Care este cea mai ascunsă dorinţă a zodiilor. Scorpionii au cea mai perversă minte

Astrele ne dezvăluie multe despre noi și despre persoanele din jurul nostru și acest lucru ne este de folos pentru că putem afla lucruri despre cineva, înainte de a cunoaște personal acea persoană. De asemenea, astrele ne dezvăluie care sunt cele mai secrete dorințe ale fiecărei zodii.
Iulian Tudor
17 dec. 2017, 12:34
Care este cea mai ascunsă dorinţă a zodiilor. Scorpionii au cea mai perversă minte

Fiecare persoană are secretele ei pe care nu le împărtășește cu oricine, însă astrele ne vin în ajutor și de această dată, scrie estisuperba.ro. Află care este dorința partenerului tău și vezi dacă ți se potrivește ce spun astrele despre tine!

BERBEC – vrea să fie lider și își dorește să obțină lucruri mari de la viață.

Acești nativi sunt visători, însă își și îndeplinesc visele și sunt cu adevărat mărețe. Berbecii sunt acel tip de oameni care nu sunt niciodată mulțumiți cu ceea ce au și tind mereu să vrea mai mult. Știu că nu sunt perfecți, tocmai de aceea vor să se îmbunătățească.

Citeşte şi HOROSCOP 2018. Anul progresului pentru toate semnele. Află ce se întâmplă cu zodia ta

TAUR – își dorește o familie perfectă și bogăție.

Ca și berbecii, tauri tind să viseze mult la lucruri mărețe, însă există o diferență. Taurii își includ în acest proces persoanele dragi lor. Toată lumea vrea bogăție, însă taurii își doresc și o familie fericită alături de care să se poată bucura de banii câștigați.

GEMENI – vor ceva cu numele lor inscripționat.

Se știe despre gemeni că sunt persoane care țin foarte mult la teritoriul lor și de aceea, își doresc să existe ceva cu numele lor pe el. Nu contează dacă este un obiect, o insulă sau o invenție.

RAC – vrea un partener romantic, dar care să nu fie dramatic.

Racii sunt cei ma sensibili și mai familiști din tot zodiacul. Au o inimă bună și iubesc din tot sufletul, de aceea, vor să găsească pe cineva care să le merite iubirea. Cea mai mare dorință a acestor nativi este să găsească un partener romantic și iubitor.

LEU – vrea poziție politică.

Leii sunt persoane care adoră să fie în centrul atenției și au calități de lider. Din aceste motive, leii își doresc o carieră în politică, deși nu multă lume știe că acești nativi au această dorință arzătoare.

FECIOARĂ – dragoste adevărată.

Este trist de spus, însă fecioarele nu au mare noroc în dragoste. Nici ele nu știu ce este în neregulă cu ele, de aceea, acești nativi își doresc foarte mult să-și găsească jumătatea și să aibă pe cineva alături toată viața.

BALANȚĂ – vor să aibă totul de la viață.

Balanțele nu se rezumă la lucruri mărunte, ci vor totul sau nimic. Sunt conștienți să au multe de făcut pentru a avea ce-și doresc, însă acest lucru nu-i împiedică. Vor dragoste, bani, carieră, într-un cuvânt – totul!

SCORPION – își doresc pe cineva alături de are să își poată da frâu fanteziilor.

Scorpionii tind spre perfecțiune, fie că este vorba de carieră, fie că este vorba despre iubire. În general, scorpionii sunt oameni de succes pentru că sunt ambițioși, dar le lipsește partea personală. Acești nativi vor să găsească persoana potrivită alături de care să fie ei înșiși în dormitor.

SĂGETĂTOR – Își dorește să devină lider și să aibă un mare impact asupra oamenilor.

Săgetătorii sunt persoane sociabile și vor mereu să aibă un impact pozitiv asupra oamenilor, de aceea, vor sări mereu în ajutorul celorlalți. Poate că săgetătorilor le-ar plăcea să aibă parte de cel mai mare lux, însă vor să ajute oamenii ai mult.

CAPRICORN – vor apreciere din partea familiei.

Capricornii simt că sunt oaia neagră a familiei i își doresc cel mai tare să fie apreciați de părinții lor. Muncesc mult și vor să fie din ce în ce mai buni în ceea ce fac tocmai din acest motiv, pentru a fi apreciați în sfârșit de familie.

VĂRSĂTOR – vrea să fie artist sau poet sau orice altceva care implică creativitatea.

Vărsătorii sunt persoane creative și au o imaginație fără limite și de aceea, vor să și-o pună în practică. Deși lumea îi mai judecă pentru asta, mai ales pe bărbați, nu le pasă și vor să își urmeze visul.

PEȘTI – vor să ducă la bun sfârșit un experiment științific.

Vărsătorii sunt artiștii, peștii sunt oamenii de știință. Peștii sunt persoane inteligente, creative, iar creierul lor nu se poate opri niciodată din a-și pune întrebări despre orice.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Care sunt cei mai sănătoși pești de mâncat. Sunt de 10 ori mai ieftini ca somonul, plini de vitamine și se găsesc în toate supermarketurile
Capital.ro
Doliu naţional în România! A murit Nicu Covaci, fondatorul Phoenix
Playtech.ro
Of, Doamne, cât ești de frumoasă. Elena Ionescu, apariție de TOP pe plajă. A arătat TOT
DailyBusiness
SE SCHIMBĂ LEGEA! Obligaţie nouă în grădiniţe şi şcoli, din septembrie
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
A murit Nicu Covaci. Fondatorul trupei Phonix avea 77 de ani
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
BREAKING NEWS | Nicu Covaci a murit după o lună de internare. Spitalul județean Timișoara a făcut primele declarații
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Nicu Covaci a murit la vârsta de 76 de ani. Anunțul trist a fost făcut de membrii trupei Phoenix
Capital.ro
Statul ia BANII românilor. Legea pe care oamenii nu o acceptă: Va fi total pe dos
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...
substantial.ro
Televiziunea turcă întrerupe transmisia după înfrângerea sportivei Kayra Ozdemir la Jocurile Olimpice
MediaFlux
ARMATA ROMÂNĂ face RECRUTĂRI! Cine sunt cei VIZAȚI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?