Cântăreața Nico primit cel mai frumos cadou de Anul Nou! Fiica ei, Alexandra, a născut un băiețel: „Mă topesc toată când îl văd!”

Cântăreața Nico a devenit bunică la 52 de ani, după ce fiica ei, Alexandra Matei, a adus pe lume un băiețel, chiar în prima zi a acestui an.
Alina Costache
05 ian. 2023, 16:45
Cântăreața Nico primit cel mai frumos cadou de Anul Nou! Fiica ei, Alexandra, a născut un băiețel:

Este mare bucurie mare în familia artistei Nico! În vârstă de 52 de ani, cântăreața trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei.

Fiica sa, Alexandra, a născut pe 1 ianuarie un băiețel.

Citiți și: Irina Loghin a intrat în Noul An cu cea mai mare bucurie. A devenit bunică pentru prima dată la 83 de ani: „Am uitat de toate necazurile și relele. Merg zilnic să o văd”

Cântăreața a vorbit în exclusivitate pentru unica.ro, despre venirea pe lume a primului ei nepot și a dezvăluit și ce nume va purta fiul Alexandrei.

Nico spune că nepoțelul ei este perfect sănătos și „mâncăcios”

Artista a mărturisit că atât ea, cât și soțul ei, Laurențiu, sunt extrem de fericiți de când a venit pe lume nepoțelul lor.

„Suntem tare fericiți că în sfârșit avem un nepoțel frumos și sănătos! Avem emoții de fiecare dată când îl vedem! Laur este cel mai fericit! Îsi dorea tare mult un băiețel! Mathias este un mâncăcios! Aștept să ajung acasă să îi pot fi de ajutor! Andu meu se simte foarte bine! Ce să-ți mai spun, mă topesc toată când îl văd!’ a spus artista.

Nico a dezvăluit public înainte de Crăciun că fiica ei va aduce pe lume un copil. Artista a declarat că Alexandra a vrut să stea departe de lumina reflectoarelor pentru a se bucura de această perioadă.

„Nu a fost niciun secret la mijloc, probabil lumea se întreabă de ce nu a postat pe conturile de socializare , poze cu ea însărcinată! Consider ca nu este rău să stai cât mai departe de lumina reflectoarelor în asemenea momente. Este o perioadă frumoasă pe care trebuie să o trăiești așa cum simți. Important este ca ea să fie liniștita si fericită!”, a mai spus Nico.

De asemenea, cântăreața a dezvăluit în urmă cu câteva săptămâni că este dispusă să renunțe și la muzică pentru a o ajuta pe fiica ei la creșterea nepotului.

„Sunt pregătită să fiu alături de ea, în orice minut, ori de câte ori este nevoie. Și noaptea am zis că las și muzica pentru ea, în cazul în care are nevoie de mine. Mami este acolo și asta îmi doresc. Nimic altceva. Să fiu alături de ea. Ea este foarte fericită. O fată trebuie să o aibă pe mămica ei lângă. Să o învețe absolut tot. Mie îmi place să îmi spună buni. O să îmi spună Nico probabil sau nu știu. Nu mai contează. Mie îmi place să îmi spună bunică. Știi cum e? E în al nouălea cer Laurențiu pentru că este singurul bărbat din familie. El are o fetiță, eu am o fetiță. La noi sunt foarte multe fete, iar el este băiețel și e în culmea fericirii. Mai avem doar un nepoțel Edi, care e mai mare”, a mai spus Nico.

Citiți și: Mama lui Theo Rose este în culmea fericirii de când a aflat că va fi bunică. Cum a reacționat la aflarea veștii

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate Evaluare Națională 2024. Verifică pe edu.ro notele obținute la fostul examen de capacitate. Cum se afișează rezultatele, de fapt. Procedura de admitere liceu 2024 și live text de la evaluarea națională 2024. Update
Capital.ro
Românii au primit strict interzis. Avertismentul venit chiar acum: Niciodată!
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Mâncarea de pe litoral care vă poate îmbolnăvi! ANPC trage un semnal de alarmă!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Doliu la Hollywood. A murit unul dintre cei mai celebri scenariști
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Alex, tânărul dat dispărut în Italia, a fost găsit mort! După zile întregi de căutări, acesta a fost găsit pe o insulă aflată pe râul Paive
Capital.ro
Ungurii întorc spatele UE. Alianța la care maghiarii nu vor să renunțe. E cel mai periculos joc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
Detalii șocante din ancheta accidentului de la Suceava: Tahograful autobetonierei era manipulat
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?