Care sunt zodiile care nu pot fi niciodată împreună. Lidia Fecioru are răspunsurile

Ni s-a întâmplat de foarte multe ori să ne gândim atunci când ne place de cineva și vrem să formăm un cuplu cu respectiva persoană, dacă suntem compatibili sau nu. Lidia Fecioru ne spune care sunt zodiile care nu ar trebui să fie niciodată împreună.
Alina Costache
11 nov. 2022, 23:38
Care sunt zodiile care nu pot fi niciodată împreună. Lidia Fecioru are răspunsurile

Ni s-a întâmplat de foarte multe ori să ne gândim atunci când ne place de cineva și vrem să formăm un cuplu cu respectiva persoană, dacă suntem compatibili sau nu. Lidia Fecioru a explicat în cadrul emisiunii ,,Adevăruri ascunse” de ce unele zodii nu se potrivesc absolut deloc.

Zodiile care nu pot fi niciodată împreună

De cele mai multe ori nici nu ne dăm seama  atunci când nu ne potrivim cu cineva că de fapt semnele noastre zodiacale se repsing. Mai jos vă arătăm ce pereche de zodii nu fac echipă bună pe plan sentimental.

Gemeni și Capricornii. Chiar dacă aceste semne zodiacale are putea locui în aceeași casă, nativii din zodia Gemeni se plictisesc foarte repede, în timp ce Capricornii vor stabilitate. Mai mult, Capricornii sunt familiști convinși, în timp ce Gemenii vor să se distreze cât mai mult.

Rac și Vărsător. Nici aceste două zodii par că fac echipă bună pe plan sentimental. În timp ce racii sunt familiști convinși, vărsătorii sunt mereu puși pe distracție. Racul este de asemenea foarte posesiv, în timp ce Vărsătorul este opusul, lucru care face ca o posibilă combinație între ei să fie letală.

O altă perechie de zodie care nu pot fi niciodată împreună este formată din nativii din zodia fecioară și cei din zodia leu. Leul nu face niciodată vreun compromis, este mândru, în timp ce fecioarele sunt mai tipicare . Diferența dintre cele două este că fecioarele pot să se modeleze ușor, în timp ce cu un leu e mult mai greu acest lucru.

Ultima pereche de zodii care nu fac casă bună împreună este formată din nativii din zodia scorpion și cei din zodia berbec. Cei doi nu au nimic în comun. Unul este zodie de foc, iar cealaltă de apă. Contrastele între cele două sunt mult prea mari și niciodată nu vor ajunge la un numitor comun.

Citește și:Senatorul PNL Toma Petcu îi pune la punct pe social-democrați: „Unii colegi nu au aflat că nu mai sunt în opoziție, ci la guvernare”

Citește și: Volodimir Zelenski, prima reacție după plecarea rușilor din Herson: „Este o zi istorică. Eliminăm deja simbolurile rusești!”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Noi TESTE pentru șoferii din România. Ce analize sunt obligați să facă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Kremlinul evocă retorica neprietenoasă a vicepreședintei SUA Kamala Harris
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!