Care sunt lucrurile pentru care nu trebuie să îți ceri scuze niciodată în viață! Lidia Fecioru, dezvăluie cum să păstrei un tonus energetic bun: „Femeile puternice nu dau explicații”

Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt lucrurile și momentele din viață pentru care nu trebuie sub nicio formă să ne simțim prost sau să ne cerem scuze.
Filip Stan
09 iun. 2024, 14:18
Care sunt lucrurile pentru care nu trebuie să îți ceri scuze niciodată în viață! Lidia Fecioru, dezvăluie cum să păstrei un tonus energetic bun: „Femeile puternice nu dau explicații”
Care sunt lucrurile pentru care nu trebuie să îți ceri scuze niciodată în viață! Lidia Fecioru, dezvăluie cum să păstrei un tonus energetic bun: „Femeile puternice nu dau explicații”

Lidia Fecioru a dezbătut, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, un subiect extrem de important. Mai exact, bioenergoterapeuta a subiliniat care sunt situațiile în care nu ar trebui să îți ceri scuze niciodată. Lidia Fecioru a subliniat faptul că nu avem obligația de a da nimănui niciun fel de explicație atunci când ne confruntăm cu aceste subiecte.

Citește și: Reacţia fabuloasă a lui Cornel Dinu, când a văzut ce are Cristi Borcea în bibliotecă: „M-a luat la înjurături”

Dezvăluiri incendiare făcute de Lidia Fecioru

1. Căsătoria

„Se începe de la statutul relației. Ești într-o relație? Dar de ce nu ești într-o relație? Când te măriți? De ce nu te măriți? Dar când te măriți? Păi dacă îl ai, de ce nu te măriți? Și pentru chestia asta trebuie să-mi cer eu scuze că nu m-am măritat? Sau să începi să găsești scuze că de ce nu te-ai măritat”, a dezvăluit Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

2. Copiii

„Al doilea lucru: nu e treaba de nimănui ce faci, dacă faci sau nu faci copii. Dar de ce nu faci un copil? Dar când îl faci? V-ați căsătorit deja și de ce nu faceți un copil? Și uite așa e aceeași chestie, este viața fiecăruia. Fiecare face ce vrea el. Nu poți să impui omului. Omul știe când vrea, poate că vrea și nu poate și tu îi atingi cea mai dureroasă parte a lui. Poate că vrea unu, dar celălalt nu vrea și este între ciocan și nicovală. Dacă vrem să băgăm pe cineva în nervi și să pierdem prieteni, atunci poți să-i zici chestiile astea de două ori și la revedere”, a spus Lidia Fecioru.

3. Femeile puternice

„Femeile puternice nu dau explicații despre viața lor sexuală. Aici e o altă chestie. Sunt unele care spun: băi, dar la noi există de două ori pe săptămână, se știe regula, e bătută în cuie, e lege de carte. Poate una are fiecare zi, deci trebuie să dai raportul prin sat sau prin cartier. Femeile mai discută chestia asta, mai zic. Bărbații vorbesc despre femei când sunt doar bărbați și femeile vorbesc despre bărbați când sunt doar femei. Nu există femei să vorbească numai despre pantofi”, a declarat Lidia Fecioru.

4. Nivelul de succes nu este treaba nimănui

„Niciodată să nu îți ceri scuze pentru cât timp îți dedici vieții tale profesionale, de carieră. De fapt, acestea sunt subiecte pe care să nu le abordăm cu oamenii, ca să nu fie nevoiți să ne răspundă urât sau deloc”, a precizat Lidia Fecioru.

5. Rutina ta de înfrumusețare sau lipsa ei

„Nu putem să-i dăm sfat unei persoane, știi, ai putea să te operezi, că tu nu-ți faci nicio operație. Uite, ai posibilitatea, de ce nu te operezi? De ce nu-ți faci ajustări? Nu întrebăm, mai ales atunci când avem o prietenă mai plinuță.

Dar tu când ai de gând să slăbești? Poate că ea nu vrea, poate că vrea, dar nu poate, poate că așa este organismul ei și tu o lovești unde o doare cel mai tare”, a spus Lidia Fecioru.

6. Femeile puternice nu-și cer scuze pentru cum se îmbracă

„Ceea ce purtăm poate influența împrejurul nostru, lumea. Te întâlnește după cum ești îmbrăcat și te conduce după cum gândești. Deci haina nu-l face pe om, omul face haina. Dar, de multe ori, prima impresie este importantă”, a precizat Lidia Fecioru.

7. Să nu facem observație nimănui pentru corpul pe care îl are

„Corpul tău este împreună cu tine 24 din 24 și, în timp ce oamenii din împrejur vin și pleacă, așa că iubește-ți corpul așa cum este el și nu-ți cere scuze niciodată”, a dezvăluit Lidia Fecioru.

Citește și: ALEGERI 2024. INCIDENTE LA VOT. Alegător de 45 de ani, moarte subită în secția de vot. Un polițist a fost mușcat de o femeie la alegeri. Un membru al partidului Dianei Șoșoacă, prins când împărțea bani alegătorilor

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Sms Candidat al Partidului Democrat, Kamala Harris Se Apropie de Donald Trump în Sondaje
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!