Carmen de la Sălciua dă tot din casă! De unde apar divergențele în căsnicia cu Marian Corcheș: „Ajungem la masa tăcerii”

Carmen de la Sălciua se poate considera cu adevărat o femeie norocoasă și împlinită. Are mult succes pe plan profesional, iar căsnicia ei merge strună. Desigur că există și momente tensionate între ea și soțul ei, Marian Corcheș, însă cei doi reușesc să le gestioneze cu brio.
Alina Costache
18 aug. 2024, 17:58
Carmen de la Sălciua dă tot din casă! De unde apar divergențele în căsnicia cu Marian Corcheș: „Ajungem la masa tăcerii”
Carmen de la Sălciua dă tot din casă! De unde apar divergențele în căsnicia cu Marian Corcheș: „Ajungem la masa tăcerii”

Carmen de la Sălciua se bucură de o viață la care alții doar râvnesc: se bucură de faimă prin prisma carierei sale de succes, dar are și un partener care o susține și o iubește necondiționat. Totuși, ca în toate relațiile, mai există și momente de tensiune. Artista a povestit cum reușește să le facă față alături de partenerul ei.

Citește și: Carmen de la Sălciua, detalii neștiute despre Culiță Sterp! Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi. ”Am avut un feeling”

Cum reișește Carmen de la Sălciua să facă față tensiunilor din cuplu

Carmen de la Sălciua se poate considera o artistă împlinită pe orice plan. Are o carieră de succes, dar și un soț care o iubește necondiționat și alături de care își dorește un copil. Totuși, ea a mărturisit că mai au parte și de tensiuni, nu doar de momente frumoase, dar reușește să le facă față cu brio, căci niciodată nu dă voie certurilor să escaladeze.

„În orice casă există discuții, dar nu la nivel de ceartă, ci normale. Mi-am și dorit ca omul de lângă mine să poarte o discuție normală, nu să existe certuri, tensiuni mari. E normal că poate ceva mă nemulțumește pe mine sau pe el și ajungem la masa tăcerii, dar nu să ajungem la scandaluri. Nu mă reprezintă pe mine, nu sunt o persoană certăreață”, a declarat Carmen de la Sălciua, pentru WOWbiz.

Artista a mai vorbit și despre locul din lume care i-a cucerit inima iremediabil și în care s-ar întoarce cu fiecare ocazie pentru a se mai bucura puțin de frumusețile sale.

„Locul care m-a impresionat cel mai mult a fost Grecia. Acolo am fost în pelerinaje, am combinat pelerinajul și cu câteva zile de relaxare. Apa este foarte curată și dragostea mea pentru Grecia a început când m-a impresionat această țară pentru că are credință. Eu aș recomanda tuturor oamenilor să meargă în Grecia, credința ți-o poți găsit și la noi în țară cu siguranță, nu trebuie să mergi până acolo, dar sunt atâtea locuri frumoase care merită vizitate și eu cred că oamenii au nevoie de liniște și de pace mai mult ca oricând.

Mai presus de un concediu super luxos, cred că este această liniște. M-am dus în Grecia anul trecut și am mers trei zile în pelerinaj, iar următoarele trei zile care mi-au mai rămas în concediu le transform în zile de relaxare la resort. M-am simțit mult mai bine în cele trei zile în care am fost în pelerinaj decât în celelalte trei pe care le-am transformat într-un concediu pentru relaxare. Partea sufletească este una foarte profundă pe care o găsești acolo”, a mai afirmat cântăreața.

Citește și: Carmen de la Sălciua vrea să devină mamă. Declarațiile făcute de cântăreață: „Eu nu îmi doresc nici să las cariera deoparte, îmi doresc să le îmbin”

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce conține guma de mestecat. Ce se întâmplă, de fapt, dacă o înghiți
Capital.ro
Vladimir Putin a dat ordinul. Decizia finală luată astăzi, pe 18 August
Playtech.ro
Cum verifici dacă pensia a fost recalculată greșit. Aceasta este formula de calcul folosită de casele de pensii
DailyBusiness
De ce economia țării nu este stabilă? Radu Crăciun: „Asigurăm prosperitatea altora și iluziile noastre”
Adevarul
Imagini terifiante într-un oraș britanic. Găști înarmate se taie cu macetele ziua în amiaza mare. Localnici: „Este o zonă de război” VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Cum să dai mai puțini bani pe mâncare. Sfaturi utile pentru buzunarul tău 
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
Cine moștenește averea uluitoare a lui Alain Delon. Actorul pasionat de sport a stabilit clar cum se va împărți imperiul de 300.000.000 de euro
wowbiz.ro
Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!
Cancan.ro
Ioana, după ce Năstase a prins-o vorbind cu altul: 'Du-te, eşti BĂTRÂN'
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Doliu în lumea cinematografiei! Alain Delon s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani
Capital.ro
A murit cel mai iubit actor al tuturor timpurilor. Drum lin, maestre!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, susține că bolile psihice sunt „slăbiciuni” legate de păcatele părinților
MediaFlux
A VENIT DECIZIA! Cu CÂT CRESC PENSIILE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...