Capitala a INTRAT LA APĂ! După 45 de minute de ploaie, s-a INUNDAT tot Bucureştiul VIDEO FOTO

După aproximativ 45 de minute de ploaie torenţială, Bucureştiul s-a inundat. Apa măsoară câteva zeci de centimetri pe străzi. Piaţa Universităţii, centrul, dar şi zonele periferice ale Capitalei se află sub apă. De asemenea, s-au inundat până şi staţiile de metrou.
Romania TV
25 mai 2012, 16:52
Capitala a INTRAT LA APĂ! După 45 de minute de ploaie, s-a INUNDAT tot Bucureştiul VIDEO FOTO

UPDATE: Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti intervin, vineri seară, în 18 zone unde sunt case şi subsoluri inundate ca urmare a ploii, cele mai multe imobile afectate fiind în sectorul 2, au declarat, pentru Mediafax, reprezentanţii ISU. În zonele afectate acţionează, pentru evacuarea apei, 18 autospeciale.

Zona Fântânii Mioriţa este inundată

UPDATE: În Centrul Istoric, pe strada Smârdani apa trece de jumătate de metru. În urma ploilor abundente, sistemul de canalizare nu a mai făcut faţă. Tot în Centrul Vechi, patronul unui pub spunea că se teme pentru trecători, deoarece bucăţi din faţada unei clădiri au început să cadă. Probleme cauzate de ploi sunt şi la Colegiul Naţional „Sfântul Sava” din Capitală, unde sala de sport a fost inundată. Pe strada Franceză echipajele ISU au intervenit pentru a scoate apa dintr o cafenea inundată.

Probleme mari din cauza inundaţiilor au fost şi la Universitate, unde în pasaj apa măsura zeci de centimetri. La staţia de metrou Universitate, zeci de oameni au aşteptat 40 de minute să intre la metrou. Oamenii s-au certat cu cei de la pază, apa trecea de glezne. Oamenii scoteau apa cu măturile din magazinele pe care le au în pasaj. Metroul a început să circule pe ambele sensuri.

Probleme mari în trafic se înregistrează şi pe Splaiul Independenţei, în zona Parcului Izvor, unde apa atinge până la 30 de centimetri, iar maşinile înaintează foarte greu, pe o singură bandă, potrivit Mediafax.

Clădirea prefecturii Ilfov a fost inundată. Mai multe maşini ale pompierilor au fost trimise la faţa locului pentru a scoate apa. Din primele informaţii, ar fi probleme la nivelul acoperişului prefecturii. În clădire apa este destul de mare.

Probleme sunt şi în nordul Capitalei, pe şoseaua Petriocani. Oamenii au sunta la 112, spunând că apa a intrat fie în magazine, fie în locuinţe.

Şi pe străzile din sectorul 3 situaţia este una foarte dificilă din pricina condiţiilor meteo.

„Intervenim unde sunt problemele cele mai mari, alături de cei de la Apa Nova”, au mai spus cei de la ISU.

Reprezentanţii Apa Nova au precizat că, înainte de începerea ploii, aveau deja în teren 20 de echipe, iar numărul acestora a fost suplimentat, pentru a se putea interveni în zonele cele mai afectate.

A fost o adevărată rupere de nori în mai multe zone din Capitală. Cei de la ISU au intrat în alertă. Mai multe autospeciale au fost trimise către locaţii din Bucureşti unde oamenii au semnalat probleme.

De asemenea, mai multe tramvaie şi troleibuzele au fost blocate din cauza ploii.

Meteorologii au prelungit codul galben până sâmbătă dimineaţă pentru 11 judeţe din sud-estul şi sud-vestul ţării, unde vor fi ploi torenţiale, vânt şi grindină, iar cantităţile de apă vor depăşi izolat şi 40 de litri pe metru pătrat.

Potrivit noii avertizări emise de ANM, judeţele Caraş-Severin, Hunedoara, Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Dolj, Brăila, Tulcea, Constanţa, Călăraşi şi Ialomiţa vor fi sub avertizare cod galben începând de vineri, ora 12.00 şi până sâmbătă, la ora 9.00.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Locul din Grecia unde turiștii sunt jefuiți pe bandă rulantă. Un român a pățit-o deja: ”Nu lăsați nimic la vedere”
Capital.ro
Plan de pace în Ucraina. Anunț istoric din SUA: Războiul se oprește imediat
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Meghan, atacată cu acid sau cu cuțitul, la Londra. Prințul Harry, scenariu incredibil
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala vieţii'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Va fi noua ordine mondială! Viktor Orban, anunţ în România: Centrul dominant al lumii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Prăbușirea unui avion Su-34 în Volvograd și un elicopter Mi-28 în Kaluga au avut loc în acest weekend
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!