Capcanele de pe site-urile de matrimoniale. Iubirea virtuală poate deveni coşmarul vieţii tale

Relaţiile care încep pe Internet sunt foarte riscante, pentru că niciodată nu ştii cine se poate ascunde de fapt în spatele tastaturii de pe care primeşti tot felul de mesaje frumoase. Dacă ai decis, însă, să-ţi cauţi iubirea pe net, trebuie să fii foarte atent cu cine intri în vorbă.
Romania TV
15 nov. 2012, 21:41
Capcanele de pe site-urile de matrimoniale. Iubirea virtuală poate deveni coşmarul vieţii tale

Poveştile de iubire ţesute pe Internet sunt dintre cele mai interesante, dar şi destul de riscante. Nu puţine sunt persoanele care şi-au pierdut capul în jocul virtual al iubirii şi apoi au fost cel puţin dezamăgite, la fel cum mulţi sunt şi cei care şi-au găsit jumătatea în faţa unui monitor.

Nathalie Kelderman, în vârstă de 37 de ani, a trăit însă coşmarul vieţii ei în urma unei idile născute pe Internet şi a vrut să-şi facă povestea cunoscută tocmai pentru ca alte persoane să nu treacă prin acelaşi calvar ca ea.

Disperată să-şi găsească jumătatea, Nathalie a apelat la site-urile de matrimoniale, în 2010, după ce relaţia pe care o avusese în ultimii opt ani se destrămase. După un timp, părea că soarele a ieşit şi pe strada ei, atunci când a început să discute tot mai mult cu un bărbat originar din Sicilia, Italia şi totul la el era absolut magnific. Cei doi s-au întâlnit şi „chimia” a fost evidentă încă de la prima vedere. Se vedeau săptămânal, iar Mauro o răsfăţa cu cadouri cumpărate din veniturile pe care le obţinea lucrând ca asistent medical pe un vas.

Relaţia mergea cum nu se poate mai bine, însă totul a luat o turnură oribilă. Iubitul ei, Sebastiano Mauro, în vârstă de 43 de ani, a devenit dintr-o dată foarte posesiv şi încerca să îi limiteze timpul petrecut la călărie şi cu prietenii. Deşi nu i se părea în regulă, Nathalie a încercat să gestioneze lucrurile cum s-a priceput. Dar totul a scăpat de sub control în iulie 2011, când Mauro şi-a ieşit pur şi simplu din minţi atunci când femeia a salutat un alt bărbat. Simţindu-se jignit şi umilit, Mauro a decis să-i dea iubitei sale o lecţie. După ce a agresat-o fizic şi verbal, bărbatul s-a gândit că o răzbunare cu adevărat dureroasă ar fi să-i rănească femeii calul la care ţinea atât mult. Astfel, fără să stea pe gânduri, Mauro a mers în grajdul în care se afla animalul şi a tăiat o bucată din carnea de pe piciorul din spate al acestuia până la os.

Speriată de moarte, Nathalie a pus imediat capăt relaţiei şi l-a reclamat pe Sebastiano la poliţie, iar sicilianul a fost reţinut şi apoi eliberat, dar cu interdicţie de a se mai apropia de fosta lui iubită. Ar fi fost însă prea frumos ca lucrurile să se oprească acolo. După numai câteva zile de la incident, poliţia a fost solicitată să intervină la locuinţa femeii şi l-a găsit pe Sebastiano într-o maşină parcată în faţa casei şi având asupra lui un cuţit pentru cioplit, două şurubelniţe, lame de bisturiu, un turnichet, mănuşi de latex şi două seringi în care se afla propriul sânge.

Bărbatul, asistent chirurgical la un spital privat, a fost arestat, pentru că încălcase ordinul de restricţie, iar în luna aprilie a fost condamnat la cinci ani de închisoare, fiind găsit vinovat de vătămare a unui cal şi tentativă de jaf şi de vătămare corporală.

După experienţa trăită, Nathalie Kelderman s-a lecuit de iubiri virtuale şi îi avertizează şi pe alţii să fie foarte atenţi la persoanele cu care intră în contact pe site-urile de matrimoniale.

Site-urile de matrimoniale sunt grozave când vine vorba de a te ajuta să găseşti o relaţie, dar nimeni nu spune nimic despre riscuri. Eu am ajuns să itnru într-o relaţie abuzivă. Oameni ca Seb pot folosi astfel de site-uri pentru a-şi alege viitoarele victime şi ar fi timpul ca agenţiile de matrimoniale să-şi asume ceva responsabilităţi„, a punctat Nathalie, care a făcut numeroase sesizări la site-ul Match.com, unde l-a întâlnit pe Sebastiano, raportând faptul că profilul lui ar trebui să fie blocat, ceea ce nu s-a întâmplat decât la mult timp după condamnare.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Ce a putut să pățească o familie de români aflați în vacanță în Grecia. Au promis că nu se mai întorc vreodată aici: ”Dezamăgitor și regretabil”
Capital.ro
Se confiscă pe loc. Ilegal să transporți cu mașina în România. Legea nu se discută
Playtech.ro
Cine transmite la TV finala lui David Popovici de la Jocurile Olimpice de la Paris. Proba de înot poate fi văzută pe două posturi
DailyBusiness
Impozit MAI MIC pentru o categorie de români. Pentru cine se pregătește oferta din 2025?
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Zodiile care au mare noroc în dragoste. Vin vremuri fabuloase
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Criminalul din Brăila nu se mai poate STĂPÂNI! Anchetatorii sunt șocați de comportamentul lui. Ce face ori de câte ori aude numele victimei, dezvăluiri
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Care sunt simptomele infectării cu virusul West Nile. La ce trebuie să fim atenți și când trebuie să mergem la medic
Capital.ro
România se revoltă. Cu asta se ocupa, de fapt, BĂSESCU...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
CJUE: Justiția din Franța a greșit în cazul mandatului de arestare al lui Paul-Philippe al României
MediaFlux
BANI de la Guvern pentru nevoiași. ROMÂNII primesc echivalentul a 50 de EURO
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!