A fi indragostit echivaleaza uneori cu o operatie pe cord deschis sau pe creier. Trairile intense vin in valuri, tulburand toata fiinta si toate notiunile care compuneau lumea cat de cat coerenta a celui indragostit.
Deseori, omul indragostit pana peste cap este atat de consumat de propriile sentimente incat se lasa tras in joc fara sa gandeasca daca rostirea „formulei magice” este cel mai potrivit gest pe care il face. Astfel se intampla sa spui „Te iubesc” fara ca aceste cuvinte sa ilustreze un sentiment cu adevarat profund, trainic.
In ciuda oricaror preconceptii, nu exista un moment dat in care poti spune „Te iubesc” fara repercusiuni. Pentru unii poate fi dupa o luna, pentru altii dupa un an.
Exista, totusi, anumite intrebari pe care poti sa ti le pui pentru a descoperi daca esti cu adevarat pregatit/a sa rostesti aceste cuvinte si daca „Te iubesc-ul” tau are profunzimea specifica acestei „formule magice”.
1. Vorbiti aceeasi limba?
Daca tu prin „Te iubesc” te referi la „Avem ceva cu adevarat special, hai sa incercam mai mult de atat si sa vedem ce iese”, dar partenerul prin „Te iubesc intelege „Cand ne casatorim?”, atunci nu vorbiti aceeasi limba. Daca simti ca partenerul ar putea intelege gresit cuvintele tale de afectiune, atunci mai bine mai astepti pana ai siguranta ca sunteti pe aceeasi lungime de unda.
Citeşte continuarea pe Lyla.ro