Care este cel mai bine plătit Faimos de la Survivor România 2023. S-a aflat câți bani primesc concurenții pe săptămână

Care este cel mai bine plătit Faimos de la Survivor România 2023. Nu este un secret faptul că cei de la Faimoși primesc mai mulți bani decât Războinicii. Dacă încă va întrebați ce vedetă câștigă cel mai bine, mai jos aveți răspunsul.
Alina Costache
22 feb. 2023, 16:45
Care este cel mai bine plătit Faimos de la Survivor România 2023. S-a aflat câți bani primesc concurenții pe săptămână
Care este cel mai bine plătit Faimos de la Survivor România 2023

Care este cel mai bine plătit Faimos de la Survivor România 2023. Vedetele care sunt în coada listei sunt Ada Dumitru, Ștefania Stănilă și Bianca Patrichi. Cele trei primesc, săptămânal, suma de 1.500 de euro. Nou-venita Crina Abrudan încasează undeva între 2.700 și 3.000 de euro.

Următoarea vedetă care urcă în clasament este Gheboasă, care a părăsit competiția mai repede decât s-ar fi așteptat, având în vedere inclusiv suma pe care o primea și anume 2.000 de euro, potrivit informațiilor oferite de Fanatik.ro.

Am fugit din emisiune. Eu știam că dacă după emisiune, după consiliu, mă trimiteau iar în junglă, nu puteam să mă duc iar în junglă. Păi, nu mâncam nimic, frate. Stăteam pe acolo pe jos și nu mâncam nimic.

Trebuia să ne facem nevoile spate în spate. Eu îmi făceam nevoile spate în spate cu Carmen Grebenișan sau cu Vica. Mi-era și rușine. (…) Vorbesc pe față și nu mă mai ascund acum. Ne făceam nevoile unii lângă alții, miroseam toți… Ce naiba vreți să vă mai zic?

Nu puteam să mă obișnuiesc. De abia am prins și eu o lună, două, trei, patru de confort, să trăiesc și eu mai bine. Pentru că eu toată viața am trăit Survivor, ați înnebunit la cap? Și acum când am mâncat și eu o felie de cozonac, am dat iar de Survivor? Nu mi-a convenit și am plecat de acolo. Aia e. Știu că dăunează la imaginea mea”, a povestit Gheboasă, după eliminarea din Dominicană.

Citește și: Conflict uriaș în cadrul Survivor România. Kamara și DOC, replici acide: „Să nu pomenești de copilul meu în viața ta!”

Care este cel mai bine plătit Faimos de la Survivor România 2023

Jorge a fost nevoit să părăsească Survivor România din cauza unei accidentări serioase la genunchi. Pentru a participa la proiect, Jorge s-a înțeles cu producția la suma de 3.000 de euro pe săptămână. Plecarea acestuia din Dominicană a fost o lovitură fantastică pentru echipa faimoșilor, mai ales că Jorge aducea numeroase puncte în tribul său.

Ceva mai norocoși și aflați încă în competiția din Dominicană sunt Kamara și Iftimoaie, care primesc aceeași sumă pe săptămână, și anume 3.000 de euro. Tot în jurul acestei sume se învârte și Carmen Grebenișan.

De departe, cel mai bine plătit concurent de la Survivor România ar fi fost Vica Blochina. Vedeta încasa, săptămânal, suma de 7.000 de euro, potrivit sursei menționate mai sus.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Când începe postul Sfintei Marii 2024. Ce nu e bine să faci până la Adormirea Maicii Domnului
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Cei mai bine plătiți angajați de la stat. Și nici nu sunt amenințați de șomaj
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Patriarhia Română răspunde acuzațiilor privind canonizarea unor clerici cu legături legionare
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'