Care sunt cele nouă cupluri care participă la noul sezon „Power Couple România”

Nouă cupluri remarcabile vor participa la noul sezon „Power Couple România”, difuzat pe Antena 1 și pe Antena Play, game show care este aproape de revenire. Vedetele vor trece printr-o serie de provocări care să le scoată din zona de confort și să îi entuziasmeze pe urmăritorii lor.
Alina Costache
18 sept. 2024, 11:56
Care sunt cele nouă cupluri care participă la noul sezon „Power Couple România”

Nouă cupluri cunoscute în spațiul public vor participa la noul sezon al emisiunii „Power Couple”. Prezentatorul acesteia va fi Dani Oțil, cunoscutul moderator de la „Neața cu Răzvan și Dani”, care a declarat că pleacă în Malta, țara în care se desfășoară emisiunea, „cu un nod în gât dar și cu fluturi în stomac”. Participarea la emisiune, chiar dacă este doar prezentator, îi va testa limitele deoarece va trebui să se implice și el în probele prin care vor trece cuplurile.

Care sunt cele nouă cupluri participante

  • Leonard Doroftei și Monica Doroftei

„Moșul” și soția sa intră pentru prima dată într-o astfel de provocare și sunt gata să dea tot ce au mai bun pentru a câștiga. Leonard a spus că își dorește să meargă „cât mai departe în competiție alături de partenerea mea”, în timp ce Monica a declarat că „am acceptat această provocare din dorința de a ne redescoperi ca si cuplu, sunt tare curioasă cum vom reacționa în împrejurările dificile pe care le impune acest concurs”.

  • Bella Santiago și Nicu Grigore

Cântăreața Bella Santiago este gata să meargă până la capăt i declară că a acceptat provocarea „pentru a vedea care e limita mea de răbdare, până unde pot, până unde duce memoria mea de când l-am cunoscut pe el”. Soțul său admite că a acceptat provocarea „pentru a ne întări și mai mult relația de cuplu” și că aceasta „ne va scoate din rutina zilnică și ne va testa toate limitele, ne va trece prin toate stările”.

 

  • Diana Bulimar și Radu Dumitrache

Gimnasta Diana Bulimar, medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, intră în competiție alături de logodnicul ei, Radu Dumitrache. Aceasta își dorește „ca lumea să ne cunoască, cu adevărat, personalitățile, cu bune și cu rele, atât în momentele de maximă tensiune, cât și atunci când suntem destinși”.

Citește și : Ce a ajuns Camelia Mitoșeru. De la succes pe scenele teatrului, la vânat reduceri la mâncare. Cum se descurcă cu banii de pensie

Soțul ei a adăugat că „Mereu mi-am dorit să o cunosc pe Diana din competiție și sunt sigur că va fi o cu totul altă persoană. Îmi doresc să ne simțim bine, să ne distrăm, să nu ne certăm (prea tare) și sunt nerăbdător să cunosc mai bine și “adversarii”…”

  • Theo Zeciu și Cesima

Foarte cunoscuți în mediul online, Theo Zeciu și Cesima apar pentru prima dată într-un show TV atât de important. Theo avea să spune că dorința sa profundă „este de a mă armoniza cu partenera mea și, totodată, de a deveni vulnerabil în fața publicului”. Iubita sa, Cesima, spune că „Singura dorință pe care o am, în urma acestei experiențe, este să ne distrăm împreună, să ne creăm și mai multe amintiri frumoase decât cele pe care le avem deja și să ne dovedim nouă cât de bine putem lucra în echipă”

  • Robert Tudor și Elena Tudor

Magicianul iubit de public, Robert Tudor și soția sa, Elena Tudor, vor să aducă publicului starea de bine pe care Robert o aduce mereu când apare în fața oamenilor. Robert își laudă relația „Pentru mine, acest show este mai mult decât o simplă competiție – este o oportunitate de a arăta lumii cât de puternică este legătura noastră. Magia nu este doar pe scenă, ci și în relația noastră, iar Power Couple ne va da șansa să demonstrăm că împreună putem depăși orice obstacol”, semnalând că sunt un cuplu care se iubesc și se respectă.

Soția sa a completat că  ”Întotdeauna am crezut că o relație de cuplu puternică se bazează pe încredere, colaborare și curajul de a ieși din zona de confort împreună. Am vrut să-mi susțin soțul în această aventură, mai ales că, fiind magician, el e obișnuit să impresioneze și să surprindă prin numere de iluzionism, dar știu că adevărata magie dintre noi vine din legătura noastră”.

  • Giulia Huidu și Vlad Huidu

Faimoasa cântăreață de muzică pop intră în concurs împreună cu Vlad Huidu, fratele lui Șerban Huidu, și au o relație de peste 11 ani, precum și doi copii superbi.

Citește și : Theo Rose, în culmea fericirii! Artista le-a dat fanilor vestea, iar mesajele de felicitări nu au mai contenit

Artista a declarat următoarele : ”Sincer, cine nu vrea să testeze cât de bine funcționează relația atunci când sunt în joc mai multe provocări decât doar cine spală vasele sau cine duce copiii la școală? (râde) Îmi doresc să ne distrăm la maximum, să ne punem din nou răbdarea la încercare și, desigur, să dovedim că team Păpu e #power în orice situație!”.

