Care este floarea care poate aduce energie în viața ta în funcție de zodie. Află cum să îți modifici viața

Zodia îți poate influența foarte multe aspecte ale vieții, iar în funcție de semnul sub astrologic există lucruri care ți se potrivesc în mod special. Iată care este floarea pe care ar trebui să o aduci în viața ta pentru a-ți atrage energii bune.
Irina Dumitrescu
30 iun. 2023, 11:32
Care este floarea care poate aduce energie în viața ta în funcție de zodie. Află cum să îți modifici viața
Care este floarea care poate aduce energie în viața ta în funcție de zodie. Află cum să îți modifici viața

Un buchet de flori frumoase și colorate poate schimba total energia casei tale și pe a ta. Starea ta de spirit poate fi direct influențată de ambientul din jurul tău. Află care este floare pe care ar trebui să o ai în preajmă în funcție de zodia ta. Chiar dacă nu ești familiarizat cu astrologia, este interesant să studiezi acest puțin aspect, pentru că ți-ar putea modifica viața radical.

Citește și: Horoscop 27 iunie 2023. Zodia care va fi încercată de un amalgam de emoții. Mișcările planetelor va influența starea

Berbec: Lalele

Fiind semnul care dă startul noului an astrologic, Berbecul este încrezător, determinat și independent. Este greu de ignorat energia ta ambițioasă atunci când dai lovitura, motiv pentru care laleaua îndrăzneață și vioaie este cea mai bună pentru tine.

„Berbecul este primul semn al zodiacului, iar lalelele reprezintă noi începuturi”, spune Stardust, astrolog. De asemenea, ea remarcă faptul că acestea înfloresc la începutul primăverii, care se încadrează perfect în semnul Berbecului. Aceste flori sunt mari, aspectuoase și viu colorate – o reflectare perfectă a energiei tale.

Taur: Gălbenele

Taurul este un semn care se aliniază cu creativitatea, succesul și luxul. Pentru tine, viața este menită să fie savurată pe îndelete alături de cei pe care îi iubești cel mai mult. Iar tu vrei ca locuința ta să fie o reflectare a acestei energii.

Astrologii spun că gălbenelele sunt, de asemenea, asociate cu puterea, vitalitatea și optimismul. „A avea un buchet mare de aceste superbe flori aurii în jurul casei va ajuta la aducerea unei note de natură în interior – ceea ce cu siguranță va mulțumi ochiul artistic și estetic al acestor semne”, adaugă ea.

Gemeni: Iris

Ingenioși, fermecători și amuzanți, Gemenii sunt cameleoni sociali și știu cum să se adapteze la orice situație. Te mândrești cu faptul că ești flexibilă și dezinvoltă, dar uneori viața ta socială aglomerată poate ajunge să fie un pic prea mult.

Irisul, care simbolizează înțelepciunea, concentrarea și echilibrul, „este o floare liniștitoare și poate ajuta la împământenirea vieții Gemenilor”, spune Stardust.

Rac: Trandafiri albi

Ca familist al zodiacului, îți place să-ți transformați casa într-un sanctuar personal, cultivând un sentiment de pace și seninătate. Și, fiind semnul cel mai atent, nu te temi de o floare care necesită multă întreținere și multă atenție.

„Fiind conduși de Lună și de toată gloria ei, Racul rezonează cu florile care capătă o strălucire luminoasă și denotă inteligența lor emoțională”, spune Stardust. Trandafirii albi simbolizează inocența, puritatea sufletului și umilința, așa că vor fi o completare excelentă pentru casa ta.

Citește continuarea AICI

Citește și: Zodia ta îți poate spune ce iubesc, de fapt, oamenii la tine

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!