Carmen Grebenișan îl face praf pe Ionuț Iftimoaie: „M-a enervat. A avut un comportament evaziv, nu a zis lucrurilor pe nume”

Carmen Grebenișan îl face praf pe Ionuț Iftimoaie. Survivor România 2023 s-a încheiat, Dan Ursu a fost cel care a plecat acasă cu trofeul, dar și cu marele premiu. Blondina a spus ce a scos-o din minți când a venit vorba de sportiv și nu s-a abținut de la declarații.
Alina Costache
31 mai 2023, 23:03
Carmen Grebenișan îl face praf pe Ionuț Iftimoaie:
Carmen Grebenișan îl face praf pe Ionuț Iftimoaie

Carmen Grebenișan îl face praf pe Ionuț Iftimoaie. Influencerița a fost una dintre cele mai iubite concurente de la Survivor România 2023. Oricine a ajuns cu ea la vot a părăsit competiția și asta pentru că a plecat de acasă având o comunitate imensă în online, care s-a mobilizat să o țină în concurs.

Probele sportive i-au dat bătăi de cap, luptând împotriva a doi bărbați, astfel că a ieșit pe locul trei. Acum, blondina are ocazia să vorbească pe larg despre ce a trăit în jungla dominicană în cele cinci luni.

Citește și: Șocant! Carmen Grebenișan primește o sumă colosală de bani de la PRO TV, depășindu-l pe Dan Ursa, câștigătorul Survivor 2023!

Carmen Grebenișan îl face praf pe Ionuț Iftimoaie

Carmen Grebenișan a vorbit despre fost comportamentul lui Ionuț Iftimoaie, care a fost de multe ori pus la zid și acuzat de falsitate. Astfel, blondina a explicat că acuzațiile care i-au fost aduse spotivului nu au fost nefondate. Finalista a susținut că sportivul nu era deloc asumat, iar acest lucru a enervat-o foarte tare.

Cred că a fost și evident, s-a văzut. Cel mai tare mă enervau persoanele care au un comportament evaziv și nu zic lucrurilor pe nume. Eu sunt o persoană care atunci când vede ceva zice. Și știam că și alții văd și întrebam: ‘Ionuț, vezi și tu ce văd și eu?”’, a spus Carmen Grebenișan, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Carmen Grebenișan a declarat că și-ar fi dorit ca sportivul să ia atitudine în tabăra Faimoșilor de la Survivor. „Nu e problema mea acum. Nu știu dacă tu vezi…’. Și i-am zis: ‘Ionuț, zi! Ești de acord cu ce văd eu?’. ‘Că eu nu sunt în măsură să văd nu știu ce’.

Apoi eu îl întrebam când eram numai noi: ‘Îmi spui Ionuț? Tu ești de acord cu ce face DOC? De ce nu îl susții să nu se ducă în direcția asta? Îl vezi că e un om rău. De ce nu îi zici și tu? Poate pe tine te ascultă’. El zicea: ‘Că nu e problema mea, că este un om matur. Eu i-am zis în felul meu, cred că a fost de ajuns’”, a mai spus Carmen Grebenișan.

Totuși, influencerița a spus că în ciuda comportamentului evaziv de la Survivor, Ionuț Iftimoaie a fost o persoană ok. „Nu m-a enervat persoana, ci tipul de comportament. O persoană anume nu mă poate enerva 100%.

Doar o reacție sau un comportament. În rest, el a fost un om exemplar, adică era un om care susținea pe toată lumea, era bun, nu pot să zic că m-a enervat. Doar atunci când trebuia să zică lucrurilor pe nume nu zicea și pe mine mă enervează chestia asta”, a încheiat finalista.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Cum i-a numit UEFA pe „tricolori”, după gestul incredibil de la Munchen! Naționala României, mesaj de despărțire la plecarea din Germania
Capital.ro
Teo Trandafir îl face praf pe Florin Salam: Regele României a murit!
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Anunț de ultimă oră pentru pensionari! Când intră banii în luna iulie
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Schimbări de ultimă oră anunțate de ANM. Fenomene ostile în România
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Cutremur în politică: europarlamentarul, prins în ”fapt” pe Tinder?! Iubita l-a PĂRĂSIT!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
Rusia a luat decizia astăzi, 3 Iulie. Au suspendat totul. Anunțul venit de la Kremlin
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Peste 12 piloți ucraineni se antrenează pe F-16 în Danemarca și SUA
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?