativă, cum te ajută suplimentele, tot ce poți să iei pe gură sau intravenos, cum te ajută sportul în aer liber, greutățile.

Eu nu mănânc seara, cam după 7 jumătate. Mai mi se întâmplă câteodată să mai ies la mese seara, dar rar. Beau ceai, nu mănânc nici dimineața și nici seara. Am două sau trei mese, dar doar în intervalul 12-20.

Acest intermitent fasting pe mine m-a ajutat foarte mult, echilbrează kilogramele, pofta de dulce, de sărat și echilibrează și sistemul hormonal. Eu sunt foarte mulțumită cum sunt ca sănătate și fizic la 57 de ani! Trebuie să fii sănătos la trup și la minte!“, a dezvăluit Camelia Șucu, pentru Click.ro.

Camelia Șucu a fost căsătorită cu milionarul Dan Șucu, directorul imperiului de mobilă Mobexpert. Aceștia s-au căsătorit pe vremea când Camelia Șucu era studentă în anul II la Facultatea de Medicină „Carol Davila”. Cei doi au împreună două fiice.

La divorț, Dan Șucu a încercat s-o scoată din afacerea cu mobilă, după ce Camelia a dezvăluit că fost timp de doi ani înșelată. Femeia de afaceri s-a ales cu 40 de milioane de euro, echivalentul a 40% din acțiunile grupului de mobilă pe care ea și soțul ei îl dețineau.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Strada din București care a dispărut. A fost distrusă în ciuda faptului că avea un farmec aparte și era plină de negustori și magazine vestite
Capital.ro
Mașinile care au primit interzis în Ungaria. Se aplică până pe 20 august
Playtech.ro
Se aplică de la 1 septembrie pentru românii cu pensii între 2.000 și 3.000 de lei. Veste bună venită direct de la Casa Națională de Pensii, vizând impozitarea
DailyBusiness
De ce economia țării nu este stabilă? Radu Crăciun: „Asigurăm prosperitatea altora și iluziile noastre”
Adevarul
Manelistul Jador, gest controversat la un concert. S-a filmat când dădea bani publicului. „Dacă îi muncea, nu îi mai arunca” VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Traseul România Grecia prin PF1. Avantaje și dezavantaje, de la cei care au trecut pe acolo
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
Cine moștenește averea uluitoare a lui Alain Delon. Actorul pasionat de sport a stabilit clar cum se va împărți imperiul de 300.000.000 de euro
wowbiz.ro
Roberta și-a pierdut viața la volanul autospecialei de poliție pe care o conducea! Avea doar 21 de ani
Cancan.ro
'Ăla-i amantul tău?' Ilie Năstase și Ioana, mega-scandal în fața blocului: 'Te-am văzut'😱
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Cosmin, bărbatul care și-a salvat fiica de la înec în Jupiter, a fost găsit mort de scafandri. Trupul a fost recuperat după 48 de ore de căutări
Capital.ro
Permisul este reținut pe loc. Șoferii nu mai primesc dovada cu drept de circulație de 15 zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine moștenește averea uluitoare a lui Alain Delon. Actorul pasionat de sport a stabilit clar cum se va împărți imperiul de 300.000.000 de euro
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Actorul Alain Delon a murit la vârsta de 88 de ani
MediaFlux
SECRETUL lui DONALD TRUMP! S-a AFLAT de ABIA ACUM
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...