Care este adevăratul motiv pentru care Gina Pistol a renunțat la „Chefi la Cuțite”. Fiica sa, Josephine, nu este cea care a făcut-o să plece

Gina Pistol a decis să se dedice în totalitate familiei sale, în special fiicei ei, Josephine, motiv pentru care s-a retras din televiziune.
Alina Costache
13 mart. 2023, 12:56
Care este adevăratul motiv pentru care Gina Pistol a renunțat la „Chefi la Cuțite”. Fiica sa, Josephine, nu este cea care a făcut-o să plece
Adevăratul motiv pentru care s-a retras Gina Pistol din televiziune

Gina Pistol a șocat o lume întreagă atunci când și-a anunțat decizia de a renunța la televizune. Fanii au fost uimiți de faptul că nu o vr mai vedea pe micul ecran. Mulți au crezut că este o glumă, dar vestea a fost una cât se poate de serioasă.

Vedeta a renunțat la a mai prezenta emisiunea „Chefi la cuțite” și la cariera pe care a construit-o de-a lungul timpului, motivul invocat fiind puținul timp pe care îl petrece cu fiica sa. De când micuța Josephine a apărut în viața ei și a iubitului său, Smiley, Gina Pistol se dezlipește cu greu de aceasta.

Gina Pistol a renunțat la carieră pentru familia ei

Chiar dacă cei din producție au încercat mereu să o înțeleagă și au creat un program acceptabil pentru aceasta, pentru Gina Pistol nu a fost suficient. Producătoarea emisiunii pe care o prezenta, Monica Segal, a declarat că programul de muncă era unul extrem de solicitant, fiind un motiv important pentru care vedeta a decis să facă un pas în spate.

Citește și: Sorinel Puștiu, interzis în America. Motivul pentru care manelistul este tratat ca un infractor de autoritățile americane

Aceasta avea zile în care trenuia să filmeze de la 1o dimineața până la 10 seara, lucru care i-a dat tot programul peste cap. Instinctul matern a fost mai puternic decât orice, așa că a pus-o pe fiica ei pe primul loc.

„Simpaticilor, dupa cum bine stiti, acusi se fac doi ani de cand am devenit mama si am inceput o noua viata.
In acesti doi ani in care mi-am continuat si activitatea ca prezentator la Chefi la cutite, mi-am dat seama ca imi doresc sa-mi dedic mai mult timp mie, familiei si in special fiicei mele. Ca si pentru voi si pentru mine acesti ani au fost foarte complicati. Nimic nu a fost asa cum stiam noi.

Citește și: Șerban Copoț, despre momentele grele care i-au marcat copilăria: „Familia mea era urmărită de securiști”

Anul acesta am decis sa-mi inchei povestea cu emisiunea Chefi la cutite si cu o echipa de oameni minunati de la care am invatat foarte multe lucruri despre magia numita televiziune.
Vreau sa multumesc intregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cutite si 3 de Asia Express. Le multumesc celor TREI MAGNIFICI: Chef Catalin Scarlatescu, Chef Florin Dumitrescu, Chef Sorin Bontea, care mi-au devenit prieteni si voua pentru ca ati fost alaturi de mine in aceasta aventura minunata a vietii mele.

Vreau sa-i mai multumesc in mod special Mona Segall pentru increderea pe care a avut-o in mine, pentru toata rabdarea si pentru toate lectiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatete din lume.
Simpaticilor, aventura mea, continua!
Momentan alaturi de cel mai important om din viata mea, Josephine, si in viitor alaturi si de voi! Sa ne revedem cu bine la tv.

Pana atunci sunt aici. Nu foarte des, dar atat de des cat pot!
Va pup, Gina.”, 
a scris Gina Pistol pe Facebook.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...