Soțul ei este convins că această emisiune „e o ocazie să îmi depășesc limitele și, mai ales, să îmi pun la încercare memoria, deoarece soția mea nu are prea mare încredere că mă pot descurca la capitolul date exacte ale relației noastre. Îmi doresc să ne testăm limitele din nou, să râdem mult și, în final, să demonstrăm că suntem un cuplu de neoprit!”.

  • Radu Bucălae și Alexandra Bucălae

Radu Bucălae și soția sa sunt gata să își ducă relația la un alt nivel și să își testeze limitele. Radu declară că ”Am mare încredere în noi doi (mai mult în Alexandra) și sunt convins că o să ne distrăm mult. Totodată, Dani Oțil a zis că i-ar fi prea dor de mine și că nu mai vrea această experiență singur, anul trecut i-a fost prea greu. Mă aștept ca experiența asta să o povestim la bătrânețe, pe terasa casei parțial plătită din premiul Power Couple”.

Alexandra este la fel de încrezătoare și declară că ”Până anul ăsta, și eu și bubu am fost niște oameni destul de cuminți și maximul de adrenalină a fost să schimbăm partea patului pe care doarme fiecare. Așa că show-ul a venit la fix, când simțeam nevoia să experimentăm viața în forme nemaiîntâlnite de noi până acum, să fim crazy! #teambucalae”.

  • Vlad Munteanu (DOC) și Anca Munteanu

Unul dintre cei mai mari cântăreți de hip-hop și membru al trupei CTC, DOC pornește în noul sezon alături de soția sa, Anca Munteanu. Artistul avea să declare că ”Ne bucurăm, în primul rând, că avem cum să fim doar noi doi. E un lux zilele astea. Altfel, suntem relaxați, poate prea.. și de abia așteptăm să vedem ce ne poate pielea de cuplu”.

Soția sa este la fel de încrezătoare „Fiind o fire aventuroasă de fel, cel mai tare mă încântă faptul că voi fi pusă în niște situații cu care, cel mai probabil, nu mă voi mai întâlni în viață. La ce mă aștept, mă aștept să mă distrez, să mă emoționez, să mă sperii, în principiu să simt tot ce am de simțit:) , să-mi fac prieteni, să am iar 18 ani, fără job și fără copil și, nu în ultimul rând, mă aștept să câștigăm”.

  • Andrei Stoica și Andra Stoica

Faimosul kickboxer, supranumit „Mister KO”, împreună cu soția sa, sunt cei care încheie lista participanților la Power Couple. Andrei Stoica a declarat că ”Având în vedere că am experiența competițiilor și a reality show-urilor, mă bucur că acum suntem amândoi. Vreau să se chinuie și ea, cum m-am chinuit în trecut (râde). Aș vrea ca la final să recunoască cât a fost de dificil. Probabil experiența ne va suda și ne va uni mai mult, iar atunci când se va încheia cred că ai noștri copii vor realiza cât suntem de puternici”.

Andra stoica este convinsă că se vor descurca de minune în cadrul acestui show : ”Am acceptat provocarea pentru că-mi place să-mi testez limitele și sunt o persoană aventuroasă, de fel. Vreau să mă distrez, să mă simt bine și să ne redescoperim unul pe altul, sub o altă formă. Mi se pare că provocarea asta apare o singură dată în viață, e o experiență de la care am multe așteptări”.

DailyBusiness
Ratele românilor, în pericol să crească iar? Anunțul BNR
Spynews
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
Bzi.ro
Ce salarii au chefii de la MasterChef 2024. Cine primește cei mai mulți bani
Fanatik.ro
Planta pe care e bine să o plantezi la final de septembrie. Vei avea flori colorate întreaga vară, dar și o grădină mai frumoasă
Capital.ro
Noua super funcție a lui Klaus Iohannis. Postul pe care îl poate ocupa din 2025
Playtech.ro
Ioana Năstase, apariție spectaculoasă la 50 de ani. Are o siluetă de vis, zici că e o adolescentă
DailyBusiness
Ploile mătură România! Anunț major al meteorologilor
Adevarul
Fost consilier prezidențial la Kremlin: ”Când Putin va pleca, întregul sistem politic va fi distrus și se va ajunge la o situație de haos”
Spynews
Poliția Română cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea incendiatorului din Parlament. Cum arată bărbatul / FOTO
Spynews
Ce relație are Mira cu soacra ei. Cântăreața a rămas surprinsă când a văzut cum a așteptat-o mama lui Levi Elekes | VIDEO
Evz.ro
De ce a dat-o Pepe în judecată pe Raluca Pastramă
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
FOTO. Bernadette Szocs, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Nelson Mondialu ZGUDUIE showbizul! A rupt tăcerea despre Liana, după nunta lui Livian: „E fata mea adoptată”
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Cod galben de ploi torențiale și vijelii până joi, 19 septembrie. Sunt vizate 9 județe
Capital.ro
Stare de alertă în capitala Ungariei! Dunărea a ieșit din matcă la Budapesta
StirileBZI
Se dau 500 de lei în plus la al 13-lea salariu! Banii intră în cont în decembrie 2024, de Crăciun
Prosport.ro
FOTO. Cea mai frumoasă voleibalistă din lume, în costum de baie
stirilekanald.ro
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
substantial.ro
Explozie majoră la un depozit de rachete în regiunea Tver, Rusia
MediaFlux
DISPARE ORA de IARNĂ! S-A VOTAT în UE!
Shtiu.ro
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!