Carmen Grebenișan, marcată pe viață de experiența Survivor România. Vedeta nu își poate reintra în ritm: „Simțeam nevoia să nu răspund la telefon”

Celebra influenceriță, Carmen Grebenișan, a demonstrat în cadrul competiției Survivor România 2023 că este o persoană cât se poate de puternică, dispusă să lupte pentru ceea ce își dorește. Totuși, această experiență a lăsat o serie de sechele. Vedeta nu reușește să revină.
Alina Costache
04 iul. 2023, 21:07
Carmen Grebenișan, marcată pe viață de experiența Survivor România. Vedeta nu își poate reintra în ritm: „Simțeam nevoia să nu răspund la telefon”
Carmen Grebenișan, marcată pe viață de experiența Survivor România. Vedeta nu își poate reintra în ritm: „Simțeam nevoia să nu răspund la telefon”

Carmen Grebenișan este una dintre vedetele curajoase din România care au acceptat provocarea Survivor România 2023, însă toată această experiență nu a rămas fără ecouri. Influencerița a participat în competiție în echipa Faimoșilor și a reușit să rămână în Dominicană până în ultima zi de competiție. Aceasta admite că nu se aștepta ca această experiență să o marcheze atât de tare.  Cu toate că au trecut deja cinci săptămâni de la finalul competiției, vedeta nu reușește să își revină și să își reia viața normală.

Citește și: Carmen Grebenișan a crezut că va fi părăsită de soț, în timp ce era la Survivor: „Mă gândeam că își reface viața”

Carmen Grebenișan este încă profund marcată de experiența Survivor, mai ales dat fiind că s-a ales și cu probleme de sănătate după experiența din junglă. Aceasta a mărturisit că se simte total debusolată și încă nu a reușit să se readapteze la viața cotidiană.

„Realist, nu mi-am intrat încă în ritm, trebuie să fiu sinceră. Simt că încă mă adaptez – la ideea de a posta constant ceea ce fac, de a mă gândi la planurile pe următoarele zile, la a-mi face un calendar pe ore. În acest moment, îmi doresc să stau acasă, alături de Alex, soțul meu, și să avem timp pentru noi. De altfel, răspund la acest interviu din Spania, din prima noastră vacanță de la revenire. Simțeam nevoia să fugim puțin și încă să nu fiu nevoită să răspund la mailuri sau telefoane”, a declarat Carmen Grebenișan, potrivit viva.ro.

Carmen Grebenișan nu poate să mai facă copii din cauza Survivor România

Carmen Grebenișan, cu toate că nu s-a întors câștigătoare, le-a demonstrat tuturor că e foarte puternică și poate face față cu brio multor provocări. Vedeta s-a întors de câteva săptămâni în țară și le-a povestit tuturor ce a trăit acolo.  A rezistat ca o învingătoare în Repubica Dominicană fiindcă a trecut prin multe probe de foc și s-a luptat cu toate forțele până la final pentru marele premiu.

După mai bine de jumătate de an petrecută la „Survivor”, Carmen Grebenișan spune că este o altă persoană, în sensul bun al cuvântului. Și, totuși, experiența și-a pus amprenta foarte mult asupra ei și a început să aibă din ce în ce mai multe probleme de sănătate. Cea mai vizibilă problemă e cea legată de acnee, dar nu e singura.

De câteva zile influencerița se confruntă cu o gastrită care o face să fie foarte atentă la ce consumă. Competiția a fost atât de grea încât are dereglări hormonale și acesta e și motivul pentru care în momentul de față nu poate să aibă copii.

„Sunt dereglată hormonal. Nu mai am menstruație de cinci luni, din păcate. Aștept să își revină corpul. Toate fetele au pățit asta în Survivor. Suntem toate dereglate în aceeași măsură, așa că așteptăm. Restul fetelor cu care am vorbit li s-a reglat organismul. Aștept și eu să-și revină corpul natural.”, a declarat vedeta, potrivit fanatik.ro.

Citește și: Carmen Grebenișan de la Survivor, pusă la zid de Cătălin Măruță: ”Au plătit mai bine la Antenă sau la PRO TV?”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!