Care sunt cele mai fidele femei în funcție de zodie. Mihai Voropchievici dezvăluie care sunt doamnele de care ar trebui să te ferești dacă vrei o relație serioasă

Fideliatatea este un punct cheie atunci când vorbim despre o relație amoroasă și cu toate acestea există anumite zodii care uită cu desăvârșire acest aspect. Mihai Voropchievici face topul celor mai fidele femei.
Alina Costache
19 iun. 2023, 20:22
Care sunt cele mai fidele femei în funcție de zodie. Mihai Voropchievici dezvăluie care sunt doamnele de care ar trebui să te ferești dacă vrei o relație serioasă
Care sunt cele mai fidele femei în funcție de zodie. Mihai Voropchievici dezvăluie care sunt doamnele de care ar trebui să te ferești dacă vrei o relație serioasă

Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt cele mai fidele femei ale zodiacului. Atunci când vine vorba de relații fiecare dintre noi se ghidează după un set de reguli foarte clare. Una dintre cele mai vehiculate reguli atunci când vine vorba de viața amoroasă se referă la fidelitate. Cu toate acestea există anumite zodii care au o viziune mai flxibilă asupra acestui concept sau care au o tendință nativă spre infidelitate. Celebrul astrolog și numerolg a comentat pentru Fanatik acest aspect din punct de vedere al zodiacului. Acesta a explicat că printre femei există și zodii mai puțin dispuse să se lanseze în relații monogame.

Citește și: Cum scapi de griji în patru pași. Mihai Voropchievici dezvăluie trucurile budiste 

Mihai Voropchievici face topul celor mai fidele femei

„Berbec

Femeia Berbec e exuberantă, pasională, iar atunci când iubește este gata să meargă în pânzele albe pentru parteneri și iubire. Nerăbdătoare și cu spirit de conducător, ea trebuie să simtă că este curtată fără timiditate și fără ezitări. Ca să ai o femeie Berbec, trebuie să fii curajos și fidel, asta e condiția ei. Dacă partenerul nu reușește acest lucru și nu are nici simțul umorului și nu-i serios și corect, atunci ce să-i placă la el?

Taur

Femeia Taur e foarte fidelă, mai ales atunci când partenerul dă dovadă de siguranță emoțională și financiară, de senzualitate, dar și de confort domestic, e mai greu de scos din aceste tipare. Femeia Taur nu cere prea multe, dar e bine ca partenerul ei să fie calm, să evite discuțiile neprincipiale, deoarece se aprinde foarte repede. Bărbații care cunosc o femeie Taur ar zice că nu vreți să vedeți cum arată ea când se dezlănțuie. Are un apetit sexual mare, are nevoie de mângâieri, de un vin bun, de mâncare bună, plimbări lungi prin pădure și romantism. Dacă nu are parte de romantism, femeia s-ar putea să caute în altă zonă.

Gemeni

Femeia Gemeni este plină de imaginație și te poate uimi cu dualitatea pe care o reprezintă. Atunci când partenerul nu e pregătit să aibă aventura vieții lui alături de femeia Gemeni, ea nu va sta pe gânduri și va vrea să își exprime senzualitatea și să crească alături de altă persoană. Adică fidelitatea unei femei din zodia Gemeni este condiționată de tot ce înseamnă un bărbat care are simțul umorului, știe să comunice, e harnic, o scoate la plimbare.

Rac

Când spui Capricorn și Rac, vorbești despre aceleași valori. Femeia din zodia Capricorn, cât și femeia din zodia Rac, vor face totul pentru omul pe care îl iubesc. Sunt mămoase, generoase, au grijă de parteneri, dau dovadă de intimitate, dar au nevoie de un partener energic, dispus să stea cu o persoană mai complexă a caracterului, așa cum sunt ele. Le iau la pachet, pentru că nu există diferențe între ele.

Leu

Sunt considerate printre cele mai fidele zodii la femei. E romantică, senzuală, dar și manipulatoare. Știe cum să atragă toți bărbații în jurul ei. Chiar dacă-i place să fie admirată, atunci când iubește cu adevărat e corectă și o bună gospodină. Are nevoie de multă atenție, afecțiune și de un partener care să-i facă complimente, să-i aducă daruri și să fie un gentleman.

Fecioară

Este foarte fidelă, deoarece nu se implică într-o relație, decât atunci când a analizat toate avantajele și dezavantajale. Nu scapă bărbatul din ochi care corespunde gusturilor ei.

Balanță

Fiind o femeie frumoasă, grațioasă, este curtată de toți. Frumusețea de care se bucură o face să se simtă pretențioasă, deci dacă vrei să intri în grațiile ei, trebuie să-i cunoști dorințele. Dacă îi satisfaci acest plan, este perfect. Partea de familie va reveni partenerului, cedează foarte repede flirturilor, poate deveni ușor infidelă.

Scorpion

Nu se încadrează printre cele mai fidele zodii feminine. Are jocul seducției, radiază, are o personalitate ca un magnet viu, va fi în permanentă la orice mișcare care poate să vină de la un potențial partener. Este o doritoare, vrea să știe, să vadă, să analizeze, îi trebuie în permanență o altă persoană.

Săgetător

Este o zodie imprevizibilă, care are nevoie de multă libertate. Are nevoie de un partener plin de surprize. Este femeia care cucerește, se duce direct la țintă, dacă îi place ceva. Chiar dacă are parte și de eșec, nu o interesează.

Capricorn

O altă femeie considerată foarte fidelă este și femeia Capricorn, dar are o condiție pe care ți-o pune de la început de când ai cunoscut-o: „Sunt fidelă când mi se oferă dragoste adevărată”. Dacă ești aventurier, un călător pasager, care vrei să vii în vizită la ea, nu ai nicio șansă să faci un parteneriat cu ea. E una din cele mai iubitoare și cele mai fidele zodii la femei și nu vrea relații de o noapte. Dă dovadă de echilibru care este greu de perturbat. Fidelitatea pentru ea este ca o icoană.

Vărsător

Este fidelă, până la un punct. În schimb, dacă are un partener gelos, care o acuză nefondat, îl lasă să zică ce are de  spus, iar a doua zi îl înșeală, pentru a-i da o lecție.

Pești

Îi plac poveștile de dragoste pe viață. Atunci când își dorește un partener, poate fi printre cele mai fidele zodii de la femei, dar dacă partenerul o impresionează în permanență, să-i fie suflet pereche”, a explicat Mihai Voropchievici.

Citește și: Nativii din zodiac care câștigă orice dezbatere. Mihai Voropchievici: „Vor să îşi impună punctul de vedere”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!