Care îți este menirea în viață în funcție de ziua nașterii. Numerologul Adam Stavarache dezvăluie ce trebuie să faci ca să îți atingi scopurile

Fiecare persoană vine pe acest pământ cu un scop, cu o anumită menire, dar puțini sunt cei care au norocul să afle, până la sfârșitul vieții, care le-a fost menirea. Numerologul Adam Stavarache dezvăluie menirea fiecărei persoane în funcție de ziua nașterii. El subliniază importanța cunoașterii calităților și slăbiciunilor noastre pentru a face alegeri corecte în viață și a ne atinge scopurile.
Irina Dumitrescu
13 iun. 2024, 17:38
Care îți este menirea în viață în funcție de ziua nașterii. Numerologul Adam Stavarache dezvăluie ce trebuie să faci ca să îți atingi scopurile

Care îți este menirea în viață în funcție de ziua nașterii. Adam Stavarache este de părere că este esențial ca omul să își înțeleagă propria psihologie, doar așa va reuși să își cunoască adevărata identitate.

Persoanele care evoluează numerologic își cunosc foarte bine defectele, calitățile și abilitățile”, a declarat Adam Stavarache în cadrul podcastului Sens by Natasha.

Persoanele născute pe 1

Trebuie să învețe să comunice corect, să fie lideri și să își asculte individualitatea în mulțime. Trebuie să își înțeleagă esența proprie și sunt caracterizate de creativitate, având capacitatea de a materializa tot ceea ce își doresc. Acești oameni reprezintă puterea lui Dumnezeu și au abilități extraordinare în multiple domenii.

Persoanele născute pe 2

Sunt foarte sensibile și emoționale, având abilitatea de a citi rapid emoțiile celorlalți. Energia lor vine din mediul înconjurător și captează emoțiile acestuia, permițându-le să înțeleagă rapid situațiile și să ofere vindecare.

Citeste si Vica Blochina, previziuni numerologice pentru fiecare cifră în parte: „Nu aveți voie să divorțați, este o greșeală”

Persoanele născute pe 3

Simt nevoia de grijă, iubire și creativitate. Pentru ele, viața este despre dorința de a face lucruri creative și de a se dezvolta. Sunt buni intelectuali care caută să se dezvolte continuu.

Persoanele născute pe 4

Sunt excelenți organizatori. Au darul de a construi și de a gestiona lucruri, dar pot părea foarte duri și reci, având limite stricte. Dacă cineva le încalcă granițele mentale, pot deveni conflictuali.

Persoanele născute pe 5

Sunt destinate să educe și să aducă noi cunoștințe. Ele se concentrează pe informații mai profunde și abstracte și joacă rolul de învățător.

Persoanele născute pe 6

Sunt mediatori și au tendința de a se sacrifica. Ele caută mereu să remedieze și să împace, învățându-i pe ceilalți valoarea corectă a iubirii și cât de important să aprecieze ceea ce au.

Persoanele născute pe 7

Au abilitatea de a capta energiile anterioare și de a vedea clar direcția în care trebuie să meargă. Sunt oameni de știință care își stabilesc obiective clare și le ating. Dacă nu își găsesc scopul, destinul lor poate fi negativ.

Citeste si Ce destin ai în funcție de numărul casei în care locuiești! Romeo Popescu dezvăluie tainele ascunse ale numerologiei

Persoanele născute pe 8

Reprezintă energia karmei materiale și guvernează toate procesele noastre de relație și viață. Ele sunt dovada vie că totul poate să renască. Este cifra cea mai dură în ceea ce privește greșelile.

Persoanele născute pe 9

Sunt foarte puternice, extrem de înțelepte, singuratice și se focusează pe sine. Au o viziune unică și individualistă asupra vieții.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Laurențiu Reghecampf o pune la zid pe Prodanca: 'Cum să-ți plătesc curentul când tu stai cu Ronald' 😲
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Mama Noei Argamani, fosta ostatică răpită de Hamas, a murit de cancer la câteva zile după eliberarea fiicei sale
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?