Care sunt cuvintele pe care dacă le rostești te trezești cu bani în cont instant! Lidia Fecioru: „Sunt exprimări pozitive care să te ajute să atragi binele”

Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt „formulele magice” pe care trebuie să le rostim pentru a atrage abundență în viața noastră. Cuvintele au o putere mult mai mare decât ne-am putea imagina, iar ele pot să funcționeze ca un magnet, pentru a aduce în viața noastră lucrurile la care visăm.
Alina Costache
29 ian. 2024, 17:16
Care sunt cuvintele pe care dacă le rostești te trezești cu bani în cont instant! Lidia Fecioru: „Sunt exprimări pozitive care să te ajute să atragi binele”
Care sunt cuvintele pe care dacă le rostești te trezești cu bani în cont instant! Lidia Fecioru: „Sunt exprimări pozitive care să te ajute să atragi binele”

Cine nu ăși dorește mai mulți bani în cont? O întrebare retorică, la care răspunsul este simplu. Fiecare dintre noi face eforturi pentru a avea venituri mai mari. Totuși, uneori ne demoralizăm, văzând că lucrurile nu se întâmplă în ritmul în care avem nevoie. În aceste sens, Lidia Fecioru a dezvăluit, într-o emisiune Antena 3, care sunt cuvintele magice pe care le putem folosi pentru a atrage norocul și abundența în viața noastră.

Citește și: Cătălin Măruţă, pus la zid de Alexandra Stan şi Ioana Ignat! Ce acuzaţii i-au adus vedetele prezentatorului de la Pro TV

Lidia Fecioru a subliniat că, într-adevăr, norocul nu poate să apară în viața noastră de nicăieri și că este nevoie și de fapte din partea noastră. Totuși, există niște mici trucuri pe care putem să le folosim pentru a face schimbări în mentalitatea noastră și pentru atrage veniturile suplimentare și banii spre conturile personale.

„De obicei, eu spun că abundență o atragem muncind. Că dacă stai și scrii hârtiuțe că vrei să fii bogat și Dumnezeu e în concediu și nu le citește nimeni… e mare lucru. E nevoie de noroc. Şansa și norocul să fii la locul potrivit, la momentul potrivit, cu oamenii potriviți lângă tine. Asta e una din variantele cele mai sigure pentru a atrage abundența.”, spune Lidia Fecioru, potrivit sursei citate.

Astfel, chiar dacă banii nu vor veni niciodată fără multă muncă, există câteva cuvinte și propoziții pe care le poți rosti zilnic și care te vor ajuta, cu timpul, să obții abundența financiară la care visezi.

„Cuvintele pentru prosperitate sunt exprimări pozitive care să te ajute să atragi binele în viaţa ta.

Recunoștința. Să spunem, sunt recunoscător pentru tot ceea ce mi-a dat Universu

Autodisciplina. Ce înseamnă autodisciplină? Asta înseamnă să ne facem niște proiecte și să muncim la ele

Ușurință. Lucrurile bune vin la mine cu ușurință, fără ca eu să fac eforturi. Nu există. Deci un efort, cel mai mic efort trebuie să-l faci. În primul rând să iei hârtie și să scrii pe hârtie o dorință. De aici începe efortul.

Acceptarea. Trăiesc în acceptare și în abundență. Nu știu dacă o să găsiți vreun sărac care să spună „accept că sunt sărac şi sunt în abundenţă”.

Avere. Trăiesc deja în abundență și prosperitate. Am o avere și tot ce îmi doresc.

Vitalitate. Mă bucur de vitalitate, sănătate și putere.

Include expresii pozitive în limbajul tău şi foloseşte-le de câteva ori pe zi. Vei vedea efectele lor în cel mai scurt timp.”, a continuat Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru a mai explicat faptul că totul depinde, de multe ori, de propria gândire și de anturajul de care suntem înconjurați. De asemenea, banii nu trebuie niciodată blocați, întrucât nici energia financiară nu va circula, astfel.

„Totul este la nivelul gândirii noastre. Dacă unui om începe să-i fie frică de sărăcie, ăla va sărăci cu siguranță și îți spun de ce. Are bani și îi blochează, spune că îi e frică de sărăcie și nu vor circula banii, îi ține acolo, aia înseamnă blocare energiei. De aia se spune că trebuie să-i iei, să-i dai, să circule, ca energia să fe prosperă. Să te bucuri când îi dai, când îi iei, asta aduce prosperitate.”, a dezvăluit Lidia Fecioru la Spectacola.

Citește și: Sorinel Copilul de Aur, prima reacție după ce a fost condamnat la închisoare. Cât are de plătit pentru fapta sa

Spynews
Bacalaureat 2024. Subiectele la proba la alegere a profilului. Ce exerciții au avut de rezolvat candidații
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Stațiunea de pe litoralul românesc pe care e bine s-o eviți. Mirosul e greu de suportat, îți strici vacanța dacă mergi aici
Capital.ro
Statul VREA BANI de la români. Decizia luată azi, 4 iulie: Clopoţelul va suna pentru fiecare român
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Două zile libere în plus pentru români! Care sunt condițiile pentru a le primi
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Star Matinal. Bianca Drăgușanu, probleme la întoarcerea din vacanță! Prin ce experiență a fost nevoită să treacă vedeta: „A fost o peripeție” / VIDEO
Spynews
Cine este Mahmut Orhan. Povestea celebrului DJ turc
Evz.ro
Aberația cu testul antidrog, criticată și de polițiști. Modificarea la Codul Rutier care te lasă aiurea fără permis intră curând în vigoare
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
BAC 2024 | Ce subiecte au picat la geografie, logică, filosofie, sociologie și psihologie
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Se suspendă automat permisul 30 zile. ORICINE poate reclama șoferii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie absolvenții claselor a XII-a: „Scriitorului îi e frică de Arghezi”
substantial.ro
Un bărbat a rămas încarcerat în urma unui accident auto în Piatra-Neamţ
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al României! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!